Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

צריך לעשות בקרוב טיפול ראשון 15000 ליונדאי סונטה 2018. יש לי שובר לטיפול ראשון חינם והוא מכובד במוסכי יונדאי בחיפה, יונדאי הצפון ויונדאי אקספרס.

אני לא מתכוון להמשיך לבקר בהם מעבר לטיפול הראשון. אני במקור מטופל ביונדאי תל אביב, גר ברמת גן. פשוט יש שובר והוא מכובד רק בצפון ונחמד לחסוך 1000 שח.

אחזה מהם יותר מומלץ?

תודה

פורסם

טיפול ראשון, 1000 ש"ח ? :shock:, אתה בטוח ?

זה אמור להיות טיפול של שמן+מסנן שמן+ בורג(שייבה) לקרטר שגם אותה לא תמיד מחליפים.

על זה מוסך מורשה יבואן גובה בסביבות ה 500-600 ש"ח ולא 1,000 ש"ח.

עלות הדלק מת"א לחיפה אם הרכב לא היברידי תנוע סביב ה 130-140 ש"ח, משתלם לך ? סבבה..

און גל אקספרס צמוד למכון הבדיקה ליד תחנת דלק פז בעיר היה מוסך קטן שעבד עם ליפט וחצי (נכון ללפני +-16 שנים, אולי היה שינוי מאז) ויונדאי הצפון הוא מוסך גדול יותר,יש יותר ליפטים והסיכוי לסיים את הטיפול בזמן קצר יותר גבוה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא מכיר את המוסכים, אבל הרבה פעמים יש לשוברים הללו הגבלות רבות (כולל רק פילטר ושמן, השאר בתשלום)

ממליץ לך לקרוא את האותיות הקטנות ולהתקשר לפני לוודא מה כולל הטיפול.

במקביל תתקשר ליונדאי ליד הבית לשאול מה כולל הטיפול וכמה הוא עולה.

פורסם

א. תודה לכולם.

ב. המחיר שקבלתי עבור הטיפול ביונדאי תל אביב הינו כ 1080 שח. הוא כולל שמן, פילטר שמן ופילטר אוויר. ובדיקות/עדכונים בהתאם לדרישות יצרן לרכב היברידי.

ג. השובר מקנה לי את כל הנל (למעט פילטר אוויר) בחינם.

תודנ

• תוכן חדש...