Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח דו"ח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקנתה עבורי קורולה דרך אלדן. הם מעבירים את הרכב במכון בשם "אדיר שירותי רכב" ובדו"ח מצוינת האבחנה הבאה: "סימני פגיעה בכנף אחורי ימין פגום+ חלודה, פגיעה בפגוש קדמי +אחורי." מצ"ב צילום הדו:ח.

כמה הפגיעה הזו משמעותית לדעתכם?

אני חושב ללכת למכון משלי כדי לבדוק גם כן ולדרוש מאלדן תיקונים נדרשים (כלול בשירות שלהם לדבריהם) האם הפגיעה הזו היא ברת תיקון? האם היא עילה טובה לבטל את העסקה?

תודה מראש על העזרה כי לי זה ממש סינית...

דוח מכון בדיקה.pdf

פורסם

לא הבנתי מי קנה את הרכב?

האם העסקה סגורה?

טופס הבדיקה שמוצג לך ע"י המוכר, לא שווה כלום!

אם עדיין העיסקה לא הושלמה, קח את הרכב לבדיקה במכוו שאתה בוחר.

חזור לכאן להתייעצות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

העסקה הושלמה (הרכב נקנה בשבילי ע"י הורי, שהחליטו שהם ידאגו לי לרכב.. אז אמנם קיבלתי רכב הרבה מעבר לתקציב שלי אבל לא יכולתי להיות מעורב בקניה עצמה כי בעל המאה... הבעיה שאין להם הבנה ברכבים ועליהם הרושם החיצוני של הניילונים הניקיון והצבע יחד עם הנחמדות של סוכני המכירות, עובדים מעולה..).

אבל ישנה אפשרות לבטל את העיסקה בתנאים מסויימים ובכל מקרה ניתן לדרוש מהחברה תיקון ליקויים שנמצאו בבדיקה.

אני מודע לכך שדו"ח מטעם המוכר לא שווה הרבה ולכן אני לא שואל על מה שלא כתוב בו אלא על מה שבכל זאת כן כתוב בו למרות שהוא מטעם המוכר. וזה בעיקר מה שכתבתי למעלה.

פורסם

הדבר היחידי שצריך לבדוק זה הכנף האחורית, האם יש לך תמונה של הכנף האחורית המתוקנת? האם רואים על הכנף האחורית את החלודה המדוברת? - מהכיתוב הכללי פה קשה לדעת.

תיקון פחחות בכנף האחורית הוא מבעס מבחינה מסחרית כי לא ניתן לפרק עם ברגים ולהחליף כנף אחורית ותיקון שלה דורש הרבה פעמים הלחמות על הגוף של הרכב - מה שמשפיע על הירידת ערך מבחינה מסחרית, השאלה היא מה התיקון שבוצע בכלל ואם יש תמונה של הנזק המקורי.

יש לך תיעוד טיפולים מלא של הרכב? משהו?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הדבר היחידי שצריך לבדוק זה הכנף האחורית, האם יש לך תמונה של הכנף האחורית המתוקנת? האם רואים על הכנף האחורית את החלודה המדוברת? - מהכיתוב הכללי פה קשה לדעת.

תיקון פחחות בכנף האחורית הוא מבעס מבחינה מסחרית כי לא ניתן לפרק עם ברגים ולהחליף כנף אחורית ותיקון שלה דורש הרבה פעמים הלחמות על הגוף של הרכב - מה שמשפיע על הירידת ערך מבחינה מסחרית, השאלה היא מה התיקון שבוצע בכלל ואם יש תמונה של הנזק המקורי.

מבחינה חיצונית הכל נראה מושלם לגמרי.

יש ספר טיפולים אבדוק שם.

פורסם
לא לשכוח לבדוק עבר ביטוחי.

ברכב ליסינג לא ניתן לבדוק עבר ביטוחי.

הרכבים לא מבוטחים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

זה מה שמצאתי.

yטיפולים.jpg

פורסם

הלכתי לטסט ליין עשית בדיקה. מצ"ב.

התוצאות להבנתי המועטת מאד, נראות די דומות לבדיקה של אלדן.

גם לדברי בודק שלהם, התיקונים הם בעלי משמעות מסחרית בלבד (עד כמה?) ובגדול הרכב בסדר גמור ביחס לגילו ולקילומטראז'. האמנם?

בנוסף צוינה קורוזיה, זה משהו בר טיפול?

תודה רבה לכל העונים והעוזרים?

זו עזרה שאי אפשר לקבל בשום מקום אחר והיא מועילה מאד.

דוח בדיקה טסט ליין.jpg

פורסם

מתיעוד הטיפולים שהעלית, אני למד שהטיפול הראשון בוצע אחרי קצת יותר מארבעה חודשים, עם 21,700 ק"מ. קצת באיחור. היה צריך להתבצע ב-15k. עד כמה זה קריטי? שהמומחים כאן יגידו. שאר הטיפולים בוצעו לפי הקילומטראז', בזמן.

פורסם (נערך)
הלכתי לטסט ליין עשית בדיקה. מצ"ב.

התוצאות להבנתי המועטת מאד, נראות די דומות לבדיקה של אלדן.

גם לדברי בודק שלהם, התיקונים הם בעלי משמעות מסחרית בלבד (עד כמה?) ובגדול הרכב בסדר גמור ביחס לגילו ולקילומטראז'. האמנם?

בנוסף צוינה קורוזיה, זה משהו בר טיפול?

תודה רבה לכל העונים והעוזרים?

זו עזרה שאי אפשר לקבל בשום מקום אחר והיא מועילה מאד.

מקפיץ שוב. אז אלו שני הדוחות. של הבדיקה באלדן ושל זו שערכתי בטסטליין.

מה דעתכם? יש כאן משהו שבאמת בעייתי? או לפחות שמצריך תיקון?

דוח בדיקה טסט ליין.jpg

עריכה אחרונה על ידי יוני380
פורסם

לא רע ויחד עם זאת "לא מהעפרונות החדים בקלמר".

אם יש חלודה אז צריך להתייחס אליה בטיפול מקצועי.

אפשר למצוא רכבים נקיים וחפים מתיקוני פח וצבע ועם קמ' נמוך יותר.

יש גם עניין של מחיר. לא רשום כמה שלמתם אז לא ניתן להתייחס לכדאיות העסקה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לא רע ויחד עם זאת "לא מהעפרונות החדים בקלמר".

אם יש חלודה אז צריך להתייחס אליה בטיפול מקצועי.

אפשר למצוא רכבים נקיים וחפים מתיקוני פח וצבע ועם קמ' נמוך יותר.

יש גם עניין של מחיר. לא רשום כמה שלמתם אז לא ניתן להתייחס לכדאיות העסקה.

חלודה הוא דבר שניתן לטיפול במוסך? כל מוסך?

• תוכן חדש...