Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה שהבנת שגם לגיטימי מצד העובד (שזה לא היה תפקידו) לסרב לבקשה. סביר להניח שבמידה והיה מפוטר עקב הסירוב, בית המשפט היה יכול להבהיר שמדובר בפיטורים שלא כדין (ולפסוק פיצוי נאה למופטר).

זה שאתה גם השתתפת בתורנות ,לדעתי, לא רלוונטי.

ברור שמותר ובטח שזו לא עילה לפיטורין או אפילו משהו קרוב לזה.

השאלה גם מה הגדרת העובד. מעובד כללי לגיטימי לבקש לנקות שירותים וסירוב לא יתקבל בעין יפה אבל אם מנהלת חשבונות למשל תתבקש ותסרב יקבלו את זה בלי שום בעיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל עוד מבקשים יפה, מה הבעיה לעזור?

בזה שמזהים שאתה עושה הכל אם יבקשו ממך יפה, ומתחילים לרכב עליך.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בת כמה הבוסית?

לפעמים מדובר באנשים מבוגרים שפשוט לא מסתדרים עם משימות מסויימות. הבוס שלי בן יותר מ70, תמיד מבקש ממני "לסדר לו את האינטרנט" כשהוא נכנס לתצוגת מסך מלא ולא מבין לאן נעלם החלון, להקליד בשבילו איזה מייל כשהמזכירה לא נמצאת כי לבד זה יקח לו חודש או לסרוק לו מסמכים ותמונות בסורק המשרדי כי אין לו מושג איך מתפעלים את הסורק ולאן הקבצים נשלחים.

כל עוד מבקשים יפה, מה הבעיה לעזור?

לא מדובר על סריקת מסמכים, אלא לצלם (שטכנולוגיה הזו קיימת הרבה מאוד זמן, ואפילו הבן אדם הכי מבוגר שעבדתי איתו יודע לצלם במכונת צילום), להביא קלסרים או כל מיני בקשות מוזרות שהבוסית יכולה לעשות לבד. כל זה נאמר בהודעה הראשונה של פות"ש.

פורסם
ברור שמותר ובטח שזו לא עילה לפיטורין או אפילו משהו קרוב לזה.

השאלה גם מה הגדרת העובד. מעובד כללי לגיטימי לבקש לנקות שירותים וסירוב לא יתקבל בעין יפה אבל אם מנהלת חשבונות למשל תתבקש ותסרב יקבלו את זה בלי שום בעיה.

אתה מבין את האבסורד? אם תבקש משימת נקיון ממנהל\מנהלת והם יגידו לא - תקבל את זה ותמשיך ביומך

אם תבקש את זה מעובד כללי \ עובד שיש לו כבר תפקיד והוא יסרב - אוי ואבוי...

אצלנו במחסן יש אנשי משק שמנקים פאשלות שקורות מדי פעם (כתמי שמן גדולים,מכונות שהשתגעו),מפנים משטחים,זורקים זבל.

מדי פעם אני נותן יד,אבל בשום מקרה לא אתן לזה להפוך להרגל,כי אז גם יוסיפו לי בעל פה "עובד משק" לתלוש (אבל לא לשכר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא מדובר על סריקת מסמכים, אלא לצלם (שטכנולוגיה הזו קיימת הרבה מאוד זמן, ואפילו הבן אדם הכי מבוגר שעבדתי איתו יודע לצלם במכונת צילום), להביא קלסרים או כל מיני בקשות מוזרות שהבוסית יכולה לעשות לבד. כל זה נאמר בהודעה הראשונה של פות"ש.
זקנים חושבים שסריקה וצילום זה אותו דבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה מבין את האבסורד? אם תבקש משימת נקיון ממנהל\מנהלת והם יגידו לא - תקבל את זה ותמשיך ביומך

אם תבקש את זה מעובד כללי \ עובד שיש לו כבר תפקיד והוא יסרב - אוי ואבוי...

אצלנו במחסן יש אנשי משק שמנקים פאשלות שקורות מדי פעם (כתמי שמן גדולים,מכונות שהשתגעו),מפנים משטחים,זורקים זבל.

