Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת אלטרנאור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום השאלה שלי קשורה לאלטרנטור האם יש דרך כלשהיא לבדוק אם הוא טוב מבלי לפרק אותו

בטח, חבר אותו למד מתח :)

(מספיק לחבר את המודד להדקים של המצבר ולהניע)

אם הבדיקה יוצאת תקינה, אפשר למדוד את הזרם אבל זה יותר מסובך במקצת ודורש ציוד קצת יותר יקר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

Guest תמיר .א.
פורסם

אלטרנטור יכול להראות 14V אבל ברגע של עומס הוא מתנתק, וכן זה קרה לי.

תסע למוסך של שיפוצים אלטרנטורים\סטרטרים. והם יעשו לך בדיקת עומס,

זה מכשיר שמהווה התנגדות נמוכה מאוד......ובודק מה התפוקה המקסימלית שלו לכמה שניות.

תמיר

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
שלום השאלה שלי קשורה לאלטרנטור האם יש דרך כלשהיא לבדוק אם הוא טוב מבלי לפרק אותו

כמה דרכים

1 נורת ביקורת בלוח שעונים עם פתיחת מפתח נורת מצבר צריכה להידלק במידה ולא לא תהיה טעינה אלטרנטורלא תקין או בעית חשמל אחרת

2 לאחר הנעה מנורת מצבר צריכה להיכבה במידה ולא אין טעינה אלטרנטור לא תקין

3 בדיקה עם וולט מטר לכייל את המכשיר ל 20 VDC להניח את האדום על הפלוס ושחור על המינוס על הצג צריך להיות עד 14.2 וולט ולא פחות מ 13 במידה ופחות או יותר אלטרנטור לא תקין

בהצלחה

פורסם

אני מניח שבששת השנים שעברו מאז פתיחת השרשור השואל פתר את הבעיה וכנראה כבר הספיק להתחתן, להרחיב את המשפחה ולקנות וואן.

ברוך הבא לפורום.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...