Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האצ'בק איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אודה אם תעזרו לי בבחירת רכב.

הרכב יעשה 20-25 אלף ק"מ בשנה בתנאים מעורבים. רוב הזמן נהג לבד או עם נוסע 1 באוטו. פעם בחודש עם 3 נוסעים מאחור (בגודל בינוני). אין ילדים, לא צריך כיסא בטיחות ולא מקום לעגלה. גיר אוטומטי או רובוטי (העדפה ל-TSI).

הפרמטרים החשובים:

- סחירות סבירה (לא חייבת להיות מושלמת)

- רכב רך/ שומר על הגב

- האצ'בק 5 דלתות או ג'יפון (עם העדפה להאצ'בק. לא מחפשים ג'יפון)

- בקרת שיוט אדפטיבית (בכל מהירות, עד עצירה)

- סאן רוף (נפתח)

תקציב בערך 140 אלף. העדפה לרכב חדש.

כרגע אני עם אוקטביה 1.2 שמאד נהנתי ממנה.

פורסם
גולף 1.5 נשמע כמו הבחירה הטבעית עבורך.

איך הסחירות שלו?

האם כדאי להמתין להחלפת הדגם בקרוב?

פורסם (נערך)

בקרת שיוט אדפטיבית תמצא בלאון ,גולף סיוויק, 308 ,I30.

לא הבנתי, אתה לא רוצה ג'יפון בכלל או ג'יפון זו עדיפות שנייה אם אין האצבק שעונה טוב על הדרישות?

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לא הבנתי, אתה לא רוצה ג'יפון בכלל או ג'יפון זו עדיפות שנייה אם אין האצבק שעונה טוב על הדרישות?

בעדיפות ראשונה האצ'בק, בעדיפות שנייה ג'יפון או רכב 4 דלתות

פורסם

וולוו V40 - או T4 או T3. T3 חדשה דומה מבחינת ביצועים יבשים לגולף 150 כ"ס וגם מבחינת מחיר. תבדוק מבצעים וגם במאיר טרייד - אחת בת שנתיים שלוש תיכנס בקלות ותימנע מאובדן הערך הראשוני. בכל מקרה נסיעת מבחן תלך לעשות - ה-T4 עם 190 כ"ס זאת אופרה אחרת עם כל הכבוד לגולף 1.5

פורסם

הI30 המאובזרת עונה על כל הדרישות שלך וכנראה תרגיש לך הכי "בבית" מבחינת השילוב של גיר רובוטי ומנוע טורבו.

פורסם

למה שהi30 תרגיש לו הכי בבית ולא הגולף בהתחשב בדרישות שלו?

הגולף והוולוו איכותיות יותר, כאשר ליונדאי יתרון שזה דגם צעיר ולא מועד להחלפה בשנה הקרובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

רק הבהרה. כשאני אומר "איכותי", אני פחות מתקוון לרכות הפלסטיקים ותחושת הפרימיום. אלא יותר לאיכות המוטורית. אני אדע להעריך מושב תומך ששומר על גב, מתלה אחורי רב-זרועי, התנהגות הכביש.

פורסם

יונדאי i30 עברה עדכון קליל שאמור להגיע לארץ מתישהו בקרוב, לא הייתי רוכש את הדגם טרום העדכון.

סיאט לאון תגיע בחודש הבא עם תיקון סטייה מנתיב הנסיעה שנוסף לבקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית, יש הנחות יפות כמעט על כל הדגמים ואת ה-1.5 סטייל אפשר להוציא בפחות מ-130K על הכביש.

אין לי ספק שהגולף טובה יותר, אבל האם זה שווה עוד 25 אלף ש"ח? לא בטוח.

אם בא לך לגוון עם ג'יפון אז סיאט אטקה או קארוק מציעים חבילות דיי טובות עד 140. האטקה חזק יותר אבל קצת אפרורי, לקארוק תא נוסעים נאה ואיכותי יותר וחבילה מלאה של מערכות בטיחות אבל במחיר הזה תצטרך להסתפק בדגם הבסיסי עם מנוע 1 ליטר טורבו בנזין או 1.6 טורבו דיזל שדווקא דיי מעניין.

מחוץ לקונצרן פולקסווגן הייתי בודק את פיג'ו 3008 למרות שלדעתי הוא יקר מדי ואבזור הבטיחות לא מעט חסר בדגם הבסיסי. לניסאן קשקאי יש מנוע חדש ומעניין שלכאורה חורג מהתקציב אבל שם בכל יום יש מבצע אחר ואני מאמין שמחיר הסגירה נמוך יותר.

ייתכן שכדאי לחכות מעט ולראות מה יעשו לובינסקי עם אופל. הגרנדלנד נאה מאוד ואם יגיע עם דיזל ובמחיר שפוי יותר מזה של הפיג'ו הוא יהפוך להיות רלוונטי.

פורסם
רק הבהרה. כשאני אומר "איכותי", אני פחות מתקוון לרכות הפלסטיקים ותחושת הפרימיום. אלא יותר לאיכות המוטורית. אני אדע להעריך מושב תומך ששומר על גב, מתלה אחורי רב-זרועי, התנהגות הכביש.

לוולוו יש מושב מצויין, יותר טוב משל הגולף ואוקטביה - מנסיון אישי ונהיגה מרובה על הרכבים האלו.

בכלל, אחד החוזקים של הוולוו הוא בשיוט מהיר למרחקים, ללא מאמץ ובנחות מקסימלית.

זהו לא רכב סופרטיבי אבל ההיגוי חד ומדויק, הרכב מאוד יציב ומשדר ביטחון רב.

לV40 אין בקרת שיוט אדפטיבית. יש בקרת שיוט רגילה.

S60 Rdesign

פורסם
למה שהi30 תרגיש לו הכי בבית ולא הגולף בהתחשב בדרישות שלו?

הגולף והוולוו איכותיות יותר, כאשר ליונדאי יתרון שזה דגם צעיר ולא מועד להחלפה בשנה הקרובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

כי אני לא מסוגל להמליץ לו על רכב של היצרן הזה והיבואן הזה (גם בנפרד ובודאי ביחד).

בהגדרות האישיות שלי, איכות היא מילה ששמורה למוצרים אמינים שבנויים להחזיק שנים ארוכות ולא למוצרים שאולי עובדים נפלא כשהם חדשים אבל מהר מאוד הופכים לבור ללא תחתית.

לגבי וולוו, אין לי דיעה מגובשת אבל זה יצרן נישה סיני ומוניטין האמינות שלו בשנים האחרונות הוא לא כל כך טוב. יקר, חייב משומש, אין אחריות, כאמור, אני לא יודע...

• תוכן חדש...