Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין שום כתב רכב בעולם, כולל קלרקסון, שיחליט בשבילי איזה רכב אני ארכוש. אחד מהדברים שכתבי רכב הכי נדבקים אליהם זה "שלדה מתקשרת, הגה מדויק, זוויות גלגול מוחשיות..." וכד' בזמן שישראל ישראלי לא מבין בזה דבר וחצי דבר, נוהג ברכב בצורה רגועה עם לכל היותר עקיפות והאצות. אף אחד לא לוקח 3008 לנס הרים ובודק איך היא מגהצת סיבוב ב 130, כמה ההגה מחזיר פידבק והאם הרכב נטה על צידו או לא. מרבית הנהגים ישימו לב לביצועי מנוע גיר, נוחות ותנוחת נהיגה, תפעול הרכב והמולטימדיה וכל מה שקשור לשימוש היומיומי.

לטעמי לצטט כתבי רכב זו טעות נפוצה של מי שממש לא מחזיק באותן ציפיות וידע, לא כל שכן זה שהולך לשלם ממיטב כספו על מכונית שכתב כזה או אחר קיבל טיול ל xyz במימון מלא בכדי לבחון אותה, וחסר לראבו שיגיד דברים רעים (ללא התייחסות ספציפית לציטוט שהובא כאן).

מי שצריך להחליט, שינהג בעצמו, כי הוא זה שינהג ברכב בסוף היום וישא בכל העלויות.

בשנים האחרונות אני אישית התיעצתי כאן בצורה נרחבת לפני רכישת רכב אחד פרטי, ועוד 3 רכבים בליסינג, ותמיד נהניתי והחכמתי מהניסיון בפועל שהיה לאנשים על הרכבים שעליהם התלבטתי. תמיד, אבל תמיד גם היו לי רשמים שונים בתכלית מחלק מהאנשים כאן שנהגו באותו הרכב, כי כל אחד מקבל תחושה שונה לחלוטין מאותו הרכב בדיוק.

לא מזמן היתה כאן בחינה של punz בבוחנים רכב ליסינג ל B4, שהשאירה אותי ועוד הרבה אחרים פעורי פה, בהבדל הלא מובן של התחושות שהוא יצא מהן עם הרכב, לעומת התחושות שלי ושל אחרים שנהגו ברכב / מחזיקים בו, אז גם אם מסתכלים על "בוחני רכב עממיים" שמסתכלים רק על התאכל'ס, שזה הכי מתחבר לישראל ישראלי, לפעמים עדיין יש הבדלים מהותיים בהתנסות של כל נהג בנפרד.

דאידו כאן בהתלבטות לגיטימית ואני אישית סקרן מאוד לדעת על מה הוא ילך בסוף, מקווה שלא על משהו שבוחן כזה או אחר המליץ, בדיוק כמו שהוא בחר 308 כמכונית מצויינת בזמן שכל עם ישראל רכש מכוניות אחרות.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבות רכב לתת חוות דעה מקצועית לגבי איכויות הרכב,דינמיות,נוחות,בטיחות,אבזור,ביצועים,ועוד.

אם אתה כלכך בטוח בידע המקצועי שלך שיבושם לך, אך דווקא למרבית האנשים,גם בפורום,אין מושג מה ההבדל בין היגוי מתקשר לבלוטות מתקשר, ובדיוק בגלל זה צירפתי המבחן.

פורסם

C5 איירקרוס יגיע במחצית השניה של השנה, שווה להמתין.

מוקדם מזה צפוי לנחות כאן הקקטוס החדש שיכול בהחלט להתאים לדרישות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)
...

דאידו כאן בהתלבטות לגיטימית ואני אישית סקרן מאוד לדעת על מה הוא ילך בסוף, מקווה שלא על משהו שבוחן כזה או אחר המליץ, בדיוק כמו שהוא בחר 308 כמכונית מצויינת בזמן שכל עם ישראל רכש מכוניות אחרות.

ריגשת ST, כל מילה בסלע!

