Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@BeBestאמרתי את זה באחד העמודים ואגיד את זה שוב כי באמת הצטברו פה הרבה עמודים,

אם היבואן לא מוכן לעזור לך תפנה ליצרן. ליצרן אין דרך לפנות בדיפולט כשאתה מזין מדינת ישראל? מוזר לי, סבבה, תזין קפריסין ותדבר איתם.

אם רוצים אפשר, אנחנו ישראלים לא? כאילו.. ליצרן יש אינטרס שהמותג שלו לא ימחק פה, פעם היו קונים יותר פג'ו סיטרואן ואופל.

אני מאמין שהיצרן ידבר עם לובינסקי ויאשרו לך החלפה ומה שצריך. כאילו, אני אופטימי מטבעי אבל אתה יודע.. ביזנס, הם חושבים קדימה.

לפני 3 דקות, BeBest כתב:

אם זו תקלה מוכרת ולפי כל הפרסומים שאני רואה היצרן והיבואן הרחיבו אחריות ל10 שנים, למה אני צריך לשלם משהו?

בגלל שיכול להיות שיש דרישות XYZ שתעמוד בהן כדי לקבל את זה. כתבו לך.

לינק

https://stellantis-support.com/v2/

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 3 דקות, BeBest כתב:

אם זו תקלה מוכרת ולפי כל הפרסומים שאני רואה היצרן והיבואן הרחיבו אחריות ל10 שנים, למה אני צריך לשלם משהו?

בגלל זה אני מציע לפנות עם התקלה למוסך יבואן

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכוונה שלי במייל הייתה בשביל מפרט טיפולים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פעם פניתי ליבואן (שכבר לא מוכרים את הרכבים שלו פה) בשביל לקבל את הספר רכב, שאני מניח שיש מצב גדול שיש לו בקובץ PDF אבל במוקד ישר אמרו שאין להם.

שלחתי ליצרן הודעה דרך אחד המיילים שמצאתי באתר שלהם ותראו מופתעים, התקשרו אליי מהיבואן וביקשו לדעת מאיזה מוסך אני מעוניין ללכת לאסוף את הספר רכב.

שורה תחתונה אני מעודד לערב את היצרן בכל התקלה הזו. גם אם אפשר לפנות ליבואן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

הכוונה שלי במייל הייתה בשביל מפרט טיפולים.

ניסיתי בטלפון לפני ששלחתי מייל. פעמיים הגעתי לשירות השארת הודעות ("כי הם כנראה עמוסים"). אז ביקשתי שיחזרו אלי, נראה אם זה יקרה.

פורסם

ל-C3 נתנו חמש שנות אחריות. פנה למוסך יבואן ושאל אם הרכב עדיין באחריות. לי החליפו מנוע ע"ח היבואן 4 חודשים לפני תום האחריות. כפי שציינת, היצרן האריך ל-10 שנים/180 אלף ק"מ ובמוסך חברה אישרו לי שהם עובדים לפי ההנחייה בכל מה שקשור לתקלות שמקורן בסתימות מעברי שמן.

פורסם
לפני 12 שעות, BeBest כתב:

ניסיתי בטלפון לפני ששלחתי מייל. פעמיים הגעתי לשירות השארת הודעות ("כי הם כנראה עמוסים"). אז ביקשתי שיחזרו אלי, נראה אם זה יקרה.

אין עומס, זו מדיניות של הפניה אוטומטית למענה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

חזרו אלי היום, אמרו 6 שנים אחריות.

קבעתי תור למוסך רק ליום ראשון הבא (כי כנראה כולם מחליפים רצועות, אין שום תור אחר קרוב יותר זמין) לאבחון של התקלה.

אם לא מדובר ברצועה - עלות הבדיקה 1,000 ש"ח.

מישהו שם השתגע.

פורסם
בתאריך 26.5.2026 בשעה 15:16, BeBest כתב:

קודי שגיאה P3061 וגם P1337 (שכנראה נגרם עקב התקלה הראשונה)

שזה די מוזר לרכב בן 5 שנסע רק 30,000 ק"מ עם מנוע שאמור להיות אחרי הסדרה הבעייתית.

שים לב בבקשה,

אני אחרי מחקר של 10 דקות בפורומים הגלובליים.

ייתכן וגם מדובר בקוילים או בפלאגים.

במיוחד אם ה 30K ק"מ שעשית הם בעיקר בתוך העיר.

האם זה המצב?

תחקור את הרשת. אתה תראה. אל תהיה בטוח שזה קשור לרצועה או לצריכת שמן מוגברת של המנוע הזה. תחקור ותראה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, גולדן191 כתב:

שים לב בבקשה,

אני אחרי מחקר של 10 דקות בפורומים הגלובליים.

