Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה בגיר של הרכב

הרכב הוא סיטרואן C4 Hatcback מודל 2009 צורה ישנה

כשאני נוסע עם הרכב בבוקר אחרי נסיעה של 10 דקות רבע שעה כל פעם שאני מגיע לרמזור אדום והאוטו נעצר ונכנס להילוך ראשון אני מוריד את הרגל מהדוושא של הברקס והאוטו לא זז ולאחר כמה שניות יש דפיקה כזאת והרכב מתחיל לנסוע ואם אני בעלייה והרכב עומד על הילוך 1 ואני עוזב את הדוושא של הברקס הרכב מדרדר לאחורה ולאחר כמה שניות יש דפיקה וההילוך נכנס אותו דבר קורה בהילוך רוורס צריך ללחוץ טיפה על הגז וההילוך נכנס בדפיקה

חשוב לציין שזה גיר אוטומט הרכב עומד על 103 אלף קילומטר מטופל בזמן וזה קורה אך ורק בהילוך 1 בשאר ההילוכים הרכב עובד פיקס

הרכב בעל 4 הילוכים

אני מאד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי אפילו אם יש אנשים שיש להם מוסך ואוכל להביא את הרכב לבדיקה אשמח מאוד

מקווה מאד שהרכב לא זקוק לשיפוץ גיר כיוון שאני חייל וראיתי שהסכומים לשיפוץ הם מאוד יקרים

עוד משהו מאוד חשוב כשהרכב עומד שעה שעתיים הבעיה נעלמת אך חוזרת אחרי נסיעה ממושכת

פורסם

אם אתה מהמרכז פנה אל אחד מהשניים- גבע בתל אביב או אורן שירותי רכב בחולון- שניהם מומחים לצרפתיות ומכירים היטב את התופעות של הגירים הללו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם אתה מהמרכז פנה אל אחד מהשניים- גבע בתל אביב או אורן שירותי רכב בחולון- שניהם מומחים לצרפתיות ומכירים היטב את התופעות של הגירים הללו.

אני מחולון מחר אני יקפוץ להתייעצות תודה לך

פורסם
שלום לכולם יש לי בעיה בגיר של הרכב

הרכב הוא סיטרואן C4 Hatcback מודל 2009 צורה ישנה

כשאני נוסע עם הרכב בבוקר אחרי נסיעה של 10 דקות רבע שעה כל פעם שאני מגיע לרמזור אדום והאוטו נעצר ונכנס להילוך ראשון אני מוריד את הרגל מהדוושא של הברקס והאוטו לא זז ולאחר כמה שניות יש דפיקה כזאת והרכב מתחיל לנסוע ואם אני בעלייה והרכב עומד על הילוך 1 ואני עוזב את הדוושא של הברקס הרכב מדרדר לאחורה ולאחר כמה שניות יש דפיקה וההילוך נכנס אותו דבר קורה בהילוך רוורס צריך ללחוץ טיפה על הגז וההילוך נכנס בדפיקה

חשוב לציין שזה גיר אוטומט הרכב עומד על 103 אלף קילומטר מטופל בזמן וזה קורה אך ורק בהילוך 1 בשאר ההילוכים הרכב עובד פיקס

הרכב בעל 4 הילוכים

אני מאד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי אפילו אם יש אנשים שיש להם מוסך ואוכל להביא את הרכב לבדיקה אשמח מאוד

מקווה מאד שהרכב לא זקוק לשיפוץ גיר כיוון שאני חייל וראיתי שהסכומים לשיפוץ הם מאוד יקרים

עוד משהו מאוד חשוב כשהרכב עומד שעה שעתיים הבעיה נעלמת אך חוזרת אחרי נסיעה ממושכת

תקלה מוכרת בגיר הזה, תיקון שבדרך כלל עוזר הוא החלפת טבעות אטימה במכסה האחורי של הגיר.

פורסם

אופייני לרכב שנסע בעיקר בעיר - גם ברכב של אשתי הרגשתי באותה תופעה בעיקר לאחר עמידה ממושכת בפקק (שהשמן מתחמם).

כמו שבוקי ציין החלפה של טבעות האטימה פותרת את הבעיה. במוסך שמכיר את הרכב, עלות החלפת הטבעות + ריענון של השמן גיר עולה כ-1300 - 1500 ש"ח (כולל מע"מ)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גם לגבי נסיעה בעיר אני יכול לאמור, לא בהכרח.

הקליאו שהייתה לי צברה את רוב הק"מ בנסיעות תל אביב - נתניה נגד כיוון הפקקים.

פורסם

המודל הישן של הרינגים היה מפתח שחיקה יחסית מהר לדגם החדש המשופר.

לדעתי מה שקריטי לאורך החיים של הגיר, כמו כל מערכת הידראולית, הוא נושא החלפת שמן הגיר (שלא נעשה בגירים האלו).

בקסארה שהיתה לי (2003) הגיר עבר מעל 1/4 מיליון ק"מ, עם החלפות שמן סדירות, ולא היתה בעיה ברינגים או בכלל.

מאידך, ראיתי מכוניות גם עם 100K ק"מ שיש בריחה של לחץ שמן מהרינגים.

המודל החדש של הרינגים הוא באופן ברור יותר עמיד, ולאורך זמן זה לא נדיר לראות מכוניות שמטופלות על-הפנים והרינגים תקינים גם באיזור ה 200K ק"מ פלוס\מינוס (אבל במודל 2009 מרב הסיכויים שמדובר במודל החדש של הרינגים - ותמיד יש יוצאים מן הכלל לכאן או לשם, ורואים גם מקרים של גירים עם 100K קמ ובריחת לחץ מהרינגים).

כמו כן לא לשכוח שמדובר ברכב בן 10 שאולי עבר החלפת שמן אחת בחייו, כי אני מהמר שפעם החליפו לו שסתומים לפחות פעם אחת (ושוב אזכיר עד כמה זה חשוב כי לפי הטענה שהועלתה כאן ניסיתם לשייך את זה לנסיעות מחוץ לעיר או לפקקים - אבל הרכב שמכרתי לפני 3 שנים עמד בפקקים 5 ימים בשבוע, כל בוקר וכל אחה"צ באיזור גוש דן העמוס - ועדיין עם שגרת החלפות שמנים הגיר הגיע ל 1/4 מיליון ק"מ בכבוד ! ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה היום הייתי במוסך אורן כמו שהמליצו לי והוא החליף לי את הרינגים ושמן גיר והכל הסתדר תודה לכולם מעריך את זה מאוד

• תוכן חדש...