Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על המענה,

נכנסתי לאתר והצטלמתי, מצאתי כמה שנראות לי יפות אבל בתמונה שלי הם נראות עלי ממש זוועה השאלה אם להמר על משהו שנראה לי טוב ולא בתמונה שלי או לחפש משהו שנראה טוב גם בתמונה שלי?

פעם ראשונה שאני קונה בלי למדוד.

אולי תוכל לרכוש את המסגרת שאתה מעוניין בה, עם מרשם בדוי בעל מפרט הכי זול שתוכל להגדיר, אפילו תגדיר הכל על 0, המסגרות בדרך כלל זולות כך שבמקרה הכי גרוע תזרוק 50 שקל לפח, אבל כך תגיע המסגרת תוך שבועיים אליך, תוכל להיות בטוח שהמסגרת תתאים לך ותזמין אותה עם המרשם שלך.

זול יותר מבארץ זה יעלה בכל מקרה.

אני לא עשיתי כך, ולמדתי מניסוי וטעיה דרך הזמנת המון זוגות ועדיין מידי פעם יוצא זוג שנראה מאוד יפה אבל קטן\גדול מידי. זה המינוס.

פורסם
אני זנחתי את כל האופטיקות.

עשיתי בדיקת ראייה לפני שנתיים וחצי באוניברסיטת בר אילן, בביה"ס לאופטומטריה (בדיקה כחלק מהלימודים שלהם, עם מעקב צמוד של המרצה שבסוף הבדיקה חוזר עליה בעצמו רק כדי לוודא שאין פדיחות). הבדיקה חינם, רק צריך לקבוע תור.

ומשם הלכתי ישר ל-zennioptical.com לקנות משקפיים.

פעם ראשונה שהרגשתי שקלעו בול במספר שלי, במשך שנים הלכתי מהמלצה אחת לאחרת ונתנו לי מרשם שונה בכל פעם.

הבנתי שבארץ יש נטייה לפצות על צילינדר גבוה באמצעות מספר גבוה יותר, בגלל זמן התאקלמות יותר נמוך.

אבל אני לא רוצה פשרות בראייה, ואין לי בעיה לתקופת הסתגלות.

מאז, קניתי רק דרך האתר הזה. גם שמש אופטיים, וגם ראייה.

יש לי צילינדר גבוה (3.5), ורק עדשות בארץ עולות לי קרוב ל800 שקל, לפני מחיר המסגרת.

אני משלם 60-85 דולר למשקפיים, ומבסוט רצח. רואה טוב, יושב טוב, לא מרגיש כמו מוצר נחות בשום צורה.

לפני שבוע קפצתי לארוקה, ראיתי שם משקפי שמש שממש אהבתי (ואני בעייתי עם משקפי שמש, אז זה לא קורה לי אף פעם). החלטתי לקנות אותם. המסגרת? 298 ש"ח. התשלום בסוף? 975 שקל.

זמן מוערך? 14 ימי עסקים.

יומיים אחרי הקנייה מתקשרים אלי מהחנות "רק רצינו להודיע שעשינו טעות, אתה לא יכול לקבל את המספר שלך עם המסגרת הזו באינדקס עדשה 1.5, אתה חייב לשדרג ל1.6 וזו תוספת תשלום של 375 שקל. תן לי מספר אשראי ונחייב את היתרה".

כושילידודה של אחותם.

באמת אהבתי את המשקפיים, אז אחרי שצעקתי עליהם שילמתי עוד 152 שקל.

לא קונה יותר משקפיים בארץ בחיים.

הזוג השלישי שלי כרגע הוזמן דרך זני, פשוט אחלה.

משקפי שמש שניים, וראייה ראשונים.

Opel Adam S 2017

פורסם

איך זני יודעים להתאים את גודל המסגרת לגודל הפנים? לא כל מסגרת עולה עליי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה עליך.

אתה מכניס מרחק בין אישונים, אבל זה הכל. יש לך את כל המידות של המשקפיים, תוודא שאין שם איזה משהו בעייתי.

אני הזמנתי משקפיים וגיליתי שהזרועות שלהן היו קצרות מדי, לא ישבו טוב על האוזן. שלחתי להם חזרה (נדמה לי ששילמתי על השילוח), יכלתי לבחור בין זיכוי כספי של 50% או זיכוי לקניה באתר של 100%.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש את כל המידות של כל מסגרת של זני בפרטים שלה. מה שאני עשיתי זה למדוד את המשקפיים שיש לי עכשיו ולסנן לפי מסגרת עם פרמטרים דומים של מידות עד כמה שאפשר. עובד נהדר.

קניתי מהם כבר 8 זוגות לפחות. יש להם כמה פעמים בשנה מבצע של 20% הנחה. בזמנים האלה אני גם קונה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...