מדי פעם אני נותן יד,אבל בשום מקרה לא אתן לזה להפוך להרגל,כי אז גם יוסיפו לי בעל פה "עובד משק" לתלוש (אבל לא לשכר)

איפה האבסורד?

עובד כללי כשמו כן הוא. מבצע עבודות כלליות לפי הצורך. אם הוא מתמקצע התחום מסויים אז מן הסתם לא יפסיקו אותו מעבודתי כי היא יותר חשובה ויקחו מישהו אחר שלא התמקצע.

אני לא יודע איפה אתה עובד ומה תפקידך בכוח אבל אצלי כולנו שמים יד כשצריך בלי כל מיני משחקי כבוד ואגו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי בעל הבית בדיוק כזה. הוא יביא אותי מהקצה השני של הבית מלאכה. כדי להראות לי סרטוט ולהתחיל להסביר לי משהו שם. או לבקש ממני שאני אביא לו כלי שנמצא 3 מטר ממנו בזמן שהוא פשוט עומד ומסתכל.

במקום לעשות את העבודה שלי אני צריך ליהיות גננת... זה בעיה.

ניראה לי אתה היחיד שאשכרה חווה את זה, ומבין כמה מעצבן זה.

עשית משהו בנידון או שאתה פשוט סובל בשקט ומנסה להתחמק כשיש מצבים כאלה?

והמנהלת היא בשנות ה-40 המוקדמות שלה, ויודעת לתפעל מכונת צילום בצורה טובה. ואני מדגיש שלא מדובר רק בצילומים, אלא בעוד דברים קטנים ומעצבנים כאלה של הטלת משימה של לקחת פריט X להעביר לבנאדם Y, למרות שאותו בנאדם Y יושב באותו מתחם משרדים של המנהלת.

• מבאס 1
פורסם

והמנהלת היא בשנות ה-40 המוקדמות שלה, ויודעת לתפעל מכונת צילום בצורה טובה. ואני מדגיש שלא מדובר רק בצילומים, אלא בעוד דברים קטנים ומעצבנים כאלה של הטלת משימה של לקחת פריט X להעביר לבנאדם Y, למרות שאותו בנאדם Y יושב באותו מתחם משרדים של המנהלת.

אני הייתי משווה בין הזמן שלוקח למנהלת לעשות את הפעולה בעצמה, לזמן שלוקח לה לבקש מהעובד לעשות את הפעולה. אם מדובר בזמן דומה - הייתי רומז למנהלת שהיא יכולה לעשות את זה בעצמה ואם זה לא עוזר, הייתי חושב מה לעשות הלאה (לעשות את זה גרוע או לאט עד שהיא תפסיק לבקש וכולי).

אם לוקח למנהלת הרבה יותר זמן לעשות את זה בעצמה (ביחס לזמן שלוקח ממנה לקרוא לעובד ולהסביר מה צריך לעשות) - אז בהחלט יש מצב שהבקשה לגיטימית. זמן של מנהל הוא יותר יקר ובשביל זה יש עובדים (ושיהיה ברור, לא מעט פעמים עשיתי בעצמי עבודות שחורות שלקחו הרבה יותר זמן משהיה לוקח לי להסביר לעובד שלי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה יודע, יש סיבה שהיא...מנהלת!

מה שאתה מתאר זה פר אקסלנס תיאור תפקיד העבודה של מנהל משרד, "משה, קח את המסמך הזה, תצלם ב 3 עותקים ותפיץ למחלקת X,Y ו Z". "ברכה, תביאי לי את קלסר חייבים" וכו'.

מה הלאה? טירון שיתלונן שהמ"פ לא רץ איתם בטיזוזים שלהם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חלק מהמגיבים כאן חיים בסרט רומנטי, אבל לא בחיים האמיתיים.

כן, היא המנהלת, וזכותה לבקש כל עזרה שהיא חושבת שהיא צריכה, בתחומי העבודה.

