Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני כמה ימי קיבלתי Kia Picanto GT Line 2019 חדשה.

יש ברכב כפתור לקיפול מראות אוטומטי נסעתי היום לסוכנות כדי לקחת טפסים וכו.. ועל הדרך התקינו לי מגני רוח.

כשחניתי את הרכב בסכונות קיפלתי את המראות ואחד מהעובדים רצה לשבת ברכב ולראות את הרכב ואז הוא פשוט לקח וקיפל את המראה שבצד ימין ידני ואמרתי לו למה עשית את זה והוא אמר שהוא חשב שמישהו קיפל לי בטעות והסברתי לו שזה חשמלי ואסור והוא אמר לא נורא.

ושמתי לב שכשאני מקפל את המראות אז המראה הימנית מתקפלת קצת יותר מהר מהשמאלית כאילו הם לא מתואמים ותאמת לא שמתי לב לזה לפני שמתי לב לזה רק אחריי שהוא נגע במראה למרות שאין רעשים מוזרים או משהו כזה פשוט כשאני מקפל את המראות אז המראה הימנית נסגרת טיפה לפני השמאלית ורציתי לדעת האם זה אמור להיות ככה או שהוא דפק לי את המנוע של המראה, תודה לעונים.

פורסם

זה בסדר גמור, תבדוק לדוגמא חלונות חשמל ותראה שגם הם לא עולים בדיוק באותה מהירות. ואין בעיה לסגור את המראות ידנית.

פורסם
זה בסדר גמור, תבדוק לדוגמא חלונות חשמל ותראה שגם הם לא עולים בדיוק באותה מהירות. ואין בעיה לסגור את המראות ידנית.

תודה רבה על המענה!

דיברתי עם מישהו עם רכב כמו שלי ואמר שגם אצלו זה ככה ומישהו אמר לי כנראה שהוא נגע ידנית אז אמרו לי יכול להיות משהו זז במנוע אז ניסיתי לפתוח ידנית ואז לסגור ולראות אם זה יסתדר ואותו דבר, כנראה שככה זה מהיצרן.

פורסם

שוב פעם אני אומר, רק בשיבל הקטע: תפתח את החלונות החשמל הקידמיים ואז תלחץ בו זמנית על שני הכפתורים לסגירה. רוב הסיכויים שתראה שהם לא עולים באותה מהירות בדיוק אלא אחד יותר מהר מהשני.

• תוכן חדש...