Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה באוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קדמית

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

מיצרני המיין סטרים יש בנוסף למרצדס גם לב.מ.וו הנעה אחורית באופן מסורתי, ליגואר ברוב הדגמים, פורשה, חלק מדגמי קאדילק. וכן למכוניות ספורט ייעודיות כדוגמה המיאטה, טויוטה MR2, הונדה S2000 וכולי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן זהו בעצם סיכמתם הכל לגבי הסוגים

אבל יש לי שאלה

למה למכונית ''עממיות'' יש הנעה קדמית

ואילו למכוניות ''מיוחדות'' נותנים הנאה אחרוית

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
כן זהו בעצם סיכמתם הכל לגבי הסוגים

אבל יש לי שאלה

למה למכונית ''עממיות'' יש הנעה קדמית

ואילו למכוניות ''מיוחדות'' נותנים הנאה אחרוית

יותר זול לעשות את הגלגלים המניעים איפה שיושב המנוע והגיר.

זה הכל.

ובגלל שבדרך כלל המנוע מקדימה אז עושים הנעה קדמית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כרגע חשבתי גם על היבט בטחוני כלשהי בהנאה קדמית לעומת הנאה אחורית, במקרים מסויימים.

לרוב, במכוניות בעלות הנעה קדמית המנוע הוא רוחבי, בעוד שבמכוניות בעלות בנעה אחורית המנוע אורכי בכולן.

אם כך, בעת תאונה חזיתית, מכוניות בעלות מנוע אורכי יכולות להיות קטלניות יותר, מכיוון שהממסרה והמנוע עלולים לחדור לתא הנוסעים, בעוד שבמנוע רוחבי, המנוע עצמו אמור לעזור לבלימת האנרגיה.

האם יש הגיון בדבריי?

למעשה, הבדל זה הוא לא בין סוגי ההנעה, אלא בתצורת מיקום המנוע, אך בכ"ז אשמח לדעת!

תודה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...