Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני קניה של קיה סיד סטיישן 2014 עם 134000 קילומטר. הרכב מאלדן, יד ראשונה מליסינג. המחיר 42 אלף.

הבדיקה שאלדן מספקים נראית טובה מאוד, ללא ממצאים משמעותיים, הרכב עשה תאונה קלה בחזית.

עד כמה זה חשוב לעשות בדיקה משלי לפני קניה או שניתן להסתמך על הבדיקה של אלדן? אם כן, היכן מומלץ לעשות בדיקה בלוד?

פורסם

א.בדוק היטב שהרכב יד ראשונה- מוזר כי זה רכב במקרה הטוב בן 4 ובמקרה הרע בן 5 ורוב רכבי הליסינג אחרי 3 שנים נפלטים למכירה.

ב.לא הייתי מסתמך בשום אופן כעל בדיקת קנייה של החברה המוכרת- ברור לך או שלא,שהיא עובדת עם מכון בדיקה,שמייפה את הדברים ויתכן הבדל ולפעמים גם לא קטן בין בדיקה מוזמנת לבדיקה משלך.בלי קשר ק"מ די גבוה לפחות לטעמי.

ג.לגבי מכון בדיקה, המתן להמלצה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היום חברות הליסינג לא ממהרות לפלוט רכבים אחרי 3 שנים - לאחר עונת הליסינג הרבה רכבים חוזרים לחברת הליסינג בתור רכבי ליסינג חלופיים/השכרה.

אני קיבלתי לפני חצי שנה קיה ריו מודל 2013 כרכב חלופי בליסינג(רכב בן 5 שנים!) שהיה ליסינג בעברו, כנ"ל חבר שקיבל קורולה חלופית שיש עליה עוד שאיריות מדבקה מהחברה שחכרה אותה בליסינג.

בכל מקרה רכב עם נסועה כ"כ גבוהה - למה?, בשוק הפרטי בטח יש רכבים עדיפים - אם הם לא עומדים בתקציב הייתי מוריד מודל ושנת דגם ולא קונה רכב שכזה.

לגבי הבדיקה? לא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליו, תיקח לבדיקה משלך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לגבי המחיר הוא 18 אחוז מתחת למחירון אחרי שקלול הנסועה. בטח שיש רכבים עם נסועה נמוכה יותר, אך המחיר יקר יותר. לגבי המלצה על מכון בדיקה בלוד אשמח לקבל

פורסם (נערך)

חבר, רכב ששירת 5 שנים בחברת ליסינג עם 143 אלף קילומטר זה סביר להניח רכב שעבר חיים לא קלים(סביר להניח שנתיים בתור רכב חלופי לליסינג - שזה גרוע יותר מרכב שהיה בהשכרה) ורכב שעולה לך עכשיו בזול אבל יעלה לך ביוקר.

אם קיה סייד 2014 שמורה יותר מחוץ לתקציב שלך אז סביר להניח ש...אין לך תקציב לקיה סיד 2014 ואולי שווה לך לעשות פרסה וחישוב מחדש לגבי הרכב(אולי סיד ישנה יותר אבל שמורה יותר?) - לדעתי להמשיך עם העסקה הזאת זה רעיון רע מאוד.

עריכה אחרונה על ידי noknok

פורסם

רק הפחתת ליסינג זה 22%, רכב שעבר ק"מ של השכרה צריך עוד להוריד-לא רכב נדיר ובטח לא בנתונים- אם זה לא לפחות 30$ פחות שיחפשו את הפראייר הבא.

פורסם (נערך)

איזה קשקשנים אנשים פה, המחיר מחירון המשוקלל הוא לוי יצחק 47000 ויד 2 48000, מקבל עם זה בנוסף תיקוני פח וצבע, פוליש, רביעיית צמיגים חדשים ואחריות על מנוע ומכלולים. סתם לזרוק מספרים כמו שלושים אלף ולהגיד "פראייר" זה נחמד. בבקשה

colauti 9, תמצא קיה סיד 2014 בשלושים אלף. וגם אני לא מבין, לא שאלתי אף אחד פה אם כדאי לי לקנות או לא, שאלתי לגבי מכון בדיקה. אז למה להידחף ולענות על משהו שלא נשאלתם עליו?

ולשאלתי, יש פה מישהו *אחר* שיכול להמליץ על מכון בדיקה באיזור לוד?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי udihamudi65
פורסם (נערך)
איזה קשקשנים אנשים פה, המחיר מחירון המשוקלל הוא לוי יצחק 47000 ויד 2 48000, מקבל עם זה בנוסף תיקוני פח וצבע, פוליש, רביעיית צמיגים חדשים ואחריות על מנוע ומכלולים. סתם לזרוק מספרים כמו שלושים אלף ולהגיד "פראייר" זה נחמד. בבקשה

colauti 9, תמצא קיה סיד 2014 בשלושים אלף. וגם אני לא מבין, לא שאלתי אף אחד פה אם כדאי לי לקנות או לא, שאלתי לגבי מכון בדיקה. אז למה להידחף ולענות על משהו שלא נשאלתם עליו?

תודה מראש

זכותך לכעוס אבל קרה משהו תמים שלא שמתי לב אליו טעות בסמל- התכוונתי ל 30% פחות ממחירון לוי יצחק.

את הרכב הזה (אם הייתי ממש מיואש ורוכש) זה לא היה ביותר מ 33-34.

אם אתה רוצה לקנות את הרכב אף אחד לא ימנע ממך,זה הכסף שלך אבל לאור הנתונים,רוב הסיכויים שאתה תאכל ממנו רק קש וחצץ .

עוד משהו- ממש לא מכובד לקרוא כאן לאף אחד קשקשן-אם אתה לא מכבד דעות של אחרים,למה הגעת בכלל להתייעץ ?

