Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

15 שנה לא הייתי אצל רופא שיניים ומתחיל לכאוב לי מעט.

רציתי לשמוע המלצות או אי המלצות על כללית סמייל.

אין לי כללית מושלם וצריך לעשות - יש תקופת המתנה של חצי שנה.

איך המחירים שם ואיכות וזמינות הטיפול?

מה האלטרנטיבה?

תודה למגיבים.

גר בירושלים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוצה טיפול זול ושנחשב איכותי? מרפאת בית הספר לרפואת שיניים. אמנם סטודנטים, אולם פועלים בהנחיה הדוקה של מיטב המומחים.

האמת היא שההיכרות שלי היא עם המרפאה המקבילה בת"א (מהצד של סטודנטית, לא של המטופלים - חוץ מהמלצה אחת של קרובת משפחה שמספרת שהמרפאה נחשבת למומלצת, וכמובן שהמחירים נוחים).

לגבי כללית סמייל - לא מכיר את הרשת ולא את רפואת השיניים בירושלים, אבל תביא בחשבון שברשתות האלה עובדים לא מעט רופאים מתחילים. לדעתי מה שאתה צריך לעשות הוא לפנות בהקדם לרופא שמומלץ על ידי בני משפחתך או חבריך. ולהיות מוכן לשלם תמורת ההזנחה של 15 שנים. ככל שתקדים תסבול פחות, וגם חשבון הבנק יסבול פחות. ובעתיד דאג לביקורים סדירים אצל השיננית ואצל רופא השיניים - שלך ושל כל בני המשפחה (כולל ילדים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה זלזול?

צחצוח בוקר ערב

מי פה

וחוט דנטלי

מה עוד צריך? לא ראיתי לנכון ללכת לבקר רופאי שיניים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

ניקוי יסודי אצל השיננית כל 6 חודשים.

ביקורת תקופתית אצל הרופא כדי לתפוס בעיות קטנות כשהן עדיין קטנות ולטפל בהן לפני שהן מסתבכות. דרך אגב, גם שיננית טובה יכולה לאתר בעיות בשלב מוקדם. עוד סיבה לבקר אצלה.

כחבר "כללית מושלם" אתה זכאי לטיפול שנתי אחד אצל השיננית. לא יודע לגבי תקופת אכשרה. תמורת טיפול נוסף (גם פרטי) תשלם בסד"ג של 250 ש"ח, השקעה זעומה יחסית לתמורה: פחות טיפולי שיניים, ויותר שנים עם השיניים הטבעיות ולא תותבות (יקר ולא נוח). ולפחות בת"א - גם את זה אפשר לקבל במרפאת הסטודנטים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההנחות היפות בכללית הן לפלטינום , לא למושלם.

יש תקופת המתנה שנעה בין חצי שנה לשנה, תלוי בטיפולים שתצטרך לעבור.

כללית סמייל היא רשת מרפאות השיניים הגדולה בישראל.

עובדים בה רופאים מעולים. מהרמה הגבוהה ביותר. לצד רופאים הרבה פחות טובים.

יש רופאים חדשים ורופאים ותיקים (אגב, ותק לא בהכרח מעיד על איכות הטיפול).

בגדול אני יכול להגיד לך - שאם כואב לך, לא בטוח שלחכות חצי שנה שהפלטינום ייתן הנחה זה אפשרי.

מרפאת סטודנטים - הטיפול לוקח הרבה זמן. אם יש לך זמן פנוי - אתה יכול לחסוך שם כסף, אבל זה לא מתאים לכל אחד.

אני יכול להמליץ לך על ד"ר יהודית שוורצנברג

https://www.d.co.il/37878760/46230/

פורסם

ממש לא מחייב.

חבר יקר - עזוב את נבואות הזעם.

לך לרופא. תבדק. אם משהו מרגיש לך לא נכון בחוות דעת שלו, תבקש אחת נוספת ממישהו אחר.

יש המון רופאי שיניים ורובם מציעים בדיקה בחינם.

פורסם

לדעתי כדאי לך לעשות צילום לפני הכל, כך תוכל לקפוץ למספר רופאים עם הצילום כבר ביד. לדעתי רופאי שיניים פרטיים עדיפים עם דגש על רופאים שחשוב להם המוניטין (עידן הפייסבוק), אבל אתה צריך למצוא אחד שבאמת אפשר לסמוך עליו כי הגבול בין סתימה לטיפול שורש הוא דק תרתי משמע.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

נקמיצ'י - כאשר אני כותב על "מחיר" הוא לא בהכרח כספי. אבל תסכים אתי שיש סבירות לא קטנה שהבדיקה תעלה יותר מבעיה אחת, כך שהמחיר יכול להיות מספר ביקורים וטיפולים לא נעימים, אפילו אם לא יקרים במיוחד.

