Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בס"ד

תבצע חיפוש, יש שרשורים כאורך הגלות,לגבי הגיר הזה בכלל, ו vag בפרט.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אכן יש לא מעט תלונות לגבי הגיר הזה, למרות שאצלינו במשפחה יש לנו ניסיון עם 3 רכבים כאלה ובכולם היו אמינים מאוד, חשוב לי לציין שרוב הנסיעות שלנו בינעירוניות.

פורסם

בפורום היו לא מעט תלונות גם על רכבים חדשים לגמרי/בני עד שנתיים,ובאופן אישי נתקלתי בתקלות האלה גם ברכבים של המשפחה/חברים.

אם אתה חושש מתקלות בגיר תדלג לרכב הבא.

פורסם

סקודה אוקטוביה 2011 או 2012 לא זוכר, זה היה של אח שלי, משהו בסביבות ה50K

אוקטביה 2014 - 120K

גולף 2016 - 65K

פורסם

לי באופן אישי יש סקודה ראפיד שעבר כבר 55 אלף ולקולגה שלי מהעבודה אוקטביה שעברה 70 אלף. באף מהן לא היו בעיות בגיר, אבל זו לא סטטיסטיקה, לכן אני שואל בפורום את השאלה.

פורסם

כן, ב120K נמסר לחברת הליסינג, ולא היתה שום תקלה אפילו לא החלפת מצמדים,

הדבר היחידי שהתחיל להתבגר באוקטביה 2014, זה המתלים, שהתחילו להשמיע רעש רק כאשר הרכב קר, מעבר לזה כלום, מדובר באמת בנסיעה שרובה בינעירוני, נהג רגוע מאוד, מדובר בדגם ה1.2T, גם 2011.

פורסם

הבעיה של אנשים שמזניחים "בעיה" ב Dsg שבסוף נגרם נזק יקר יותר לגלגל תנופה ומכלולים אחרים.

אפשר ליסוע עם מצמדים לא תקינים הרבה זמן.

• תוכן חדש...