אמרו לך עוד לפני שהרכב לא שווה קנייה לאור הנתונים ואתה עקשן- אז אם אתה עקשן לך תקנה רק אח"כ אל תבכה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם (נערך)
זכותך לכעוס אבל קרה משהו תמים שלא שמתי לב אליו טעות בסמל- התכוונתי ל 30% פחות ממחירון לוי יצחק.

את הרכב הזה (אם הייתי ממש מיואש ורוכש) זה לא היה ביותר מ 33-34.

אם אתה רוצה לקנות את הרכב אף אחד לא ימנע ממך,זה הכסף שלך אבל לאור הנתונים,רוב הסיכויים שאתה תאכל ממנו רק קש וחצץ .

עוד משהו- ממש לא מכובד לקרוא כאן לאף אחד קשקשן-אם אתה לא מכבד דעות של אחרים,למה הגעת בכלל להתייעץ ?

אמרו לך עוד לפני שהרכב לא שווה קנייה לאור הנתונים ואתה עקשן- אז אם אתה עקשן לך תקנה רק אח"כ אל תבכה.

אז אם אתה רוצה שאני אכבד את דעתך בוא תתכבד ותסביר מאיפה אתה לוקח את הנתון שלך? פתחת לוי יצחק? אם הייתי עושה את זה היית מגלה שהמחיר לפני שקלול הוא 62220 ואחרי שקלול 47047. שקלול כולל הקילומטראז'. בהינתן כל התנאים והתוספות 42000 נראה לי הוגן, שזה אגב יוצא 33% פחות מהמחירון, אז בעצם אנחנו מסכימים. כמובן שאני עדיין לא קונה והכל תלוי בבדיקה. אני מצטער אם אני עונה בצורה לא נעימה, הכוונה שלי היא לא לפגוע בך, אבל אם כותבים משהו צריך שיהיה לזה גיבוי.

ושוב אני חוזר לנושא, האם מישהו יכול להמליץ על מכון בדיקה באיזור לוד?

עריכה אחרונה על ידי udihamudi65
פורסם

תודה מראש

ראית פעם איך נראית ההשבחה הזאת?(תחפש קצת בפורום, צביעה ברמה נמוכה וקילופים של הצבע אחרי פחות משנה) הצמיגים הדנדשים שיפנקו אותך על חשבונם הם של חברה סבירה או צמיגי 100 שקל לצמיג מהמותג הכיני הכי זול?.

האם בדקת את האחריות המובטחת? האם היא כוללת את המוח גיר שיכול להיות רגיש? היא הרי לא תכלול רכיבים מתבלים כמו משאבת מים, אלטרנטור/בולמים וכו שהם הרכבים שמתבלים שקונים רכב שכזה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

פורסם (נערך)

לי אין מחירון ביד ולא אמור להיות לי - אני גולש רגיל- לא סוחר ,לא סוכן ביטוח או כאלו.

אני שיקללתי מחיר בסיס את ה 48 ואז הפחתתי 30% גס עכשיו אתה טוען שהמחירון 62.

אם זה המחיר הסופי אז הרכב שווה משהו סביב ה 43-44 ולא אגורה יותר.

לגבי צמיגים- עדיף שיורידו לך עוד 1000 ש"ח ולא ידחפו לך זבל סיני ולגבי צביעה- רוב החברות עובדות עם פחחים שרק מכערים את הרכב- שלי למשל שנקנה מיד ראשונה פרטית דרך אוטו סנטר עבר תיקוני פח וצבע במקומות שבחיים לא הייתי מכניס את הרכב לשם - אולי המקום טוב כמשחטה אך לא כפחחיה ועדיף בלי שמות שלא יהיו פה מבוכות.

עדיין הבעיה הגדולה היא פחות המחיר ושאלת הכדאיות- האם שווה בכלל לקנות רכב קרוע (כן זה רכב שאחרי הכל קרעו אותו 4-5 שנים) וזה כבר תחליט אתה.

בלוד יש את המכון של פליקס, מחוץ ללוד:לא יודע כמה נס ציונה קרובה ואיפה חברת ההשכרה בדקה את הרכב- אם אני זוכר נכון אז יש את קומפיוטסט ברחוב האיזמל ויש בראשל"צ את נבדקי רכב/ קומפיוטסט (תראה בדוח החברה המוזמן בכלל איפה בדקו את הרכב,אם יש לך דוח ותוכל להעלות לפה,אולי בכלל נביע דעה,שהרכב צריך להיפסל על הסף בגלל ליקוי כזה או אחר ובכלל לא משתלם לשלם עוד 500 ש"ח על בדיקה מטעמך).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

הוא לא רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים, והוא מדגיש שהוא לא מבקש חוות דעת לגבי הרכב, מצבו לאור הנתונים וטופס הבדיקה שהוצג בפניו וגם לא מעוניין בחוות דעת לגבי המחיר המבוקש.

כל שהוא רוצה ובהדגישו זאת זה לקבל המלצה למכון בדיקה בלוד.

אז תנו לו המלצה כזו ככל שיש בידכם או שאל תגיבו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הוא לא רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים, והוא מדגיש שהוא לא מבקש חוות דעת לגבי הרכב, מצבו לאור הנתונים וטופס הבדיקה שהוצג בפניו וגם לא מעוניין בחוות דעת לגבי המחיר המבוקש.

כל שהוא רוצה ובהדגישו זאת זה לקבל המלצה למכון בדיקה בלוד.

אז תנו לו המלצה כזו ככל שיש בידכם או שאל תגיבו.

קיבל בהודעה האחרונה שלי.

• תוכן חדש...