Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הייתי במוסך לצורך העברת טסט (ע"י המוסך) בבדיקה של הרכב לפני הטסט נאמר לי שמסרק ההגה תקול ויש צורך להחליף אותו (עלות של 1700 ש"ח)

האינדיקציה לפי בעל המוסך היא שומניות של חלק בתחתית הרכב בעקבות דליפה או נזילה. שמתי לב לשומניות הזאת בעצמי אבל מעבר לזה לא מרגישה שום בעיות עם ההגה/גלגלים.

אשמח לשמוע חוו" ד אם זה הגיוני ובאמת יש צורך בתיקון.

תודה מראש.

פורסם

את לא תרגישי בבעיה פרט להתקשות מסויימת של ההגה ורעשים בעת הסיבוב, אבל בסוף זה יוביל למצב מסוכן של איבוד יכולת היגוי יעילה.

מבין שמבעס לתקן את הרכב בקרוב לשוויו הכולל, אבל בלי זה דינו לרדת מהכביש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

החזקתי לי רכב כזה בשנת 2002 למשך שנתיים וחצי.

מדובר ברכב עם הגה כח, משאבת הגה כח קיימת וגם מסרק הגה שידוע כיקר לשיפוץ.

צריך לאבחן מאיפה בדיוק הבעיה ולא למהר להחליף חלק לא זול שעולה כמעט חצי מהרכב סתם בלי שתיפתר הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קשה לי להאמין שרכב היה עובר טסט עם נזילה ממסרק הגה-זה עניין יותר מידי בטיחותי מכדי שלא יקפידו בו.

כנראה הנזילה ממקום אחר- הרמת הרכב על הליפט ובדיקה במוסך תחשוף מהיכן הנזילה בדיוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחזק את מה שנאמר..שמנקים טוב עוברים! בכל מצב אם קיימת התרוקנות של נוזל הגה אז לא להזניח ולטפל. אם המערכת ההידראולית דומה לשל הלאנסר המיתקדמות יותר אז יש להם תופעה דיי שכיחה של הצינור הארוך ההולך מהמשאבה למסרק שפשוט נוזל.

• תוכן חדש...