Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון שלי מבירורים שעשיתי לפני כשלושה חודשים הפניקס אונליין יכולים(כנראה) לתת לך המחיר הנמוך ביותר

דבר איתם בטלפון

פורסם

מנסיון שלי , ברוב המקרים לקוח חדש מקבל מחיר טוב. אחרי שנה בחידוש מזמברים אותו. המסקנה היא שכל שנה צריך לשחק את המשחק .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מניסיון שלי מבירורים שעשיתי לפני כשלושה חודשים הפניקס אונליין יכולים(כנראה) לתת לך המחיר הנמוך ביותר

דבר איתם בטלפון

אז מה הקטע בזה שהם אונליין?

פורסם

שלט תתמקח.

פשוט תעשה סבב טלפונים ותשווה את הכיסויים המחיר ההשתתפות עצמית ותתקיל אותם בהצעות אחד של השני כמו פעם.

כמו כן שים לב למדדי השירות של משרד האוצר. היום יש הרבה יותר חברות מפעם.

וקישור לתגובה שכתבתי בפוססט אחר קודם:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?663673-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A9%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%96%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%97%D7%93&p=5754241&viewfull=1#post5754241

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

פעם אחרונה התקשרתי לכמה חברות, הבנתי מה הטווח של המחירים. אחרי זה חזרו אלי מכמה פניות באונליין, שהמחשבון באתר הציג 8/9 אלף, אחד מהם הציעה לעשות ב 5 אלף כדי להתחרות בהצעה של "Alf3 ביטוח בע"מ". הסכמתי.

פורסם

אין קטע, אבל באונליין אין עניין של מיקוח.

באתר תקבל מחיר X, בטלפון תגיד שקיבלת Y(שהוא פחות מה-X) ואז הם יגידו לך שמע, במעמד השיחה הזאת בלבד תקבל Y-Z וכמעט באופן ודאי זאת תהיה ההצעה הכי זולה

אולי תוכל לעשות עוד כמה זיגזגים בשביל עוד כמה שקלים. אבל זה כבר מתחיל להיות טירחה ולא בטוח שתקבל את ההצעה הכי מקיפה

פורסם
תודה לכולם

איזה פרמטרים חשוב לבדוק בהצעות מחיר?

גובה צד ג׳

השתתפות עצמית

יש עוד משהו?

בדוק לגבי תיקון שמשות ומראות, האם יש השתתפות, כמה, עד איזה סכום הם מכסים וכו'

האם יש כיסוי נגד גניבה של מערכות הקול ברכב

• תוכן חדש...