Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיצובישי לנסר 90

אני צריך קלאץ חדש הקלאץ הישן כנראה גמור

דבר ראשון אני עדיין נוסע עם הקלאץ הישן איך שהוא כי אין לי כרגע מזומן לתקן תרכב

האם זה יכול לגרור להרס של חלק אחר?

שאני נוסע ככה עם קלאץ גמור?

דבר ראשון בשביל להעביר הילוך אני צריך ללחוץ על הקלאץ ממש 2 ס"מ כדי לשחרר את הגלגל שיניים של הקלאץ מהגיר

דבר שני אם אני לוחץ גז עד 4-5 האוטו מגיע בקלות ל 4-5 והאוטו מקבל מהירות עם הזמן

וכשאני עומד במקום על ראשון וזורק קלאץ האוטו לא נכבה בכלל והוא מתחיל לסוע לאט לאט הוא לא קופץ

האוטו מתכבה אחרי 3-4 שניות

זה אומר שרק הקלאץ גמור נכון ?

ואם כך אז בכמה אני יכול לחדש או להרכיב קלאץ חדש במוסך ממוצע?

פורסם

התסמינים שתיארת בהחלט מצביעים על קלאץ' גמור ומחליק (זינוק מהמקום בלי לכבות מנוע).

אתה לא גורם להרס מיידי של משהו ככה, אבל צריכת הדלק שלך תעלה ובשלב מסויים גם הגיר יינזק.

קלאץ' זה לא סיפור כזה יקר, באיזור 1000 ש"ח + עבודה לרוב הרכבים מסדרים לך קלאץ' חדש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נהגתי על הרכב במצב הזה בערך כ שבוע וחצי שבועיים

לאט לאט אני שם לב שהקלאץ נדפק יותר ויותר ומחליק יותר אז החלטתי להעמיד תרכב עד שאני יכניס אותו למוסך לסדר הכול

יכול ליהיות שניזק משהו אחר ?

כמו הגיר ו\או דברים אחרים ברכב?

פורסם

לפי דעתי לא יכול להיגרם שום נזק לשאר המכלולים חוץ מהקלאץ' וזאת מכיוון שקיימת החלקה בין הרפידות שגורמת לאיבוד במומנט המועבר.

אתה יכול להמשיך לנסוע על הרכב, הקלאץ' יעבוד כרגיל כאשר לא יופעל עליו עומס.

לגבי המחיר לפי דעתי בסביבות ה700 ש"ח כולל עבודה.

פורסם

נתי, תכניס את האוטו למוסך, במיצובישי זה לא אמור להיות סיפור יקר, אלא אם רפי לא סיפר לנו משהו אחר.

אם אתה רוצה המלצות על מוסכים פה באיזור הבית, תגיד לי, לא חסרים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...