Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה לפני 3 חודשים, בסריקה הופיעו כמה תקלות ולא נמצא מה הגורם. אחרי איפוס כבתה ולא נדלקה עד ללפני חודש שנדלקה שוב.

אחרי שחיפשתי כאן שרשורים עם שאלות דומות, בדקתי את החיבורים מתחת לכיסאות ומצאתי רק כבל אחד עם מחבר לבן, ולא מצאתי כבל צהוב. זה תלוי בדגם? או שלא הגיוני שאין עוד כבל שם?

ועוד שאלות:

האם במקרה שהנורה דולקת המקרה הכי גרוע זה שכריות האוויר לא יפתחו במקרה של תאונה חלילה? (אין לי בעיה עם בדיחות על אוואו 8))

כמה אמורה לעלות סריקה במוסך והאם יתנו לי לצלצם את התקלות בסורק מבלי לטפל שם בבעיה?

תודה!

פורסם

אתה לא צריך לצלם את התקלות אלא לבקש מהמוסך שייתן את הדיאגנוזה הנכונה עם הצעת מחיר לתיקון וזה הכל...אחרי זה תחזור ותעדכן מה אמר ומשם ניתקדם. סיכוי גבוה שמדובר בסליל כרית האויר אם תרצה תרשום מיספר שילדה ונאתר לך מקט וקישור לחלק. הוא זול וההתקנה לא מורכבת.

פורסם

תודה.

את*. אני רוצה את הפלט של התקלות שיופיעו. השאלה שלי אם יתנו. או שלזה התכוונת בדיאגנוזה? וכמה אמורה לעלות בדיקה כזו?

כשנסרק פעם ראשונה קפצו 12 תקלות (לא ראיתי איזה) וההשערה הייתה שאולי משהו נרטב ב"מוח" (לא יודעת מה המונח המקצועי) של הכריות אוויר.. מקווה שזה משהו פשוט כמו סליל..

פורסם

חיבור לסורק מקצועי עולה סביב ה 200 שח במורשה. אם תבקש קודי תקלות לא ניראה לי שתהיה להם בעיה לתת לך. או לפחות גם קח הצעת מחיר כאילו אתה מתעניין לעשות אצלם.

פורסם

תודה. בשיחה עם המורשה: "בדיקה תעלה בין 350 ל1000 שח, אם תתקני כאן אז לא תשלמי על הבדיקה."

מספר שילדה: KL1TM62745B314204.

פורסם

בין 350 ל 1000 רק על בדיקה?? איך ה 1000 שח ניכנס לתמונת מצב של בדיקה? מחיר הזוי משהו. נאתר לך את המקט של הסליל עם קישור אליו ואת תחליטי מה מתאים לך. מניסיון אישי שלי לרטב הבעיה היא בסליל והסליל עצמו עולה פחות מהבדיקה שיעשו לך אז אולי אפילו כדאי לך לשקול החלפה של הסליל היות וזה ייצא זול...אבל שוב...זו השערה על סמך הנסיון שלי. כמובן שלמערכת כריות האויר ישנם עוד מכלולים שגם כן יכולים ללכת אבל לרוב הסליל עצמו הוא זה שהולך.

פורסם

כן, ושאלתי פעמיים אם המחיר הוא רק כדי לסרוק ולהוציא קודי תקלות. ההסבר היה שאנשים רוצים רק לסרוק ולקחת לטפל במוסך אחר ולכן הם גובים ככה... לא אהבתי את האגרסיביות בשיווק. בכל מקרה, אין לי בעיה להחליף סליל, אבל רק אם אני יודעת שזו אכן התקלה ולא משהו אחר.

תודה

פורסם

לקבל תשובה של 1000 שח לבדיקה בטענה שאמרו לך זה פשוט גזל ועושק! חבל שעל הדברים האלה אין פיקוח כי זו זכות של אדם בצע רק סריקה אז לבקש על זה עד 1000 שח? פשוט גועל! תנסי לחפש אולי מוסך אחר לא מורשה יבואן שרק ייסרוק לך ויגיד לך בדיוק יה צריך להחליף. להגיד סליל בלי לסרוק במדוייק זה בגדר השערה גם אם היא על סמך נסיונות עבר אבל עדיין אף אחד לא יכול לנחש אלא רק לסרוק ואז לדעת בוודאות!

• תוכן חדש...