Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המציאות והניסיון של הרבה מאוד בעלי מקצוע היא הפוכה משלך.

לא מזלזל בניסיונם של אחרים אבל מיסתכל בעיקר על הנסיון שלי ובצינעה יש לי לא מעט ניסיון עם מיכלולים חליפיים. לא יודע למה אתה לא מוכן לקבל שקיימים גם מחירים כאלה לחלפים שהם ברמה בהחלט טובה. כ 90 אחוז היום מהאנשים שמים חלפים מהאיכות הזו. אז יש כאלה שישלמו הרבה ויש כאלה שישלמו זיל הזול..זה עדיין לא אומר שהמוצר פגום או באיכות ירודה. אם אני מביא רדיאטור של בשן ב 50-60 אחוז הנחה בעוד שלקוח במוסך מקבל על אותו רדיאטור בדיוק בקושי 25 אחוז אז זה אומר שזה לא אותו רדיאטור? וודאי שכן! רובליקה של מחיר יכולה להישתנות בין לקוח אחד לאחר..טיב המוצר מבחינת חליפי..אותו הטיב..לא משווה פה לחלק מקורי! אתה מיצר לעצמך סתם פרנציפ ואנטי למחירים הוגנים..באמת חבל כי המחירים האלה כן נותנים תיקווה שלא הכל יקר בתחום.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המחיר מטריד מאוד לחלק בטיחותי.

ידידי היקר בדוק את עצמך שוב..

אני בתוך התחום חזק ומחיר חלק כזה מתחיל ב120 לסיני ובאזור ה200 למותג טוב טורכי ספרדי וכו ועד 400 למקורי (שלא קיים כ"כ בשוק)

פורסם
ידידי היקר בדוק את עצמך שוב..

אני בתוך התחום חזק ומחיר חלק כזה מתחיל ב120 לסיני ובאזור ה200 למותג טוב טורכי ספרדי וכו ועד 400 למקורי (שלא קיים כ"כ בשוק)

מחזק...

אלה המחירים של החלקים אבל לפני מעמ. כמובן שיש זולים יותר מאלה לרכבים ישנים

פעם אחת לקחתי בולמים סינים ומאז לא לוקח סיני... גם משולשים טורקיים מתפרקים אבל יש מותגים טובים בינהם.

פורסם

בואו נבדוק לעומק את הטענות שלכם.

מה זה בדיוג מותג טוב? תן שם של החברה ומחיר מלא עסבור לאנסר 2006.

כמה עולה לדגם רכב זה בדיוק משולש איכותי ומשולש מקורי?

פורסם

בהמשך לדניאל, גם צריך להגדיר מה זה ״איכותי״. יש כאלה שחושבים שכל מה שלא סיני זה איכותי. מנסיון גם טורקיה וספרד מייצרים מלא זבל.

אז אנחנו מדברים על ״לא סיני״, או על חברות oem אמיתיות דוגמת trw?

יום טוב גם לך

פורסם
בהמשך לדניאל, גם צריך להגדיר מה זה ״איכותי״. יש כאלה שחושבים שכל מה שלא סיני זה איכותי. מנסיון גם טורקיה וספרד מייצרים מלא זבל.

אז אנחנו מדברים על ״לא סיני״, או על חברות oem אמיתיות דוגמת trw?

דווקא יוצא לי להיתקל לא מעט במוצרים סיניים שהם גם עמידים ולא רעים בכלל. ואני כבר הפסקתי מזמן להשלות את עצמי שיש חלקים שלא עוברים דרך סין, גם חלפים איכותיים מיוצרים בסין וגם עליהם חותמים 2 סינים עם כינור גדול.

פורסם

מסין יוצאים חלקים בכל מיני רמות כולל OEM של מגוון יצרנים מכובד, אבל ניתן לדעת בקלות האם מדובר במוצר איכותי או לא והמדד הראשוני הוא המחיר.

אם הוא מאוד נמוך, אז אפשר להיות דיי בטוחים כי מדובר במוצר נחות.

פורסם
מסין יוצאים חלקים בכל מיני רמות כולל OEM של מגוון יצרנים מכובד, אבל ניתן לדעת בקלות האם מדובר במוצר איכותי או לא והמדד הראשוני הוא המחיר.

אם הוא מאוד נמוך, אז אפשר להיות דיי בטוחים כי מדובר במוצר נחות.

במיקרה אתמול בדקתי: ללאנסר 2006 משולש תורכי בעלות של 205 שח בלבד. אני אישית מישתמש במשולשים האלה ועוד לא ניתקלתי בבעיה כלשהי או משולש שחזר ודרש החלפה עד היום בפרק זמן כלשהו.

פורסם
במיקרה אתמול בדקתי: ללאנסר 2006 משולש תורכי בעלות של 205 שח בלבד. אני אישית מישתמש במשולשים האלה ועוד לא ניתקלתי בבעיה כלשהי או משולש שחזר ודרש החלפה עד היום בפרק זמן כלשהו.
די נו תהיה רציני. המשולשים האלו מחזיק חצי שנה עד שנה יותר מסינים, מניסיון אישי על הרכבים שלי. כלומר זמן חיים ממוצע של כשנתיים. משולש מקורי, או מיצרן oem נורמאלי מחזיק עשור.

יום טוב גם לך

פורסם
די נו תהיה רציני. המשולשים האלו מחזיק חצי שנה עד שנה יותר מסינים, מניסיון אישי על הרכבים שלי. כלומר זמן חיים ממוצע של כשנתיים. משולש מקורי, או מיצרן oem נורמאלי מחזיק עשור.

תחליף רכב יחזיקו לך יותר יגאל. :)

אם המשולשים לא היו מחזיקים לא הייתי מיתעסק איתם!

