Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוגאטי שירון מ...לגו?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרויקט הזה כל כך מופרע ונהדר, שהייתי חייב לשתף...

האנשים הטובים בלגו גילו ביולי 2017 שיש להם קצת יותר מדי זמן פנוי, אז במקום לעשות את הדבר המתבקש וללכת לים, הם החליטו לבנות דגם בגודל מלא של בוגאטי שירון.

אז אחרי בערך שנה של עבודה מאומצת, הם הציגו לעולם את מה שאתם יכולים לראות בסרטון הזה.

והחלק המדהים באמת - הוא גם נוסע!

והחלק העוד-יותר-מדהים-באמת - גם המנוע עשוי מלגו!!

אז נכון, 30 קמ"ש לא יהרסו את הפריזורה של אף אחד, אבל זאת עדיין פ$^#*ג בוגאטי שירון מלגו!

פורסם

איכשהו יש לי יותר כבוד לזה מאשר לדבר האמיתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ויש גם קיט של ארבעת'לפים ומשהו חלקים לדגם בקנה מידה של 1/8 שמשקלו בערך 4 קילו שממש, אבל ממש בא לי לרכוש.

מחיר בארת באזור ה 2500 ש"ח.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

ולא קאמרי אפילו

http://www.thebrickman.com/life-sized-lego-brick-toyota-camry-car/

לגו זה אחד הדברים שהודות להם יש עדיין תקווה למין האנושי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Avinusha

הייתי בארה"ב וקנדה בחודש שעבר וביקרתי בדי הרבה חנויות לגו - בכולם לא היה את הדגם הנ"ל במלאי למרות שהופיע בתצוגה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

מגניב ביותר, ועוד יותר מגניב התהליך של ההרכבה.

האם ההוראות מאפשרות לכל אחד להרכיב? כמה זמן בערך לוקח להרכיב דבר כזה(הדגמים הקטנים יותר אני מתכוון)

פורסם

זמן תלוי בקצב ההרכבה שלך וכמה זמן אתה יכול לשבת ביום על ההרכבה. ההוראות לדגם כזה כמובן יותר מורכבות מדגמים אחרים אבל לא משהו שצריך לשבור את הראש יותר מידי. לגו מנסים תמיד לפשט כמה שאפשר את ההרכבה כדי שגם ילדים יוכלו להרכיב.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם

אם תסתכל על האריזה רשום שם 16+ ואני יכול להגיד לך שגם בעמוד הפייסבוק של אספני לגו בארץ וגם בחו"ל יש ילדים צעירים יותר שכן מרכיבים לבד, או עם קצת עזרה מההורים גם דגמים גדולים כמו אלה.

מבחינת מוטיבציה אני חושב שדווקא עם דגם כזה גדול ההתלהבות הרבה יותר גדולה ולילד שבאמת אוהב לגו יש רצון וכיף גדול מאוד להרכיב דגם כזה.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם

מה שעצבן בלגו בעשורים האחרונים הוא נטישת הערכות להרכבה מהדמיון לטובת דגמים.

יש לי עדיין כל הלגו שאספתי בשנים 1961-66 (זה היתרון של אבא ימאי), חוץ מדגם של תחנת דלק הכל לבנים שמשמשות לבניה כיד הדמיון הטובה על הבונה. כך גם ה"מיכאנו" למרות שהוא מגיע עם חוברת דגמים, אבל הערכה כוללת מספיק חלקים שאינם ייעודיים לדגם מסויים, כך שאפשר לבנות באופן עצמאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...