Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר להחליף ל SSD במהירות ובמחירים נמוכים במיוחד היום בקניית SSD מאמזון...

לגבי AMD - אני הרכבתי לא מזמן מחשב נייח באדג'ט, קראתי לא מעט על AMD ובהתחשב בזה שהמחירים נמוכים מאינטל התמקדתי בAMD, לבסוף לקחתי אינטל כי זה יצא לי יותר משתלם , צריך לוח אם מתאים וכד' ואז מתחיל הסיפור. בכל מקרה גם אני שאלתי את עצמי האם שווה לקנות את המעבדים שלהם וראיתי שגם מבחינת אמינות וכמובן מבחינת עוצמה הם נותנים פייט מעולה לאינטל, אז אם אתה מוצא מחשב משתלם של AMD לא הייתי מהסס.

מתעלק;

יש לי מחשב עם דיסק 1TB רגיל. בהנחה ואני רוצה לעבור ל SSD- מה הדרך המהירה והיעילה ביותר להעתיק את כל המידע AS IS מהדיסק הקיים ל SSD בלי לבצע התקנה מחדש ל WIN10 ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הדרך המומלצת - כן התקנה נקייה, מאפס, של מערכת ההפעלה, על הדיסק החדש. את הדיסק הישן שים במארז לדיסק 2.5 עם חיבור usb. העתק את הקבצים למחשב. השתמש בדיסק הישן לגיבויים.

:turn-l:
פורסם
מתעלק;

יש לי מחשב עם דיסק 1TB רגיל. בהנחה ואני רוצה לעבור ל SSD- מה הדרך המהירה והיעילה ביותר להעתיק את כל המידע AS IS מהדיסק הקיים ל SSD בלי לבצע התקנה מחדש ל WIN10 ?

איציק

יש בטח תוכנות לזה, אני הלכתי על הדרך המסורתית ; ניתקתי את ה hdd וחיברתי את ה ssd וביצעתי התקנה נקיה של windows.

לאחר מכן חיברתי את ה hdd והעתקתי את כל הקבצים מהתיקיות, אין יותר פשוט מזה לדעתי וככה אפשר לסנן על הדרך קבצים לא נחוצים.

Miata ND2

פורסם
מתעלק;

איציק

תהנה , יותר קל ממה שאתה חושב

https://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html

במקרה שלי הדיסק היה מחולק לכמה מחיצות , פשוט עם התכנה ביצעתי CLONE רק למחיצה של מערכת ההפעלה.

פורסם

אפשר לבצע Clone, אבל מומלץ לבצע התקנה נקייה ולהעביר רק את המידע הרלוונטי, כמו שצוין כאן כבר.

אני עובד עם Acronis כשצריך לבצע שעתוק/שכפול, אבל לפי מה שאמרו כאן באחד השרשורים כשהצעתי אותה, היא מגיעה רק עם SSD מסוימים בחינם והיא תוכנה בתשלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש גם את Clonezilla שחינמית, אבל פחות 'אוטומטית' מהשאר ותדרוש קצת כיוונון במקרים מסויימים.

(למשל, אם הדיסקים בגדלים שונים, אם בקשיח ישנם סקטורים פגומים וכו').

• תוכן חדש...