היא לא שולחת את העובדת עם רשימת קניות וכרטיס האשראי שלה, ובדרך מבקשת שתוציא את הילדים מבית הספר ותכין להם צהריים.

היא מבקשת דברים סבירים בתחומי העבודה. היא אולי מנהלת מגעילה, היא אולי לא נחמדה, יש מצב שיקח לה אפילו פחות זמן מאשר לעובדת, אבל היא החליטה שככה היא רוצה.

ללכת להתלונן לבוס מעל? זו עילה להטיס את העובדת לכתוב מחדש קורות חיים.

למה פוטרת מהעבודה האחרונה? כי התלוננתי על המנהלת הישירה אצל הבוס הגדול.

על מה התלוננת? היא ביקשה ממני לעשות דברים שלא נעים לי.

הוטרדת מינית? לא! מה פתאום, היא היתה מבקשת ממני להביא קלסר כזה, או לצלם מסמכים, או להעביר מסמך למחלקה ליד.

טוב, תודה.

יש מנהלים גרועים. יש אותם בכל ארגון. יש מיליון סיבות למה הם מנהלים גרועים. כשתשבו בכיסא שלהם תוכלו לשפוט את ההתנהלות שלהם. (ע"ע ליברמן ו 48 שעות הנייה). כרגע אתם לא שם.

אם לידידה שלך רע בעבודה כמו שנשמע - שתעזוב. רמת האבטלה במשק מאוד נמוכה, היא תמצא עבודה אחרת בקלות, אלא אם היא קצת מפונקי כזה, ולא נעים לה שמבקשים ממנה לעשות עבודה שלא היא בחרה שזה מגניב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלק מהמגיבים כנראה תקועים עדיין במנטליות של צה"ל ששם אם פעם אחת הלכת לרוקן איזה פח זבל או שהתנדבת להחליף חבר בשמירה והמפקד קלט אותך, מעכשיו אתה הכתובת לבעיות האלה עד השחרור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני הייתי משווה בין הזמן שלוקח למנהלת לעשות את הפעולה בעצמה, לזמן שלוקח לה לבקש מהעובד לעשות את הפעולה. אם מדובר בזמן דומה - הייתי רומז למנהלת שהיא יכולה לעשות את זה בעצמה ואם זה לא עוזר, הייתי חושב מה לעשות הלאה (לעשות את זה גרוע או לאט עד שהיא תפסיק לבקש וכולי).

תרשה לי להבין לרגע איך זה הולך להתבצע, תמדוד לה זמנים כמה זמן זה לוקח לה לבד, תמדוד זמנים כמה זמן לוקח לה לבקש ואם הפקטור המתקבל משני הנתונים לא עומד באיזה אמות מידה שהמצאת, אתה תלך אליה ותסביר לה שלבקש לוקח X שניות ולעשות בעצמה זה רק X שניות + Y% ולכן היא מתבקשת לעשות את זה בעצמה?

ואם לא מסכימה להתחיל לעשות עבודות לאט בכוונה או בכוונה גרוע?

אחלה עצות! :lol::roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא מדובר על סריקת מסמכים, אלא לצלם (שטכנולוגיה הזו קיימת הרבה מאוד זמן, ואפילו הבן אדם הכי מבוגר שעבדתי איתו יודע לצלם במכונת צילום).

תתפלא שלא כולם מסתדרים עם מכונות צילום בגילאים שציינת. במקום העבודה הנוכחי ישנה גברת בת 70-75 אשר עובדת בהתנדבות ולפעמים מבקשים ממנה לצלם במכונת צילום משרדית תוצרת סמסונג עם תפריטים מכאן עד להודעה חדשה וכול פעם שהיא צריכה לצלם היא מבקשת ממישהו שקרוב למכונת הצילום שיעזור לה לתפעל את המכונה.

מספיק שאחד העובדים שינה בתפריט את המחסנית שממנה מכונת הצילום תיקח נייר או/גם את הבהירות/כהות של הצילום בכדי שגם אנשים מבוגרים הסתבכו ולא ממש הכי מבוגרים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...