Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה חלקים הם השלימו בפס הייצור?
גג, הגה, בולמי זעזועים.

בקטנה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מצחיק אבל היו להם ארגזים שהיה רשום עליהם שם היצרן והמילים חלקים מקוריים. שאלתי והם השלימו באותו הזמן קרוז קונטרול וחלונות חשמל. היו טנדרים ששמו להם דלת אחורית וגם תלו גלגלי ספייר על ג'יפים. כל רכב עשו לו בדיקת שמנים ונוזלים. בסוף הפס היתה עמדת רישוי. בנוסף השלימו גם חלקים בפגוש לכיסוי המקומות שבהם נתקע בורג לגרירת הרכב.

בקיצור מי שחושב שהוא מקבל רכב בלי שיגעו בו טועה.

זה היה פעם. להערכתי עכשיו מתעסקים גם באלקטרוניקה של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי mrraz
פורסם

שכחתי לציין, ש לגבי השפשוף מתחת לרכב, הוא נגרם כתוצאה מירידה רשלנית ופזיזה, מהמובילית.

יצא לי לשוחח עם כמה נהגים שעובדים בתחום, לגבי נזקים מן הסוג הזה, והם הודו ש"מדי פעם יש פאשלות, שמתרחשות עקב לחץ של עמידה בזמנים"

אז, במעמד המסירה, אם בודקים ומגלים, אפשר לבקש פיצוי מסויים בדמות טיפול, או משהו אחר,

אבל אם חתמתם על הרכב, ולא גיליתם, אחר כך לא סופרים אותכם.

שימו לב,

פורסם (נערך)

תתפלא, אבל בדקתי וגיליתי את זה.

הרכב כבר היה עם מספר רישוי עליו.[חדש, 6 ק"ם].

נתנו לי עוד הנחה קטנה, 1000 שקל,+ טיפול חינם, שילמתי להם בציק אישי, ולקחתי אותו.

המיקום של זה, כמו בתמונה, ממש מתחת לרכב, והנזק עצמו ממש זניח. אבל בכל זאת, רכב חדש, וככה הייתי צריך לקבל אותו.

רשמתי את זה כדי שאחרים ישימו לב, ולא להתעצל. לפעמים שווה לתת מבט גם מתחת לרכב.

מה שכן, לגבי ההתקנות כאן, אתה מגלה דברים לא נעימים, לפעמים, הרבה זמן לאחר שהרכב כבר אצלך.

לגבי הבורג, מצאתי אחר דומה מאוד למה שהיה, עם הברגה טיפה גדולה יותר:

20190807_090535.jpg

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

כנ"ל. זה נראה שיש זלזול בלקוחות גם בחברות שממתגות את עצמן כפרימיום.

רכשתי אלפא לפני כמה חודשים, לא רכב זול. בזמן הרכישה מול הסוכן ביקשתי לקבל מכתב חתום שהרכב לא קיבל מכות או עבר תיקוני צבע / פחחות בבונדד. אמרו לי שאין בעיה ואקבל את המכתב.

ביום המסירה קיבלתי את המכתב והתחלתי לעבור על הרכב. מצאתי שני דברים. אחד, מכה קטנה + תיקון צבע מקודתי וקטן בקצה דלת נהג, כנראה נגרם מפתיחה לא זהירה של הדלת. שתיים, שפשוף בחלק תחתון קדמי של הרכב, כנראה ממובילים לא זהירים.

לגבי המכה בדלת, בקושי רואים, אז יכולתי להחליק את זה. לגבי השפשוף, הלכתי למוסך המרכזי ושם עשו צביעה נקודתית. הסכמתי לזה רק בגלל שזה בחלק התחתון ואני לא באמת מבחין בזה.

בנוסף כמובן קיבלתי מהחברה פיצוי. אבל זה מוכיח, המכתב שקיבלתי שהרכב לא עבר תיקונים או מכות בבונדד, שווה לת**ת.

אה, דבר נוסף, כשהראתי למנהל הסוכנות את הבעיות, קיבלתי תגובה של "אז מה, גם ככה תוך כמה שבועות יהיו לך מכות על הרכב" :shock:

פורסם

התשובה הזויה,

אז מה אם הרכב יקבל מכות?

קנית רכב חדש, נכון? אתה מצפה לקבל אותו חדש ולא במצב של רכב משומש. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
נחשו לבד מי היבואן פה

[ATTACH=CONFIG]521437[/ATTACH]

ואוו :shock:

פשוט לא יאומן. איך "מחליקים" ככה מסירת רכב עם כרית אויר מנותקת. פשוט הלם.

לא מדבר בכלל על נושא השריטות בפגוש.. התגובה שלהם (בהתאם לדין..) כל כך מנותקת שזה מרתיח.

פורסם
מצחיק אבל היו להם ארגזים שהיה רשום עליהם שם היצרן והמילים חלקים מקוריים. שאלתי והם השלימו באותו הזמן קרוז קונטרול וחלונות חשמל. היו טנדרים ששמו להם דלת אחורית וגם תלו גלגלי ספייר על ג'יפים. כל רכב עשו לו בדיקת שמנים ונוזלים. בסוף הפס היתה עמדת רישוי. בנוסף השלימו גם חלקים בפגוש לכיסוי המקומות שבהם נתקע בורג לגרירת הרכב.

בקיצור מי שחושב שהוא מקבל רכב בלי שיגעו בו טועה.

זה היה פעם. להערכתי עכשיו מתעסקים גם באלקטרוניקה של הרכב.

רוב החלקים אשר מתקינים

בבונדד נשלחים מהייצרן כאשר הם ארוזים

בתא המטען של הרכב ובאחריות הייבואן להתקינם.

איזה כייף לי :)

פורסם
ואוו :shock:

פשוט לא יאומן. איך "מחליקים" ככה מסירת רכב עם כרית אויר מנותקת. פשוט הלם.

לא מדבר בכלל על נושא השריטות בפגוש.. התגובה שלהם (בהתאם לדין..) כל כך מנותקת שזה מרתיח.

איך שמחקת אין הרבה מה לנחש. כמה יבואנים יש עם שתי מילים כשהראשונה מתחילה בצ', מסתיימת בן' והמילה השנייה מוטורס?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הספיק לי פעם אחת להיות נוכח במקום "שמשדרג" רכבים חדשים לפני מסירה עד שהבנתי שלעולם לא אקנה רכב עם התקנות מקומיות.

ועדיין עם כל המודעות הזאת. נציגי מכירות עדיין מדברים איתי כאילו שאני צריך להתאשפז בגלל שאני לא רוצה לקבל "מתנה" מערכת אנדרואיד בשווי 3500 ש"ח (זבל סיני ב200$) בהתקנה מקומית ומעדיף להשאר עם המערכת של היצר.

פורסם

במקום שיתנו לך מערכת בשווי 3500 תבקש רק 3000 הנחה ממחיר הרכב. לא יתנו, אז חצי. רק 1750. או שזה מה שאתה עושה במקום לקבל מתנות?

כי לא לקבל בכלל מתנות יוצא שעשית להם טובה מבחינת כלכלית. חסכת להם עבודה.

• תוכן חדש...