Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מאזדה 2 2012 VS הונדה ג'אז 2009


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

 

אני רוכש רכב ראשון, התקציב שלי היה בין 30 ל-35 K.

צמצמתי לכמה דגמים, ומהם מצאתי 2 אופציות:

 

מאזדה 2 שנת 2012 56 אלף ק''מ במחיר התחלתי 33 K (מחיר מחירון יד 2 30 K, אין סיבה נכרת לעין למחיר הגבוה)

הונדה ג'אז 2009, 78 אלף ק''מ במחיר התחלתי 30 K (מחירון יד 2 35 K).

 

שמעתי המלצות רבות על הונדה ג'אז, אך אני קצת חושש מהשנתון המאוחר. גם אם הקילומטראז' הנמוך אינני יודע אם הבלאי הטבעי של הרכב לא יתן את אותותיו.

האם אתם חושבים שיש סיבה לפחד מהשנתון המאוחר?

פורסם

האם יש לך צורך בבגאז' גדול ( יחסית לרכב סופר מיני )?

האם אתה נוסע הרבה וחסכון בדלק בראש סדר עדיפויות?

 

במידה והתשובה לשתי השאלות שלילית, תקנה מאזדה 2 יותר חדשה.

 

Sent from my XT1580 using Tapatalk

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ממליץ על ג'אז לא ידנית בשנים האלו (2009-2011) מכיוון שה"אוטומט" זה רובוטי חד-מצמדי שחוץ מזה שהוא מאוד לא נוח הוא גם לא שיא השלמות והאמינות.

אם הג'אז חשובה לך הייתי בוחן בסביבות המחיר הנ"ל היברדית עם ק"מ יותר מהממוצע - בהנחה שטופלה כנדרש - לדעתי עסקה טובה יותר מרובוטי חד מצמדי.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

 

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

×
×
  • תוכן חדש...