Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצה שלדה - טמבון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכב שאני מעוניין לקנות

בעל הרכב אמר שיש פגיעה בקצה שלדה בשל תאונה (הוחלף טמבון)

הוא הסביר לי שיש כמה מוטות שמחברים בין הטמבון לשלדה ואחד מהם מכופף קצת

אמרו לו בפחחות שזה בסדר גמור שהרכב בטיחותי וכו

השאלה היא האם באמת כדאי להתרחק או שיש אמת במה שהוא אומר?

לפחות הוא כנה בזה שהוא יד 2 ולא 2 שחושב שהוא 1

(כמה אנשים חושבים ש01 בבעלים קודמים זה אומר שהם יד ראשונה)

פורסם

בס"ד

קצה שלדה- מדובר בפגיעה עם משמעות נמוכה (בפגיעות שלדה..), אמור להיות או שלא, דו"ח שמאי שמסביר בדיוק מה מהות הפגיעה וכמה אחוזי הפחתה מהמחירון יש להוריד.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

קצה שלדה- מדובר בפגיעה עם משמעות נמוכה (בפגיעות שלדה..), אמור להיות או שלא, דו"ח שמאי שמסביר בדיוק מה מהות הפגיעה וכמה אחוזי הפחתה מהמחירון יש להוריד.

אין אצלו כמעט תאונות (למעט אחת בעלת משמעות נמוכה בסביבות ה1500 שח החזר מהביטוח)

הוא אמר שכנראה זה קרה בתקופת הליסינג ( הוא קנה מליסינג)

פורסם

לי הייתה תאונה כזו בסיויק.

מכה קטנה שקיבלתי עליה סכום זעום מהביטוח. אפלו שהבאתי שמאי פרטי שיבדוק זה לא שינה הרבה כי הרכב נמכר עקב אילוצים כלכליים ב 33% מתחת למחירון וחוץ מיזה היה במצב מושלם.

פורסם

הוא אמר שכנראה זה קרה בתקופת הליסינג ( הוא קנה מליסינג)

כנראה. לא משנה איפה ומתי זה קרה. זה קרה. יש פגיעת שלדה לרכב, וכנראה זה יותר מפגיעה בטמבון כפי שציינת בכותרת.

אם לא מדובר ברכב נדיר, חפש אחד אחר שאין לו "כנראה פגיעת שלדה" שקרתה "כנראה בתקופת הליסינג".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כנראה. לא משנה איפה ומתי זה קרה. זה קרה. יש פגיעת שלדה לרכב, וכנראה זה יותר מפגיעה בטמבון כפי שציינת בכותרת.
בס"ד

אני אגיד לך כמו הבחור עם השרשור של אאודי.

פגיעה בשלדה /קצה שלדה מפחידה רוכשים פוטנציאליים.

במחיר הנכון, זו יכולה להיות עסקה לא רעה.

פורסם

עד שחס וחלילה מתרחשת תאונה, והרכב יתפרק בצורה מסוכנת.

אם יש אחרים בלי פגיעת שלדה - עדיף.

אם התקציב לא מאפשר - עדיף לרדת בשנתון ולא לקנות רכב שעבר תאונה. זו לא מציאה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
עד שחס וחלילה מתרחשת תאונה, והרכב יתפרק בצורה מסוכנת.

אם יש אחרים בלי פגיעת שלדה - עדיף.

אם התקציב לא מאפשר - עדיף לרדת בשנתון ולא לקנות רכב שעבר תאונה. זו לא מציאה.

בס"ד

מחילה, אבל אני לא מסכים איתך.

במידה ומדובר בקצה שלדה קל, הרכב ממש לא יתפרק בתאונה.

אני כן מסכים שעדיף רכב נקי, אבל שוב, במחיר הנכון, זה יכול להיות משתלם

פורסם

תיקח לפחח רכב שיבדוק, אם העניין זה רק משמעות מסחרית, יש לך מחיר טוב ואתה מתכנן להחזיק את הרכב לטווח ארוך זאת יכולה להיות עסקה טובה, שוב רק במידה והרכב לא נפגע מבחינה בטיחותית.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

תבקש דו"ח שמאי.

יש הרבה מקרים של החלפת טמבון (כולל הפחית שעליה יושב הטמבון שמחוברת לקצה השילדה עם ברגים) שגוררת הפחתת ערך של 2-5 אחוז ולדעתי זה לא מוגדר אפילו כקצה שילדה כי זה חלק שמחובר עם ברגים. בכל מקרה אם אכן יש דו"ח שמאי וזה מתואר כך איך שום בעיה בטיחותית. ברגע שהחלק הוחלף וחובר לשילדה חזרה עם ברגים כמו שצריך זה כמו חדש מבחינת החוסן המבני.

פורסם (נערך)

בוא נניח את מה שאמר בעל הרכב לרגע.כבר לצערי חוויתי דבר כזה עם מיצובישי לנסר 92 לפני כ 16 שנים- מוכר פרטי מאיזור שלי (גר בבלוק והצלבנו רשיונות עם ת"ז והכל,נבדק שאינו סוחר,הוא היה יד 3) אמר שהרכב נקי.

איך שהרימו את הרכב הבוחן,שהכרתי אותו מטסטים קודמים לקח את אבא שלי ואותי לצד ואמר חד משמעית-שאסי קדימה ושאסי אחורה,אל תמשיך בבדיקה ,חבל על הכסף שלכם.

אם אבא שלי,לא היה תופס אותי רק ה' יודע איך היום הזה היה נגמר ואני ממש לא אדם אלים בחיי אבל,שקרנים הם אחת משינאות חיי הגדולות ביותר.

מוט מכופף שמחובר בין טמבון לשילדה לא נשמע טוב ולא צריך להיות פחח/בוחן רכב בשביל זה-למה הוא נשאר מכופף לאחר תיקון זו אולי שאלת השאלות ומי יודע מה מתחבא כאן.

יחד עם זאת,אתה מעוניין ברכב ? הרכב עד כדי כך נדיר שלא ניתן למצוא כזה ללא פגיעות שילדה כלשהן ?

סבבה.. קח למכון בדיקה ועוד לפני כן,נסה לסכם איתו שאם יש פגיעת שילדה במשמעות גבוהה,שישלם את הבדיקה.מסכים ? סבבה. לא מסכים ? לא הייתי הולך על העסקה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא רואה סיבה לקחת את הרכב לבדיקה.

אם זה רכב נפוץ תמשיך לחפש,יש המון רכבים בשוק ולוקח זמן למצוא אחד טוב במחיר הנכון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...