Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפצתי אתמול לקנות SSD באייבורי,

בסניף נציג מכירות אחד ושני לקוחות, בחור שמעוניין במחשב ואני.

הנציג מרכיב לבחור מפרט מחשב שמגיע למעל 8K ש"ח :shock:!

מעבד i9 חדיש , כרטיס מסך לגיימרים, 10T זכרון....

בהתחלה חשבתי שהבחור מפנק את הילד במפלצת משחקים ואז הבנתי שהמחשב לצרכיו האישיים והמטרה עריכת סרטונים.

התלבטתי כמה דקות אם להזהיר את הבחור שהמחשב שהוא צריך הרבה יותר זול , לבסוף ניצלתי את ההזדמנות כאשר הנציג מכירות הלך להביא לי את הSSD ואמרתי לבחור שיחזור הביתה לעשות ש.ב בלי להסביר יותר מדי, למזלו הוא הבין את הרמז.

איך אתם הייתם נוהגים?

האם זה יאה להתערב בעבודתו של המוכר?

פורסם

לחלוטין כן.

תסתכל על זה ככה, לא התערבת למוכר פשוט נתת עצה לבחור לעשות סקר שוק לפני קניה כזו חשובה - וזה טיפ לחיים.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אני אתך.

המוכר יכל במקום לנסות לדחוף לקונה משהו יקר שאין לו צורך בו לסגור עיסקה של 4k אבל הוא החליט לנסות להרוויח יותר וזה. מבחינתי לא מוסרי.

טוב שעשית!

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לי אין בעיה גם להתערב למוכר.

כאיש שירות תהיה מקצועי וישר. אם אתה לא אחד מאלה אין שום סיבה שאכדיף את כבודך על כבוד הלקוח שאתה מנסה לדפוק.

התנהגות כזו כלפי לקוח אחר גם תביא אותי לבצע את הרכישה במקום אחר גם אם יעלה כמה שקלים יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני גם עושה את זה, בדרך כלל לא מול המוכר עצמו אבל כן עושה את זה.

בעקרון עריכת וידאו וגרפיקה וכו' דורשים הרבה זכרון וכרטיס מסך חזק כולל המעבד, אז יש סיכוי שהוא אכן יצטרך את הדברים הנ"ל שהציע לו המוכר

Opel Adam S 2017

פורסם

פות''ש יפה ששיתפת.

אני הייתי מתערב מול המוכר גם, יש לי בעיה מאד גדולה עם ניצול תמימים.

יצא לי להתערב כמה פעמים למורת רוחו של המוכר, ובפניו.

פורסם

למה אתם חושבים שהקונה תמים? אולי זכה אתמול ב 20 מיליון שקל? ולמה שהמוכר יפסיד את העמלה בגלל מישהו שמערב לו בעבודה? אולי למוכר יש בעיות כלכליות בבית וברגע זה לקחו לו את הקניות לחג? לא מדבור פה בחיים ומוות אז למה להתערב?

בסופו של דבר הוא בנה לו מחשב שהקונה רק יהנה ממנו המון זמן בכיף ובלי תקיעות כאלו ואחרות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

באותה מידה תקנה דירה עם 6 חדרי שינה במקום 3 שאתה צריך בפועל הרי תהנה מכל השטח שלה בעתיד ואולי תביא גם 10 ילדים שיגורו בה, ומה זה עוד מיליון למחיר תפרגן למתווך עמלה מה קרה.

אתה מתייחס לכסף של מישהו בצורה זולה, בשביל המשכורת והעמלה שיעבוד קשה זאת העבודה שלו אבל לדחוף למישהו סתם מוצר שאין לו צורך בו זה בזוי.

לך תן לו מתנה כמה מאות שקלים

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
למה אתם חושבים שהקונה תמים? אולי זכה אתמול ב 20 מיליון שקל? אם יש זו סיבה לזרוק סתם? ולמה שהמוכר יפסיד את העמלה בגלל מישהו שמערב לו בעבודה? העבודה שלו היא לתת יעוץ מקצועי. לא לרמות לקוחות. אולי למוכר יש בעיות כלכליות בבית וברגע זה לקחו לו את הקניות לחג? שימצא עוד עבודה אבל שלא יגנוב מלקוח תמים. לא מדבור פה בחיים ומוות אז למה להתערב? גם לדפוק לך אתת האוטו ולברוח זה לא חיים ומוות אז למה להשאיר פרטים?