פורסם
תחליף רכב יחזיקו לך יותר יגאל. :)

אם המשולשים לא היו מחזיקים לא הייתי מיתעסק איתם!

החלפתי כבר 3, תודה על העצה.

אתה ודאי יודע שלא רק לעצמי אני מחליף משולשים פה ושם. להגדיר סחורה כזו כ״איכותית״ זה בדיחה גרועה.

יום טוב גם לך

פורסם

לא משווה את הסחורה הזו למקורית אבל משווה אותה לסחורה שנותנת את התמורה המתאימה במחיר שהיא מציעה ועושה את העבודה מכל הבחינות. רוב מחזיקי הרכבים מחפשים היום זול, שיחזיק כמה שנים טובות ויעשה את העבודה. לא רואה שום דבר פסול לשים משולש כזה שנימכר במחיר הוגן לכל כיס ומחזיק יפה כמו שאני לא רואה פסול בלשים בולמים של gsp שעושים אחלה של עבודה ועמידים ונימכרים ב 300 שח לזוג, וציריות של gsp..ובלה בלה.

מי שיש לו כסף שישים מקורי זה בטוח שיחזיק לו ליותר זמן מהחליפי אבל מבחינת עבודה של חלק חליפי - עושה את העבודה יופי ועמיד קצת פחות..so what..

פורסם (נערך)
לא משווה את הסחורה הזו למקורית אבל משווה אותה לסחורה שנותנת את התמורה המתאימה במחיר שהיא מציעה ועושה את העבודה מכל הבחינות. רוב מחזיקי הרכבים מחפשים היום זול, שיחזיק כמה שנים טובות ויעשה את העבודה. לא רואה שום דבר פסול לשים משולש כזה שנימכר במחיר הוגן לכל כיס ומחזיק יפה כמו שאני לא רואה פסול בלשים בולמים של gsp שעושים אחלה של עבודה ועמידים ונימכרים ב 300 שח לזוג, וציריות של gsp..ובלה בלה.

מי שיש לו כסף שישים מקורי זה בטוח שיחזיק לו ליותר זמן מהחליפי אבל מבחינת עבודה של חלק חליפי - עושה את העבודה יופי ועמיד קצת פחות..so what..

אנחנו כניראה לעולם לא נסכים בנושא הזה,

אבל אתה מיפה את המציאות בכח ולא ברור לי למה.

חלק חליפי בסגנון שאתה מתאר לא "עושה את העבודה יופי", אלא עושים ח#א עבודה, בייחוד חלקים עם תכונות דינאמיות כמו בולמים.

חלק חליפי בסגנון שאתה מתאר לא "עמיד קצת פחות" אלא עמיד הרבה הרבה פחות. בחלפים סינים מדובר בכעשירית מהזמן לעומת מקורי. בחלקים טורקים כחמישית (מספרים ממוצעים מהחוויות שאני וחברי ראינו לאורך שנים). זה לא קצת פחות. זה בהרבה פחות!

אני מצטער מאור, עם כל הכבוד שיש לי אלייך, המילים היחידות שנכונות בהודעה הקודמת שלך הן "ובלה בלה".

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

לא רק זאת אלא שחלקי חילוף נחותים כגון מתלים, כמו משולשים לדוגמא, העמידות שעומדת למבחן זה לא רק העמידות המופחת של החלק או הדינמאית (הרכב מגיב פחות טוב במצבים דינאמיים כבדים של הרכב), אלא הפן הבטיחותי!

במקרים הרבים החלק כושל מוקדם מהצפוי והתוצאה היא רעש או חופש, אך במקרים חריגים בהם נתקלתי אישית, הכשל הינו התנתקות הבולג'וינט מהמקום, תלישה, כיפוף או קריסה של החלק, אשר מובילה לאובדן שליטה ברכב.

יש מקומות שאפשר אולי לחסוך בהם ויש מקומות שממש צריך להימנע מכך ובעל מקצוע טוב, שכבר נתקל בכאלו מקרים, לא יציע חלקים אלו ללקוח, גם אם הלקוח ממש רוצה זול ולא מעיין אותו שום כלום.

פורסם
לא רק זאת אלא שחלקי חילוף נחותים כגון מתלים, כמו משולשים לדוגמא, העמידות שעומדת למבחן זה לא רק העמידות המופחת של החלק או הדינמאית (הרכב מגיב פחות טוב במצבים דינאמיים כבדים של הרכב), אלא הפן הבטיחותי!

במקרים הרבים החלק כושל מוקדם מהצפוי והתוצאה היא רעש או חופש, אך במקרים חריגים בהם נתקלתי אישית, הכשל הינו התנתקות הבולג'וינט מהמקום, תלישה, כיפוף או קריסה של החלק, אשר מובילה לאובדן שליטה ברכב.

יש מקומות שאפשר אולי לחסוך בהם ויש מקומות שממש צריך להימנע מכך ובעל מקצוע טוב, שכבר נתקל בכאלו מקרים, לא יציע חלקים אלו ללקוח, גם אם הלקוח ממש רוצה זול ולא מעיין אותו שום כלום.

נסחפת לחלוטין.. אתה מתאר חלקים בסגנון ייצור של עזה

יש פה בארץ תו תקן ובוקסה לא תעוף פתאום מהמשולש..

אני מסכים שחלקים סיניים מחזיקים הרבה פחות, אבל יש חלקים חלפיים ממתוגים מעולים שלפעמים יותר טובים מהמקורי.. כמובן צריך לדעת ולהכיר! לי יש נסיון רב בלדעת בכל דבר מה כדאי לקנות ולמה

ספציפית על המשולשים האלה של הלאנסר המותג הטורכי מעולה ומחזיק לא פחות מהמקורי מנסיון! החלפתי עשרות רבות משניהם

בהצלחה

רמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...