Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים ארוכות עבדתי בניהול מח' חשמל בהגינות ושקיפות מול לקוח,

והתפרנסתי יפה מאד ובנוסף הלקוחות היו חוזרים ומביאים חברים

בשפע. הדוגמא שמצדיקה מוכרן לחוץ איננה רלוונטית.

במחשב PC של הבת קרתה תקלה ממש פחות מחודש אחרי תום האחריות.

לתומי חשבתי שיתקנו את זה עדיין מתוך שרות טוב. כאשר הגיע תורי נדרשתי

לשלם 150 שח בדיקה+המתנה ועוד תשלום על חלקים,פירמוטים ועוד.......

כמובן שסרבתי.

חבר טוב שהגיע לביתי פתר לי את הבעיה לאלתר ואפילו לא הסכים לקחת כסף.

פורסם
למה אתם חושבים שהקונה תמים? אולי זכה אתמול ב 20 מיליון שקל? ולמה שהמוכר יפסיד את העמלה בגלל מישהו שמערב לו בעבודה? אולי למוכר יש בעיות כלכליות בבית וברגע זה לקחו לו את הקניות לחג? לא מדבור פה בחיים ומוות אז למה להתערב?

בסופו של דבר הוא בנה לו מחשב שהקונה רק יהנה ממנו המון זמן בכיף ובלי תקיעות כאלו ואחרות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ladies and gentlemen, מצאנו את המוכר

פורסם
Ladies and gentlemen, מצאנו את המוכר
עכשיו הוא רק הבין למה הלקוח ברח אחרי שהוא התאמץ להרכיב לו מחשב ב 8 אלף

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מי בכלל אמר שהמוכר דופק? פותח שרשור בכלל נכח מתחילת שיחה עם המוכר? ידע בכלל מה הדרישות של הקונה? כולכם יפי נפש וצדיקים ויודעים לשפוט יופי.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מי שבאמת צריך i9 ו10TB אמור לדעת את זה לבד ולא יצטרך עזרה של מוכר להרכיב מפרט.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ממש לא,לא לכל אחד יש היכולת והכלים להכין מראש שיעורי בית בתחומים הרחוקים מליבם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מי בכלל אמר שהמוכר דופק? פותח שרשור בכלל נכח מתחילת שיחה עם המוכר? ידע בכלל מה הדרישות של הקונה? כולכם יפי נפש וצדיקים ויודעים לשפוט יופי.

קח סיטואציה: גבר מבוגר (סביב 80) רוצה לקנות לנכדה שלו לפטופ. המוכר שואל מה הצרכים וכו', מכוון את האיש. המוכר שאל מה התקציב וקיבל תשובה שסביב 2500 ש"ח. איך לשם שמיים, הוא הגיע למחשב שעלותו 8300 ש"ח, לבחורה סטודנטית שמשתמשת בעיקר בתוכנות OFFICE, קצת אינטרנט וסרטים?

למה אתם חושבים שהקונה תמים? אולי זכה אתמול ב 20 מיליון שקל? ולמה שהמוכר יפסיד את העמלה בגלל מישהו שמערב לו בעבודה? אולי למוכר יש בעיות כלכליות בבית וברגע זה לקחו לו את הקניות לחג? לא מדבור פה בחיים ומוות אז למה להתערב?

בסופו של דבר הוא בנה לו מחשב שהקונה רק יהנה ממנו המון זמן בכיף ובלי תקיעות כאלו ואחרות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk[/quote

מחשב שהקונה רק יהנה ממנו המון זמן בכיף ובלי תקיעות כאלו ואחרות - זה יקרה בשילוב נכון של רכיבים, ולא בעלות. אני יכול לתת לך מחשב מעולה לתרכים מינימליים בעלות מאוד נמוכה, ואני יכול לסבן אותך שהעלות היא המרכיב החשוב (למה אדם רגיל מן השורה צריך מעבד I9-XH? איפה אדם מן השורה ישתמש בביצועים הללו, במיוחד כשהוא צריך להוסיף כ. מסך חיצוני?).

החוכמה היא להתאים מחשב לצרכי הלקוח. לא את צרכי הלקוח למחשב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מי שבאמת צריך i9 ו10TB אמור לדעת בדיוק למה. נתונים כאלה לוקחים כי יש לך צורך ספציפי וכי אתה יודע מה יחסר לך אם תיקח פחות.

כמובן שתמיד יש כאלה שפשוט רוצים "הכי טוב" מבלי לדעת את ההבדלים, אבל הם לפחות מודעים למחיר ומוכנים לשלם אותו.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ופה איש מקצועי נכנס, מדובב את הלקוח מה הצרכים שלו ומתאים לו מחשב. אבל במציאות של היום שכל מכירה בסכומים גדולים מזכה בבונוס גדול יותר, יש שם אנשים לא בדיוק מקצועיים שלא מבינים מה ההבדל בין I7 ל-I3 (לI7 יש 7 מעבדים ובI3 לא. נשבע שזו תשובה שקיבלתי ממוכר "מקצועי").

היתה לי לפני כמה חודשים לקוחה שהבן שלה חזר מארה"ב כי שהה את הגרוש שלה (אבא שלו). היא רצתה לפנק אותו ואמרה לי להביא לה את המחשב הכי טוב שיש. ישבתי איתה כמעט שעה וחצי כדי להסביר לה מה היא תריכה (לפי מה שהילד רוצה). מסכום של 5 ספרות היא הגיעה לסכום של 4 ספרות, עם עודף מ-6000 ש"ח למסך איכותי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם (נערך)

רק הערה אוף דה רקורד,

פות''ש סיפר על מקרה מסויים שהיה עד לו ואח''כ שאל שאלה

מאד כללית בנושא.

אינני יודע מה בדיוק ראה ולמה היה עד אבל באופן כללי אני ולדעתי

גם אחרים ענו:

''מה אתם הייתם עושים במקרה והייתם רואים מוכרן מיקצועי 'מסבן' לקוח''

דהיינו שאלת הכותרת ולא המקרה הספיציפי שתואר.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)

היות והיינו רק 2 לקוחות ונציג אחד שבונה מפרט למחשב יצא שהמתנתי לא קצת,

מה שבאמת הציק לי זה שהמוכר ראה שהבן אדם נלחץ מהסכום ומבקש לצמצם איפה שאפשר והצמצום היחידי שמציעים לו זה 6T במקום 10 ומסך זול ב100 ש"ח.

למה להתעקש על מעבד i9 ?! כשיש אחלה מעבדים i7 בחצי מחיר.

הבן אדם רוצה לערוך סרטונים לא להריץ אנליזות אלמנטים סופיים.

ואם נחזור לנושא העיקרי בשרשור,

קיבלתי את תושבה לשאלה שנשאלה, נראה שהרוב אכן מתערב כאשר נתקל בסיטואציות דומות.

עריכה אחרונה על ידי Dimo

• תוכן חדש...