Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעצת אחד מחברי הפורום המועילים, הייתי בלובינסקי ובדקתי 3008.

היו כמה אופציות, ואחת מהן היתה 1.6 בנזין מ2017 גרסת אקטיב עם קמ יחסית נמוך.

באיזשהו מקום ראיתי שגרסת הבסיס משנת 2017 היא בסיסית להחריד ושרק מ2018 התווסף אבזור סביר.

לעומת זאת הנציג של לובינסקי טען שלא חל שינוי מהותי באבזור ובפיצ'רים בגרסת הבסיס המקבילה בשנים 2018 ו-2019. לטענתו ההבדל היחיד הוא בריפוד ושיש מצלמת רוורס עם חיישנים, מולטימדיה מלאה ואפילו מפתח חכם.

לפי icar האבזור ב2017 נראה מאוד בסיסי (אפילו המזגן מסומן שם כאופציה).

מישהו יודע מה נכון ולמה בתכלס ניתן לצפות?

שאלה נוספת - הבדיקה של רכב שהוצג לי הצביעה על נזילות שמן במנוע ובין המנוע לגיר, האם זו סיבה לפסול את הרכב או משהו שזה קשקוש שאפשר לתקן בקלות? גם אם הרכב עדיין באחריות, אני ממש לא מחפש הרפתקאות...

תודה לכולם מראש על העזרה!

פורסם (נערך)

א. מגזין icar טועה המון בסעיפי אבזור (זה קשה כשהיבואנים משנים אבזור אפילו בין שני משלוחים צמודים )

ב. הבדיקה שראית לא רלוונטית

ג. כנראה שההערה בבדיקה היא כסתח.

ד. ב 2018 נוסף ל active מראה מתקפלת וכפתור auto במיזוג אאל"ט

מפתח חכם היה כבר ב 2017. בקיצור :גם המוכרים מבולבלים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

רון, לא בדיוק,

אני בטוח שמדובר בסטואציה די חריגה, אך כדאי לבדוק את הנושא ולא להתעלם, ב301 שהיתה לי, היתה הזעת שמן די מורגשת על המנוע, כבר אחרי כ50K ק"מ, ומשום מה אחרי 30K ק"מ הרכב התחיל לאבד לי שמן, לא יצא לי להתעמק יותר מדי, הייתי כל כ7500 ק"מ ממלא כחצי ליטר או ליטר שמן, כבר לא זוכר, בגלל זה גם קניתי את השמן שלהם, שמכרתי לחבר פורום עם מכירת הרכב.

פורסם

בשנת 2017 גירסת האקטיב הייתה ערומה לגמרי, הנעה עם מפתח ולא בכפתור, אין כניסה ויציאה מהרכב ללא מפתח, אין חיישני חניה בכלל (למיטב זכרוני), אין בכלל מערכות בטיחות אקטיביות. לא מומלצת לדעתי (מעבר לכך שרכב עם קילומטרז נמוך לא צריכה להיות נזילת שמן).

משנת 2018 מתישהו גירסת האקטיב שופרה, נוספה הנעה בכפתור, כניסה ויציאה ללא מפתח, חיישני חניה קדמיים ואחוריים, מערכות בטיחות אקטיביות חלקיות (התראה על סטיה מנתיב ואי שמירת מרחק) וכנראהעוד כמה דברים ששכחתי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

צודק. בדקתי שוב. למעשה אין מראות מתקפלות גם ב 2018. גם לא בקרת אקלים אוטומטית. השינוי באקטיב היה בערך במאי 2018.

פורסם
כנראה שיש הבדל מהותי בין 2017 ו2018

https://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=18019&compare-version[]=18852

כרגיל, תודה לכולם. בקיצור...חירטטו אותי. טוב שיש את הפורום שעוזר להימנע מטעויות. בלית ברירה, נאלץ כנראה לרדת מהפיג'ו כי אין אופצית יד שנייה במחירים הגיוניים בשנת 2018. הגירסה של ה-1.2 מתאימה לצרכיי בול אבל יצאה רק ב2019 ואין לי כוונה לשלם 150K על חדש או על 140K ל-0 ק"מ (למרבה הפלא וחוסר ההיגיון - זה גם המחיר שמבקשים על הבנזין מ2018 - 1.6). זה פשוט מאוד יותר מדי כסף לשים על הכביש.

נראה לי שאחפש משהו בסביבות 100K-120K בסביבות 2016, 2017. סקירה כללית של האפשרויות נראית די מבאסת - קיה ספורטאז הוא מועמד טבעי, אבל גנרי מאוד בעיני עם צריכת דלק הזויה (גם ב2.0?). אם יש לכם רעיונות לSUV מהשנתונים האלה שהם גם אמינים וגם עם צריכת דלק סבירה - אשמח לשמוע.

פורסם

בתקציב הזה,עם צריכת דלק לא סבירה מושב אחורי מצומצם רווח ,באגז' לא גדול, וביצועים חוליגניים קונה 2X4,חדש מהניילון...

לדעתי מהג'יפונים הקטנים אין מתחרים לתמורה.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

פורסם

XV 2.0 בן שנתיים - שלוש נכנס יפה בתקציב, אם אתה מתחבר אליו (קצת פלסטיקי אבל נותן יכולת שטח רך). אם קיה, הייתי שוקל נירו.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

3008 2017 דגם אקטיב הגיע בגרסאות אבזור שונות ממשלוח למשלוח.

היו רכבים ערומים כפי שתואר כאן. אבל הם היון מעטים וחלקם נמכר לציי רכב.

יש לבדוק את הרכב המוצע ספציפית.

אם מערכות בטיחות אתה מחפש, דע שלא קיימות כמעט בקטגוריה הזו במודל 2017, פרט לספורטאז'.

שוב, לא חושב שהסוכן הטעה אותך, גש לבדוק את הרכב בעצמך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)
רון, לא בדיוק,

אני בטוח שמדובר בסטואציה די חריגה, אך כדאי לבדוק את הנושא ולא להתעלם, ב301 שהיתה לי, היתה הזעת שמן די מורגשת על המנוע, כבר אחרי כ50K ק"מ, ומשום מה אחרי 30K ק"מ הרכב התחיל לאבד לי שמן, לא יצא לי להתעמק יותר מדי, הייתי כל כ7500 ק"מ ממלא כחצי ליטר או ליטר שמן, כבר לא זוכר, בגלל זה גם קניתי את השמן שלהם, שמכרתי לחבר פורום עם מכירת הרכב.

כל טופס בדיקה יופיע לך נזילות בין הגיר למנוע,בדיוק כמו שיופיע נקישות בגיר,זה כסת"חים ידועים של מכוני בדיקה.

הבעיה ספציפית ברכב הזה זה רק האבזור,הוא השתנה מאד לאורך 2017.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
  • תוכן חדש...