בסופו של דבר הוא בנה לו מחשב שהקונה רק יהנה ממנו המון זמן בכיף ובלי תקיעות כאלו ואחרות.

מעבר להערות באדום תזכור טוב את מה שכתבת פה כשתכניס אוטו למוסך. אתה הרי עשיר עם רכב אז זה בסדר להחליף לך חלקים שלא צריך ולנפח לך את החשבון. הרי המוסך צריך לקנות מחשב חדש אצל ההוא שאתה מגן עליו וזה עולה המון כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אף אחד לא אוהב שדופקים אותו, אבל העשירים במיוחד לא אוהבים את זה.

איש מכירות הגון תמיד תהיה לו פרנסה, איש מכירות מלוכלך ש״דוחף״ לאנשים מוצרים פשוט ביום מן הימים יאבד את האמינות שלו.

למה אתם חושבים שהקונה תמים? אולי זכה אתמול ב 20 מיליון שקל? ולמה שהמוכר יפסיד את העמלה בגלל מישהו שמערב לו בעבודה? אולי למוכר יש בעיות כלכליות בבית וברגע זה לקחו לו את הקניות לחג? לא מדבור פה בחיים ומוות אז למה להתערב?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מצוין שהתערבת.

כל מקרה כזה של מוכר שמנסה לדחוף דברים מיותרים אוטומטית מקפיץ לי את כל המקרים בהם דוחפים לקשישים מכשירי IPAD באלפי שקלים שהם לא צריכים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

בטח שהייתי מתערב. במיוחד בחנויות האלה כמו KSP שאנשים באים וקונים מה שהמוכר ממליץ להם כי הם לא עושים שיעורי בית\סקר שוק לפני. ועוד במיוחד בעולם החומרה. לרוב דוחפים לאנשים חומרה שהם לא צריכים כמו איזה ראם של GSKILL עם RGB אבל בסוף הוא מותקן במארז סגור (אמיתי לגמרי) או איזה 2080TI כולה להריץ כמה משחקים פשוטים כמו CSGO. ואם זה לא מספיק, רוב המוכרים אוהבים לדחוף שם איזה הארד דיסק עם 10TB במקום SSD חדשני ומהיר

פורסם

לפני חודשיים, חבר נתקע בעבודה עם מצבר ריק בסיריון. שמעתי על כך רק כשהגיע רכב השירות מביטוח הגרירה שלו, שהניע אותו בכבלים, ואז ניסה למכור לו מצבר ב-800 ש"ח (מבלי לבדוק את המצבר או הטעינה). אמרתי לחבר לחכות שנייה, ומול פניו של הטכנאי, חייגתי לחנות המצברים/אביזרים שבהמשך הרחוב, ווידאתי שאותו מצבר ממש נמכר ב-400 ש"ח בדיוק. אחד מהשניים הודה לי מאוד, השני, קצת פחות.

:turn-l:
פורסם

אם מזדמן לי מסיבה כלשהי להיכנס לחנות כזו ויש מקרה כזה לידי - מתערב בנועם, מנסה לעשות את העבודה של המוכר הרמאי. אין לי בעיה שלא יקנו ממני, אבל שלא ישלמו כסף מיותר סתם.

בעסק שלי לפעמים אני מפסיד עסקה או הרווח שלי יורד - רק כדי לא לצאת רמאי/שקרן/לא דייקן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
... אולי למוכר יש בעיות כלכליות בבית וברגע זה לקחו לו את הקניות לחג? ...

אתה לא רציני!

בגלל שלמוכר יש בעיות בבית הוא "ידפוק" מישהו באלפי שקלים, על מנת לקבל בונוס של עשרות שקלים עד מאות שקלים בודדים?

אני עזבתי עבודה של טכנאי שרות, רק בגלל שהדרך היחידה להרוויח הייתה לדחוף ללקוחות סננים או צינורות בסכום של עשרות שקלים שהם בכלל לא צריכים, כדי שאני יהנה מבונוס של שקלים בודדים (שבסוף החודש לאחר ש"דפקתי" חצי עולם ואישתו אמורים להסתכם בכמה מאות שקלים).

• תוכן חדש...