Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 1.6 עם 70K ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב לא רע, לא חסכוני במיוחד, נוח ובעל מספיק כח בשביל לנסוע יפה ולבצע עקיפות.

יש מעט בעיות חבלי ילדות בדגמים הראשונים (2008-9) עד אחרי המתיחת פנים של מנועים ששורפים שמן ונזילות מרובות ממערכת הקירור, הרכב דורש מעט יותר תשומת לב מרכב רגיל, באם הנהגת חדשה היא אחת שתבדוק מידי פעם שמן מים ותדע להיות עירנית לשינויים ברכב, אז כן, קניה לא רעה.

עריכה אחרונה על ידי sjerby

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אע"פ שאין לי נסיון עם הנ"ל - אם מדובר בגיר רובוטי חד-מצמדי הייתי קודם כל בודק ובודק היטב את האמינות שלו. (תתחיל מהפורום הטכני כאן)

ואני אישית לא הייתי נוגע.

למה לא ללכת על יונדאי גטס עם מוניטין אמינות ידוע?

מדובר על גיר אוטומטי או ידני?

פורסם

רכב די אמין,הגיר דווקא מחזיק יפה,המנוע דורש קצת צומי,משאבת ואקום,נזילת שמן,אבל לא מדובר במשהו רציני.

בסך הכל בסכום הזה לא תמצא שום שמתקרב לתמורה.

פורסם

שכחת לרשום גומיות שסתומים

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בסכום הזה הייתי מעדיף קליאו 1.6 מאותה שנה. אותו גיר, אותו גודל, אותם ביצועים ואותה צריכת דלק פחות או יותר אבל מנוע קונבנציונאלי בלי "מחלות". רק טיימניג עולה יקר.

• תוכן חדש...