ייתכן וגם מדובר בקוילים או בפלאגים.

במיוחד אם ה 30K ק"מ שעשית הם בעיקר בתוך העיר.

האם זה המצב?

תחקור את הרשת. אתה תראה. אל תהיה בטוח שזה קשור לרצועה או לצריכת שמן מוגברת של המנוע הזה. תחקור ותראה.

אתה צודק, הוא נוסע בעיקר בעיר נסיעות מאוד קצרות, כך שרוב הזמן הוא אפילו לא מגיע לטמפ' עבודה.

P1337 זה קוד תקלה של misfire בצילינדר 1

P3061 זה כבר High number of self-ignitions before spark (rumble) over the last few miles (kilometers) travelled, משמע הוא מקבל הצתה עוד לפני הפלאג.

מוסכניק שבדק אמר שזה כנראה רצועה.

בהתחלה חשדתי בקויל/פלאג, כי חיברתי OBD שלי והופיע רק קוד תקלה P1337.

במוסך הוא חיבר מחשב כנראה יותר רציני והופיע בנוסף קוד P3061 (צילמתי מתוך הטאבלט שלו).

המנוע לא אוכל שמן, אבל הבנתי שזה לא אומר כלום על טיב הרצועה.

אני אנסה את מזלי עם הצלבה של קוילים ונראה אם השגיאה עוברת לצילינדר אחר.

לגבי P3061 הצ'אט המליץ להחליף שמן - לא יודע עד כמה זה באמת רלבנטי.

יש המלצה למוסך באזור המרכז (עדיפות חולון והסביבה), שמתמחה בסיטרואן ?

פורסם
לפני 34 דקות, BeBest כתב:

המלצה למוסך באזור המרכז (עדיפות חולון והסביבה), שמתמחה בסיטרואן

בחולון אורן הוא המאסטר, אורן שירותי רכב הזורע 4

משתדל לעזור

פורסם

יש גם את גבע בתל אביב.

שניהם מומחים לרכבים הללו.

6 אחריות לרצועה?

פורסם
לפני 9 שעות, BeBest כתב:

אתה צודק, הוא נוסע בעיקר בעיר נסיעות מאוד קצרות, כך שרוב הזמן הוא אפילו לא מגיע לטמפ' עבודה.

P1337 זה קוד תקלה של misfire בצילינדר 1

P3061 זה כבר High number of self-ignitions before spark (rumble) over the last few miles (kilometers) travelled, משמע הוא מקבל הצתה עוד לפני הפלאג.

מוסכניק שבדק אמר שזה כנראה רצועה.

בהתחלה חשדתי בקויל/פלאג, כי חיברתי OBD שלי והופיע רק קוד תקלה P1337.

במוסך הוא חיבר מחשב כנראה יותר רציני והופיע בנוסף קוד P3061 (צילמתי מתוך הטאבלט שלו).

המנוע לא אוכל שמן, אבל הבנתי שזה לא אומר כלום על טיב הרצועה.

אני אנסה את מזלי עם הצלבה של קוילים ונראה אם השגיאה עוברת לצילינדר אחר.

לגבי P3061 הצ'אט המליץ להחליף שמן - לא יודע עד כמה זה באמת רלבנטי.

יש המלצה למוסך באזור המרכז (עדיפות חולון והסביבה), שמתמחה בסיטרואן ?

אם הייתי במקומו, הייתי מחליף פלאגים.

סקוטי קלימר (סוג של אלי כנופיה מבוגר) ביוטיוב אמר שמהנדס אמר לו שנסיעה בתוך העיר גורמת לבלאי פי 9 גבוה מבלאי של נסיעה בינעירונית חלקה.

30K ק"מ זה לא בא ברגל. 

זול יותר להחליף פלאגים.

תעדכן אותנו.

פורסם
לפני 24 דקות, גולדן191 כתב:

אם הייתי במקומו, הייתי מחליף פלאגים.

סקוטי קלימר (סוג של אלי כנופיה מבוגר) ביוטיוב אמר שמהנדס אמר לו שנסיעה בתוך העיר גורמת לבלאי פי 9 גבוה מבלאי של נסיעה בינעירונית חלקה.

30K ק"מ זה לא בא ברגל. 

זול יותר להחליף פלאגים.

תעדכן אותנו.

אני פחות חושד בפלאגים כי הם הוחלפו לפני שנה וחצי (25/1/25) בפלאגים מקוריים.

יותר מאוחר או מחר אני אעשה הצלבה בין הקוילים ונראה אם השגיאה עוברת לצילינדר אחר, לפי זה נדע איך להמשיך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...