Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברכבי - קארנס 2007 ניסיתי לתקן את בית הנורות האישיות שמעל הנהג. תוך כדי ההחלפה משכתי את החוט החשמלי שנותן חשמל לבית הנורה וזה קיצר.

עכשיו אין לי אור בתוך האוטו. והנעילה המרכזית לא עובדת.

כנראה פיוז איך אני מגלה מהו? בלי כלים?

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי צפוניאא
פורסם

1. בודק בספר הרכב איזה פיוז שייך למערכת הנעילה המרכזית וגם של התאורה.

2. מוציא את הפיוז ובודק האם נוצר נתק בתיל של הפיוז (ראה תמונה).

פיוזים תוציא אך ורק כאשר המפתח לא בסוויץ'.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

לפעמים קיימת מדבקה או הדפסה על קופסאת הפיוזים בחלק החיצוני או הפנימי עם כיתוב+ציור על מה מגן כול פיוז.

פורסם

זה טסטר ייעודי לתחום האוטומטיבי. בחלק גדול מהמקרים גם איתו לא ניתן להשתמש בגלל שקיימים פיוזים ללא מגעים פתוחים בחלק העליון של הפיוז.

פורסם (נערך)

אפשר גם בעזרת מנורה פשוטה של 5W עם שני חוטים. בצד אחד אתה מחבר תנין ובצד השני חתיכת מוט נחושת מושחז בקצה.

ככה החשמלאים של פעם היו בודקים כאשר ידם לא הייתה משגת ציוד יותר מתאים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

תודה רבה לעונים.

קניתי טסטר שפיץ עם תנין וחוט ובדקתי בעזרת חבר - יותר נכון הוא בדק ואני החזקתי את המנורה - ומצאנו פיוז שרוף שהוחלף מיד מהספייר שיש בתיבת הפיוזים הראשית והכול הסתדר.

שוב תודה.

• תוכן חדש...