Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצחקת. תו תקן? יותר טוב ממקורי... ברור... ואין מצב שמיבאים לארץ חלקים זבל...

כמו למשל מסננים, שאל את מוסך רון.

ראיתי ולא פעם אחת, התנתקות של בולג'יונט ממשולש ואף פעם לא בחלק מקורי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא רק זאת אלא שחלקי חילוף נחותים כגון מתלים, כמו משולשים לדוגמא, העמידות שעומדת למבחן זה לא רק העמידות המופחת של החלק או הדינמאית (הרכב מגיב פחות טוב במצבים דינאמיים כבדים של הרכב), אלא הפן הבטיחותי!

במקרים הרבים החלק כושל מוקדם מהצפוי והתוצאה היא רעש או חופש, אך במקרים חריגים בהם נתקלתי אישית, הכשל הינו התנתקות הבולג'וינט מהמקום, תלישה, כיפוף או קריסה של החלק, אשר מובילה לאובדן שליטה ברכב.

יש מקומות שאפשר אולי לחסוך בהם ויש מקומות שממש צריך להימנע מכך ובעל מקצוע טוב, שכבר נתקל בכאלו מקרים, לא יציע חלקים אלו ללקוח, גם אם הלקוח ממש רוצה זול ולא מעיין אותו שום כלום.

אף בעל מקצוע לא ייזרוק לקוח מהמוסך אם הלקוח דורש חלק חליפי זול..להיפך, מוסכים מעדיפים לרוב לתת את הזול כדי לגזור עמלת קופון גבוהה יותר על חלק חליפי. במקורי הם כמעט לא מרוויחים על החלק. ורוב בעלי הרכבים כיום לא מיסתכלים 10 שנים קדימה כדי שמשולש מקורי יישרוד והם ב 99 אחוז מהמיקרים מבקשים חלק חליפי שיישרוד. המשולשים התורכים עם נסיון שלי איתם מחזיקים ומחזיקים יפה. אם היה לי נסיון רע איתם הייתי לוקח צעד אחורה אבל כל אחד והחוויות שלו. בולגויינט לרוב ייתנתק ממשולש בגלל הזנחה ולא בגלל שהבולגויינט לא הולחם כהלכה. אם לא נעשות בדיקות תכופתיות שעל הדרך מביטים לתותבים זה יכול להאיץ את הבלאי ולהפתיע בדיוק כמו מייסב גלגל והמקורי ביותר שיהיה, אם לא מתייחסים לבלאי הוא יכול לקרוס וקרה לי בצעירותי ביונדאי אטוס, לא התייחסתי למייסב גלגל שהרעיש והגלגל עקף אותי מזל שזה היה בתוך העיר. כיום מרבית החלפים שנימכרים הם לא מקוריים על פי דרישת הלקוח כמובן.

פורסם

לא זורקים לקוח מהמוסך. המוסך מציע מוצר ב X עלות עבור התיקון, הלקוח הוא זה שמחליט אם לקבל את ההצעת תיקון או לא.

קח לך דקותיים לקרוא משהו מהעבר ואני מבטיח לך, שאמנם עבר עשור, שום דבר לא השתנה.

https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/16/ART1/932/101.html

פורסם

דניאל, אני מכיר את השוק הפרוץ הזה וכל הקומבינות שחלפים עוברים את שערי המדינה בלי יותר מידי פיקוח אך יחד עם זאת לא אקנה חלפים שאני לא מכיר או לא מיתעסק איתם כבר שנים ומעבר לכך יש לי חנות אחת ויחידה וסוכנים שאני מכיר שהם אלה שמייבאים את החלפים. כמו שאתה תלך למוסך שאתה סומך עליו כי אתה יודע באיזה חלפים הוא מיתעסק ואת איכות העבודה שלו כך אותו דבר לגבי החלפים איתם אני מיתעסק. ושוב..לא מתיימר להשוות חלפים שכאלה למקורי אבל בהחלט מקבל את התמורה הטובה של החלף מול המחיר ההוגן. וסתם שתדע ואתה בטוח גם יודע שבכתבות מסוג אלה יש לעיתים לא מעט אינטרסים כלכליים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...