Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Blaz00r כתב:

הזוי. באיזה מוסך היית?

והאם לובינסקי מתכוונים לאפשר ללקוחות שיחשדו שבעוד חודש/שנה/שנתיים הרצועה מתחילה להתפורר להגיע לבדיקה נוספת ולבצע החלפה על חשבונם?

הייתי במוסך (המורשה) ברמלה, והם אמרו לי שכשתתעורר הבעיה בעתיד שאגש אליהם והם יסדרו את זה.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי הקצב של המוסך הזה. אני מכיר אותם מלפני כמה שנים שהם היו מוסך  של פורד מזדה, וגם אז לא התרשמתי מהשירות. במקרה הספציפי הזה - לא מצליח לחלץ מהם מידע. קיבלתי קבלה על התשלום, וזהו. אין לי מושג מה עשו לאוטו. שאלתי לגבי כריות אוויר - בכלל לא הכירו את העניין.

את הרצועה בדקו כנראה, לא החליפו שום דבר מסביב לה. עשו עדכון תכנה והחליפו מיכל דלק (וכן עשו מאמץ לסיים את העבודה ביום, שזה לא רע). 

לא מצליח להבין איך מוסכי רשת מספקים כזה טווח רחב של גישות שונות לאותה בעיה. מאוד מתסכל, מענין אם המשתמש של לובינסקי פה עוד קיים ועוקב.

פורסם

עכשיו יצרו איתי קשר ממוסך גזית שבו היה לי תור לריקול למחר והעבירו אותי ל 20.1 בטענה של חוסר חלקים (וידאתי שיש חלקים במלרי סקביעת התור), ובנוסף אמרו שהתיקון יקח יומיים ולא יום כמו שאמרו לפני. 

וגם שלא מגיע רכב חלפי

פורסם

אם אני לא נוסע יותר מדי ועם ק"מ נמוך בכללי, עדיף לדעתכם לחכות עם הריקול כמה חודשים? יכול להיות שבעתיד הם יחליפו על המקום ולא רק יבדקו את הרצועה?

פורסם
לפני שעתיים, Eliboy כתב:

הייתי במוסך (המורשה) ברמלה, והם אמרו לי שכשתתעורר הבעיה בעתיד שאגש אליהם והם יסדרו את זה.

יסדרו סבבה, השאלה אם זה יהיה על חשבונם או על חשבונך? 😂

פורסם

דיברתי ביום שישי עם מוסך המוביל בכ"ס ואמרו לי שניתן להזמין תורים אליהם רק מה-5 לינואר.

פורסם

השאלה אם באמת עדיף לחכות, לא מזמן התחדשנו בקקטוס 2017 ויוסי מגבע אמר שהרצועה במצב טוב ואין צורך להחליף, צריך פשוט להיות עירניים לנורות לחץ שמן או נורות אזהרה למינהן.

הרכב עשה ממש מעט ק"מ(34K) ואני בספק גדול אם יחליפו אותה כשמדובר על החלטה כתלות במצב שלה ולא קביעה שמחליפים כי היא מbatch  דפוק

פורסם

חזרתי לעדכן אחרי הריקול ברכב שלי.

סיטרואן C4 2016 (נמסר במרץ 2016), אצלי יד שניה ולא בוצעה לו החלפת טיימינג לפני. 71 אלף ק"מ.

עוד רקע - לפני כחודש נדלקה לי מנורת מנוע וקריאת מחשב במוסך (לא מוסך יבואן) הצביעה על חיישן VVF ונאמר לי שאם תדלק שוב אצטרך החלפת טיימינג כנראה.

אחרי התעקשות לקבוע תור למוסך דרך נציג של לובינסקי הצלחתי לקבוע תור ליורומוטורס בחדרה, נדחה לי הטיפול בכמה ימים בטענה שאין להם את הכריות אויר במלאי.

כמה ימים לפני הטיפול נדלקה לסירוגין המנורת מנוע מה שעזר לי ללחוץ על המוסך לא לדחות שוב.

הכנסתי את הרכב ביום ראשון בידיעה שזה יקח כנראה יומיים, יצא ביום שני בסוף היום אחרי החלפת טיימינג וכרית אויר של הנהג.

בסופו של דבר השירות של יורומוטורס אחרי קבלת הרכב היה טוב ויש סבירות שאחזור אליהם לטיפול השנתי.

מצרף את רשימת החלקים שהוחלפו במסגרת הריקול (מלבד שתי נורות שהיו שרופות :-) ).

מקווה שהמידע יעזור למישהו.

20201230_092027.jpg

20201230_092043.jpg

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 28.12.2020 בשעה 13:40, Mikelt89 כתב:

אני מרגיש כל כך מרומה=פראייר שרכשתי 208 והלכתי לגבע להחליף רצועה ב-2000₪ פלוס

מה יגידו בעלי ניסן ג'וק/קשקאי שמחליפים גירים כמו לחמניות ועכשיו רבים עם היבואן בבתי משפט, כי גילגלו אותם מכל המדרגות?

תסתכל על חצי הכוס המלאה.

בכל רכב נורמאלי מחליפים טיימינג כל 3-5 שנים. לא יודע למה פיג'ו החליטו שהרצועה תחזיק 10 שנים.

ברור שהאחריות עליהם, אין פה ספק, אבל וואלה, אם היו אומרים להחליף טיימינג בתדירות גבוהה יותר כמו בסיוויק 2004 שהייתה לי, או כמו בפורד פיאסטה/מנועי וואג מסויימים, כנראה שלא היו בעיות או שהיו הרבה פחות. 

פורסם (נערך)

מי שהחליף את רצועה לפני ריקול ורוצה לקבל כסף בחזרה , צריך לשלוח להם את חשבונית , והם לא מחזירים את כסך אלא נותנים זיכוי למימוש במוסכים שלהם 

עריכה אחרונה על ידי Paul_K
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Paul_K כתב:

מי שהחליף את רצועה לפני ריקול ורוצה לקבל כסף בחזרה , צריך לשלוח להם את חשבונית , והם לא מחזירים את כסך אלא נותנים זיכוי למימוש במוסכים שלהם 

א. מי זה להם?

ב. על מה זה מבוסס? 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...