מיקי - תן לרופא להחליט איזה צילומים דרושים. כמובן שההמלצה לשמור את הדיסקים נכונה - והיא נכונה לגבי כל מסמך רפואי. לעתים יש בו צורך אחרי שנים רבות.

פורסם

לא ממליץ בכלל על כללית סמייל.

אולי לסתימה פשוטה ולטיפול שיננית, לא מעבר.

אשתי עשתה עכשיו השתלה בכללית סמייל ונתקלנו בכל הבעיתיות שיש בעבודה עם מרפאה גדולה ובירוקרטית.

יש רופאים מצויינים, אבל לכל רופא יש ימי ושעות קבלה, ואי אפשר לחרוג מהם. אם נתקלת בבעיה\כאבים, אין עם מי לדבר. תתקשר למזכירות ויקבעו לך תור לעוד שבועיים...

תמצא לך רופא פרטי עם המלצות מאנשים שאתה מכיר. אולי יצא קצת יותר יקר, אבל תמיד יהיה זמין לראות אותך במקרה הצורך ותקבל יחס אישי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אשתי רופאת שיניים בכללית סמייל (בחיפה). איו הנחתום מעיד על עיסתו, גם לא על גיסתו אבל אוכל לומר שהיא רופאה מצויינת לצד אחרים שעובדים עמה ורוב המטופלים הם מטופלים מרוצים שחוזרים למרפאה גם עם דברים חדשים.נכון, יש גם רופאים פחות מנוסים, פחות טובים אבל זה לגמרי נכון בכל רשת או מרפאה פרטית. אם אינך מכיר את הרופא, אתה לא תמיד יכול להיות בטוח שנפלת אצל אחד טוב ומנוסה. רוב הרופאים בכללית סמייל עובדים יותר ממשמרת אחת בשבוע ועזרה ראשונה ניתנת בכל יום וללא קשר לרופא הקבוע. נכון שבכל הדברים האחרים שאינם דחופים, ההעדפה היא להמתין לרופא המטפל ולא להעביר את המטופל לרופא אחר, זה הגיוני וגם נכון.לפחות כשמדובר בחומרים, בסינטרול (סטריליזציה וניקוי הציוד) אין שם פשרות ולרופאים או לסייעות אין שום אינטרס לחסוך על המטופל. גישה דומה נוהגת גם בעניין השתלמויות, התמקצעות וכיו"ב.על כל צרה שלא תבוא, הרופאים מבוטחים (ותתפלאו כמה רופאים פרטיים עם מחירי טיפול אטרקטיביים מוותרים על הביטוח מטעמי עלויות. ניתן לקבל הצעת מחיר בלי אי נעימות, הכל על השולחן, אין תשלומים בשחור וסה"כ זו אופציה לא פחות טובה מכל השאר. יש זול יותר אבל אתם יודעים באיזה אות מתחילה המילה זול...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא אמרתי שהרופאים בכללית סמייל פחות טובים, יש רופאים מצויינים.

מהנסיון האישי שלנו, ממש בשבועות אלו, כשיש בעיה בד"כ הרופאים הזמינים לא מוכנים לטפל ומפנים לרופא המטפל, גם אם צריך לחכות שבוע עד שהוא יהיה זמין.

חווינו לא מעט תיסכול בשבועות האחרונים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני מטפל אצל רופא מקסים בחולון מחירים סבירים אפשר לומר.

אם תרצה תכתוב לי בה"פ ואתן לך את הפרטים שלו

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אשתי עשתה עכשיו השתלה בכללית סמייל ונתקלנו בכל הבעיתיות שיש בעבודה עם מרפאה גדולה ובירוקרטית.

יש רופאים מצויינים, אבל לכל רופא יש ימי ושעות קבלה, ואי אפשר לחרוג מהם. אם נתקלת בבעיה\כאבים, אין עם מי לדבר. תתקשר למזכירות ויקבעו לך תור לעוד שבועיים...

זה נכון גם לגבי רופאים פרטיים. אישית אני מטופל אצל רופא פרטי - וגם זמנו מוגבל והתור אליו ממושך. כמובן שיש עזרה ראשונה למקרים דחופים, אבל כך בכל מרפאה.

• תוכן חדש...