עוד כשהייתי זב חוטם לפני שהיה לי בכלל רשיון, בלעתי בשקיקה את כל גליונות "אוטו", ולא הבנתי למה לעזאזל

אהרונוביץ' וחבריו מתרגשים כל כך מ"היזון חוזר", ו"התנהגות נייטראלית".

היום אני קצת יותר מבין למה GTI 205 ריגשה

אותם יותר מאונו טורבו, למרות שהאיצה פחות חזק.

אבל האמת? אתה לגמרי צודק! את הנהג הממוצע היכולת "לתקוף"

סיבובים כמו נהג ראלי ולזרוק קצת זנב לא מעניין בכלל,

בטח לא ברכבים שאינם נושאים טייטל GTI ו WRX.

גם אצלי משהו מהותי השתנה, עצם זה שאני בודק גם עד כמה יהנו היושבים בספסל האחורי, אז כנראה שהחיים הם

באמת לא רק 0-100 ואפילו לא תקיפת הסיבוב.

אמשיך לעדכן כמובן, ותודה על העיצות המועילות מהחברים כאן!

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם
C5 איירקרוס יגיע במחצית השניה של השנה, שווה להמתין.

מוקדם מזה צפוי לנחות כאן הקקטוס החדש שיכול בהחלט להתאים לדרישות.

אם לובינסקי יכולים להתחייב כבר עכשיו שנקבל את כל אבזור הבטיחות + לד מלא בגרסת בנזין 1.6 טורבו (ולא ב-227K כמו ב-3008!!!),

יש מצב שאתאפק להנאתם ברשימת המתנה.

פורסם (נערך)

היום התרשמתי ממספר מבחנים של ה RAV4 החדש.

ההיברידי די הרשים, וזה נראה רכב פשוט מושלם ו(כמעט..) נטול פשרות.

נוח מאד (כמו C5?), מרווח, יכולות שטח כמעט כמו פורסטר, אבזור נטול פשרות שכולל את כל מערכות הבטיחות האפשריות ואפילו LED Projector בגרסת ספורט!

גם כאן כמעט מושלם.. אין שיקוף לאנדרואיד.

ביקורת אחת בכל זאת קצת מהותית : ה CVT מאלץ את המנוע לצרוח בדציבלים מוגזמים, כלומר יש מחיר לביצועים המעולים.

גם מבפנים נראה ממש איכותי.

בעייה אחת - כבר חורג לי מהתקציב by far..

הגרסאות שמצויידות במה שאני רוצה כבר חוצות את ה 200K.

בטח גם הביטוח בהתאם.

לכן, לא מקבל אצלי עדיפות גבוהה כרגע.

הפורסטר ממנו כבר התרשמתי במבחנים טיפה יותר זול,

אבל גם בקצה הסקאלה. מפחיד אותי קצת...

ה XV - לא מתחבר, תסלחו לי אבל הוא מכוער (טעם אישי),

תא מטען קטן מדי, וביצועים לא משהו (יחסית).

פורסם

אני מבין אותך, מפחיד קצת להוציא סכומים כאלו של 200 אלף ש״ח על רכב, במיוחד שזה לא שאתה מקבל פה בתמורה איזו מרצדס אקזוטית ומרגשת, החוויה מהרכב שמציע נוחות ומרווח וביצועים בסכ״ה די פושרים תעבור די מהר ובסוף נשארים עם וואחד חור בכיס.

בתכלס נשמע שהתרשמת מאוד לטובה מהמגאן ועל הדרך תחסוך גם המון כסף אז למה לא? אם כבר קונים רכב פרקטי שנועד לנוחות עם קצת אבזור טוב אז מה חסר בה? לי נשמע שהיא עושה את העבודה ועומדת בדרישות שלך בסכום הכי נמוך בשוק ובספר שלי זה בינגו.

אני אישית לא הייתי מוציא סכומים כאלו על רכב שהוא לא סוג של הגשמת חלום שפה אנחנו מדברים על פן קצת יותר ספורטיבי עיצובי וחוויתי/מרגש אבל אני לא נכנס לארנק ולשיקולים שלך כי בסופו של דבר הכל סובייקטיבי וכל אחד מוצא את ההנאות בקריטריונים שונים, אני אומר זאת רק בגלל שהבעת פה חשש מלהוציא מסכומים שכאלו. ההחלטה שלך ואני מאחל לך הנאה וסיפוק מכל רכב שתבחר.

