Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידידה יש מנהלת כזאת.

מנהלת שמרגישה בסדר לגמרי לפנות אליה באמצע העבודה שלה(שאינה משרדית כלל וכלל) ולבקש ממנה לצלם מסמכים, להביא לה קלסרים וכו'. יש לציין שזה לא ספציפית רק איתה, אלא גם עם עובדים אחרים ברמה כזאת או אחרת.

לפעמים יש מצבים שזה פעולות שידרשו חצי דקה לכול היותר, אבל בחצי דקה הזאת היא תעדיף לפנות אליה ולבקש ממנה שהיא תעשה את זה.

למישהו יש הסבר הגיוני מלבד זה שהמנהלת הייתה ילדת כאפות, ועכשיו שיש לה "כוח" היא מנסה להראות כמה שיותר עליונות?

הידידה היא עובדת ותיקה שם, אז היא מרגישה בנוח פשוט להתעלם 90 אחוז מהזמן מהבקשות של אותה מנהלת בשיטות פאסיב-אגרסיב שונות, אבל עצם הבקשות האלה מרגיזות אותה מאוד.

האם מישהו היה בסיטואציה כזאת? במידה וכן, איך התמודדתם?

פורסם

הבוסית לא מבקשת להכין קפה או לקפוץ לדואר להביא חבילות שלה מעליאקספרס. אפילו אם הדברים לא נכנסים להגדרת התפקיד ככל שקיימת כזו הם לגמרי לגיטימיים וענייניים. מי שלא טוב לו יום טוב לו.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

^^

זה לא.

אבל אם מנסחים את השאלה ככה - ההנהלה החליטה לחסוך על שירותי ניקיון, ולקבוע תורנות ניקיון שירותים בין העובדים (שאינם מנקים), האם זה לגיטימי בעיני חברי פורום נכבדים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אבל היא לא ביקשה לנקות את השרותים. לא רואה שום בעיה מיוחדת בהתנהלות המנהלת.

תמתין לתגובות נוספות של מהנדסי המוח של הפורום...:-P

איזה כייף לי :)

פורסם
אם מנסחים את השאלה ככה - ההנהלה החליטה לחסוך על שירותי ניקיון, ולקבוע תורנות ניקיון שירותים בין העובדים (שאינם מנקים), האם זה לגיטימי בעיני חברי פורום נכבדים?

תמורת שכר הולם, הכל לגיטימי. אבל 99.9% שהשכר לא ישתנה והעובדים יצטרכו לקבל את הסטטוס קוו החדש, אלא אם ניחנו בוועד חזק שיילחם עבורם.

פורסם
^^

זה לא.

אבל אם מנסחים את השאלה ככה - ההנהלה החליטה לחסוך על שירותי ניקיון, ולקבוע תורנות ניקיון שירותים בין העובדים (שאינם מנקים), האם זה לגיטימי בעיני חברי פורום נכבדים?

קודם כל לגיטימי לבקש. כשהמנקה אצלי במשרד עזבה עד שמצאתי חדשה כולנו ניקינו יחד (כולל אני. פעם בשבוע ניקיון יסודי וכל יומיים שירותים).

לא ביקשו ממנה לנקות או לעשות משהו שאיש משרד לא עושה. היא מצלמת לעצמה אז לגיטימי לבקש שתצלם גם לבוסית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא ביקשו ממנה לנקות או לעשות משהו שאיש משרד לא עושה. היא מצלמת לעצמה אז לגיטימי לבקש שתצלם גם לבוסית.

זה לא מה שאמרתי.

היא מבקשת ממנה לצלם כאשר הידידה בכלל לא צריכה לצלם כלום ושום דבר. יותר מזה- המכונת צילום נמצאת בהליכה של 10 שניות מהמנהלת, אבל היא תתקשר אליה ותבקש ממנה לבוא אליה, לקחת את המסמך, ולצלם אותו.

פורסם

יש תופעה בארגונים גדולים, לתת לעובד לא חכם במיוחד לנהל. אותו מנהל לא חכם, עובד על ניוטרל בעצם עובדה שהוא זורק סיסמאות של שינוי הארגון בשביל לייעל אותו, והוא פשוט עושה ההפך.

לי יש תחושה שזה המקרה.

פורסם
^^

זה לא.

אסור למעסיק לבקש דבר כזה מכיוון שמדובר בהרעת תנאי עבודה.

• אהבתי 1
פורסם
זה לא מה שאמרתי.

היא מבקשת ממנה לצלם כאשר הידידה בכלל לא צריכה לצלם כלום ושום דבר. יותר מזה- המכונת צילום נמצאת בהליכה של 10 שניות מהמנהלת, אבל היא תתקשר אליה ותבקש ממנה לבוא אליה, לקחת את המסמך, ולצלם אותו.

אם זה כך - נשמע כמו משחקי כוח. לא זכור לי שזה קרה לי מעולם, אבל אם היה קורה הייתי ניגש אל המנהלת ושואל אותה אם היא צריכה עזרה בלימוד כיצד מכונת הצילום עובדת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קודם כל לגיטימי לבקש. כשהמנקה אצלי במשרד עזבה עד שמצאתי חדשה כולנו ניקינו יחד (כולל אני. פעם בשבוע ניקיון יסודי וכל יומיים שירותים).

אני מקווה שהבנת שגם לגיטימי מצד העובד (שזה לא היה תפקידו) לסרב לבקשה. סביר להניח שבמידה והיה מפוטר עקב הסירוב, בית המשפט היה יכול להבהיר שמדובר בפיטורים שלא כדין (ולפסוק פיצוי נאה למופטר).

זה שאתה גם השתתפת בתורנות ,לדעתי, לא רלוונטי.

פורסם

כניראה שהדבר הזה מפריע רק לה.

אם זה מפריע לשאר האנשים גם. כולם ביחד יכולים לבוא ולגשת עליה. ולהסביר לה לאותה המנהלת שיש לה רגליים, והיא יכולה להישתמש בהם.

או לחלופין לפנות למנהל שמעליה עם הבעיה הזאת.

או פשוט לסרב. זה הכל. ולהגיד שזאת לא העבודה שלה, ושהיא לא מנהלת משרד ולא עוזרת מנהלת משרד וזהו.

או אם רוצים לעשות את זה בצורה יותר מתחכמת. להגיד שכואבת לה הרגל.:) כי כניראה ידידה שלך לא עובדת באתר בנייה וסוחבת בלוקים, אלה עובדת בישיבה.

יש לי בעל הבית בדיוק כזה. הוא יביא אותי מהקצה השני של הבית מלאכה. כדי להראות לי סרטוט ולהתחיל להסביר לי משהו שם. או לבקש ממני שאני אביא לו כלי שנמצא 3 מטר ממנו בזמן שהוא פשוט עומד ומסתכל.

במקום לעשות את העבודה שלי אני צריך ליהיות גננת... זה בעיה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בת כמה הבוסית?

לפעמים מדובר באנשים מבוגרים שפשוט לא מסתדרים עם משימות מסויימות. הבוס שלי בן יותר מ70, תמיד מבקש ממני "לסדר לו את האינטרנט" כשהוא נכנס לתצוגת מסך מלא ולא מבין לאן נעלם החלון, להקליד בשבילו איזה מייל כשהמזכירה לא נמצאת כי לבד זה יקח לו חודש או לסרוק לו מסמכים ותמונות בסורק המשרדי כי אין לו מושג איך מתפעלים את הסורק ולאן הקבצים נשלחים.

כל עוד מבקשים יפה, מה הבעיה לעזור?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...