Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש הסטוריית טיפולים? ידוע לך מה בוצע בטיפולים הקודמים?

לא, אין היסטוריה אני רק יודע שהוא עבר טיפול קטן ב 117 אלף, אבל מצד שני אני מתכנן למכור את הרכב בקרוב

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
אם הוא עשה טיפול קטן לפני 3000 ק"מ אין שום היגיון בלעשות שוב טיפול. בטח לא טיפול "קטן".

הסיבה שאני צריך לעשות לו עוד מאת טיפול זה בגלל שאני לא נוסע הרבה, עשו לו את הטיפול האחרון בפברואר 18 ומאז הגעתי ל 120 אלף ומשהו

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
לא, אין היסטוריה אני רק יודע שהוא עבר טיפול קטן ב 117 אלף, אבל מצד שני אני מתכנן למכור את הרכב בקרוב
אם אין הסתוריה, אין משמעות למה שהיצרן מנחה להחליף ב 120 אלף ק"מ כיוון שאתה לא יודע האם כל מה שהיה צריך לבצע בטיפולים הקודמיים באמת בוצע.

מפה יש שתי אפשרויות - לעשות טיפול גדול כולל החלפת כל המתכלים, טיימינג, רצועות איזרים, כל הנוזלים או האפשרות השניה לא לעשות כלום, למכור את הרכב ככה.

מה שיעלה לך הטיפול לא תקבל חזרה במכירה אבל בהחלט רכב אחרי טיפול גדול ימכר ביתר קלות.

אין טעם לעשות רק "טיפול קטן" ולהחליף שוב רק שמן שהוחלף לפני 3000 ק"מ.

• תוכן חדש...