Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30

salih
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת אם יש פה אנשים שרכשו ויש להם המלצות דיס המלצות ליונדאי i30 לא משנה איזה גירסה, הכוונה שלי לחוות דעת לגיר ולמנוע בשנה האחרונה ?

ואם יש פה קישורים לשיחות שדיברתם על הרכב הזה אשמח לקבל קישורים

תודה אנשים

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אתה יכול לבצע חיפוש ולראות מה דובר על הרכב, נשמח לענות לך על כל השאלות, אבל לא ציינת שנה או תקציב.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

רכב מצויין, נמצא בקטגוריה שסובלת ממעבר מסיבי לרכבי שטח, זה רכב פרטי או ליסינג? מה השימושים שלך?

פורסם

רכב פרטי! זוג בלי ילדים...

אכן המחיר שלה מגיע לקונה למשל

אבל אהבתי את המראה שלה והדגם עם החלון גג שמש מדהים לפי דעתי. שוב מה שמרתיע אותי זה לא רק המחיר הטיפה גבוה אלה המנוע והגיר אמינות שלו, תקלות, האם אנשים מתלוננים על הגיר, בעיות כלשהן

פורסם

לגיר היו בעיות התחממות, אבל הם משפרים ומתקנים כל הזמן, לדעתי, תבדוק את הקונה, הרבה יותר מעניינת , ולא תסבול מפחת מואץ כמו ה30ו.

פורסם

מה זה אומר בעיית התחממות ולמה בקונה אין את זה? זה אותו מנוע וגיר רק 1.6

פורסם

זה אותו הגיר, הם משפרים אותו כל הזמן, אבל בפקקים בגיר כזה עדיף להשאיר על מצב ספורט, ולא לזחול עם רגל על הברקס.

פורסם

צריכת הדלק דווקא טובה יחסית. יונדאי מייצרת מכוניות טובות ותחרותיות מאוד. גם ה30ו וגם הקונה מצויינת. אתה יכול להיות רגוע. היתרון של 30ו זה איכות הפנים הרכב ומרווח בספסל האחורי, הקונה עדיפה בתחושה ספורטיבית, עיצוב חיצוני מעניין ולדעתי גם שמירת ערך שתהיה משמעותית יותר טובה.

פורסם

כן מבפנים נורא אהבתי את הi30 הגירסה המפוארת ממש יפה והחלון שמש מוסיף!

וכן בקונה אהבתי את החיצוניות והפנימיות פחות..

אתה אומר שבאיכות נסיעה למרות 140 כוחות סוס והמנוע טורבו הi30 אינה מרגישה ספורטיבית?

פורסם

הכל יחסי בחיים... ה30ו מהירה וספורטיבית, אני הייתי בודק גם את הגולף. אם מה שמשך אותך ליונדאי זה עיצוב הפנים, הגולף עדיפה עליה, אני גם הייתי מעיף מבט על הקיה סיד לראות למה אתה מתחבר הכי.

פורסם

גולף היה לי בשנת 2008 דגם עם tsi וסבלתי מאוד מהגיר ו המנוע , החלפתי מוח פעמיים לרכב בסוף מכרתי מיאוש! בגלל זה הפחד שלי ממצמד כפול ומדגש טורבו

פורסם

עברו הרבה מים בנהר... היום המצב שונה לחלוטין. יחד עם זאת, קח לנסיעת מבחן את שתי היונדאי וקיה סיד, תחליט מה אתה מעדיף.

פורסם (נערך)

אין טעם לבחור בסיד, גרסת ה5 דלתות מגיעה ברמת אבזור נמוכה בהשוואה ליונדאי.

לא יודע כמה אפשר לקרוא לI30 ספורטיבית. יחסית למשפחתית היא מהזריזות יותר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • תוכן חדש...