פורסם

יצא למישהו לבדוק האם ומתי תגיע לארצנו פיג'ו 508 החדשה?

אולי תהיה רלוונטית גם לדיון זה...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)

מתוך העמוד של הגראנד קופה החדשה באתר היבואן -

* מנוע בנזין 1.33 ליטר - דגם H5H B4

באם השימוש ברכב יהיה בעיקרו בנסיעה עירונית יתכן ותדלק נורת אזהרה ביחס למסנן החלקיקים של המנוע. במצב כזה תתחייב נסיעה בין עירונית לזמן ומהירות מסוימים לפי הנחיות היצרן כדי לבצע ניקוי למסנן הנ"ל. לפרטים נוספים ואופן הטיפול הנדרש יש לעיין בספר הרכב.

פתרון לא כ"כ ידידותי לנסיעות שעיקרן עירוניות? אם כן זה די מוריד את הרצון מלשקול בכלל את הרכב, בהתחשב בכך שגירסת הדיזל עדיין מפגרת מבחינת אבזור בטיחות אקטיבי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

הארת כאן נקודה מעניינת. להבנתי רוב או כל מנועי *הבנזין* החדשים בתקן euro 6d מצויידים במסנן חלקיקים. יהיה שמייח.

ואני עדיין מחכה למגאן *דיזל* עם מערכות בטיחות מלאות.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
אם לובינסקי יכולים להתחייב כבר עכשיו שנקבל את כל אבזור הבטיחות + לד מלא בגרסת בנזין 1.6 טורבו (ולא ב-227K כמו ב-3008!!!),

יש מצב שאתאפק להנאתם ברשימת המתנה.

אתה טועה.

ישנם מספר רכבים במלאי של 3008 דגם פרימיום se עם לד מלא. במחיר 184000.

שווה בדיקה חוזרת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אתה טועה.

ישנם מספר רכבים במלאי של 3008 דגם פרימיום se עם לד מלא. במחיר 184000.

שווה בדיקה חוזרת.

כבר בדקתי. רק בדיזל 1.5. לא בא לי דיזל, ובטח לא עם ביצועים עלובים . (מילא אם במחיר הזה היו נותנים את ה-2.0).

קבלו את עיקר החדשות, לדברי נציג המכירות: "בסטוקים הבאים גם ב-1.5 דיזל לא יהיה לד מלא".

פורסם (נערך)

"יש מצב שאתאפק להנאתם ברשימת המתנה."

daido1 נמק והסבר...

הכוונה היא שאמתין לקיץ.

ה C5 aircross הוא דגם מאד מעניין ומסקרן, קראתי עליו רבות, ומנסיון בד"כ סיטרואן מתומחרות יותר זול מדגמי פיג'ו מקבילים ולעיתים גם יותר מאובזרות.

אם לובינסקי יצליחו לשחרר הבטחה פשוטה שהם יציעו אבזור בטיחות מלא ולד מלא

בדגם בנזין, ו"גג גג" ב-180K שקלים,

אז יש מצב שאתאפק בסבלנות עד ההשקה הצפוייה בקיץ.

הבנתי שהם כבר עכשיו מנהלים רשימת המתנה.

גם 180K זה די יקר בייחס למתחרות שכן מציעות את האבזור הנ"ל, אבל נגיד שאנחנו נותנים להם קרדיט על "מוצר פרימיום ייחודי".

את החימום מושבים, מסאז' לגב, ריפודי עור, ואפילו פתיחת בגאז' בהנפת רגל, מצידי שיכניסו רק ל GT אפילו ב-250K שקלים, על בטיחות אני לא מתפשר!

ציפייה מוגזמת מדי מצדי?

אה כן, מנסיון היבואנים גם שומרים ת'קלפים קרוב לחזה ולא מגלים "סודות גרעין" עד יום ההשקה.

דיון מעניין בפני עצמו, אם "מדיניות העמימות" באמת עוזרת להם להגדיל מכירות... :)

• תוכן חדש...