Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון 30K~35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב אוטומט בתקציב של 30K~35K

מה שחשוב:

-בטיחות

-חסכוני

-תחזוקה זולה~בינונית

הרכב ישמש גם לנסיעות בין-עירוניות קצרות (40 ק"מ ביום)

יש העדפה לרכב קטן אשמח לכוונה לאיזה סוגים כדאי להסתכל ומאיזה סוגים כדאי לברוח :-D

עריכה:

ראיתי שיש קצת התנגדות כאן בפורום לקניית קיה פיקנטו אשמח להסבר

עריכה אחרונה על ידי yanivsha
פורסם

סקודה סיטיגו מצויידת בבלימה אוטונומית עד 30 קמ"ש לדעתי, היא אף חסכונית. לעומת זאת, יש לה גיר רובוטי חד מצמדי שמצריך התרגלות אליו, לכן הייתי ממליץ על נסיעת מבחן.

לגבי הפיקנטו, אני לא חושב שיש התנגדות רווחת בפורום לרכישתה. לדעתי, חברי הפורום מצרים על הדיסוננס העצום בין העובדה שהיא רבת מכר בקטגוריה שלה וכמעט בכלל פעומת העובדה שהיא מציעה חבילה בינונית מבחינת צריכת דלק, חווית נהיגה וכד'.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)

דווקא מבחינת חווית נהיגה לדעתי הפיקנטו לא בינונית, יש לה גיר פלנטרי ולא רובוטי אשר יהיה פחות נעים בעיר, מנוע 4 צילנדרים ולא 3, ומנוע 1.25 שמספק ביצועים טובים ממנועי 1.0.

הייתי מוסיף את הספייס סטאר שתהיה חיסכונית מאוד,מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

אבל כיוון שהנסועה שלכם לא תהיה גדולה כ 11 אלף ק״מ, הייתי נותן לצריכת דלק שיקול משני ובודק את יונדאי i10 עדיפות למנוע 1.25 אם תצטרכו לעלות את התקציב לאזור ה 40 אלף, וגם זה יהיה גבולי אבל יש שני רכבים כרגע ביד 2 שנמצאים לא רחוק מזה עם מנוע 1.25.

מנוע ה 1.0 שיותר נכנס לתקציב די חלש.

היונדאי לעומת הפיקנטו מציעה סלון נעים יותר משולב שני צבעים, מושבים עם תמיכת צד טובה יותר, תא מטעם גדול יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
סקודה סיטיגו מצויידת בבלימה אוטונומית עד 30 קמ"ש לדעתי, היא אף חסכונית. לעומת זאת, יש לה גיר רובוטי חד מצמדי שמצריך התרגלות אליו, לכן הייתי ממליץ על נסיעת מבחן.

לגבי הפיקנטו, אני לא חושב שיש התנגדות רווחת בפורום לרכישתה. לדעתי, חברי הפורום מצרים על הדיסוננס העצום בין העובדה שהיא רבת מכר בקטגוריה שלה וכמעט בכלל פעומת העובדה שהיא מציעה חבילה בינונית מבחינת צריכת דלק, חווית נהיגה וכד'.

תודה על התגובה, בדקתי קצת וראיתי שיש הרבה תלונות על הגיר אבל אבדוק בכל זאת בנסיעה כפי שהמלצת

דווקא מבחינת חווית נהיגה לדעתי הפיקנטו לא בינונית, יש לה גיר פלנטרי ולא רובוטי אשר יהיה פחות נעים בעיר, מנוע 4 צילנדרים ולא 3, ומנוע 1.25 שמספק ביצועים טובים ממנועי 1.0.

הייתי מוסיף את הספייס סטאר שתהיה חיסכונית מאוד,מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

אבל כיוון שהנסועה שלכם לא תהיה גדולה כ 11 אלף ק״מ, הייתי נותן לצריכת דלק שיקול משני ובודק את יונדאי i10 עדיפות למנוע 1.25 אם תצטרכו לעלות את התקציב לאזור ה 40 אלף, וגם זה יהיה גבולי אבל יש שני רכבים כרגע ביד 2 שנמצאים לא רחוק מזה עם מנוע 1.25.

מנוע ה 1.0 שיותר נכנס לתקציב די חלש.

היונדאי לעומת הפיקנטו מציעה סלון נעים יותר משולב שני צבעים, מושבים עם תמיכת צד טובה יותר, תא מטעם גדול יותר.

תודה אבדוק על זה וסחטיין על ההשקעה

עריכה אחרונה על ידי yanivsha
  • תוכן חדש...