Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי רכב חלופי : מניסיון : אין בעיה לתת כזה גם אם הרכב במצב נסיעה. זה באמת החלטה שלהם. כנראה שרכב החלופי כבר אצל לקוח אחר.

לגבי התקלה בחיישן לחץ אויר , זה יקח להם זמן. דיאגנוסטיקה זה לא הצד החזק שלהם. אם יש צמה רופפת או משהו במחשב , הם דיי בערפל. לגבי המסטיקים: להבא, תשאיר רק מסטיק יבש ומשומש. אני תמיד מגיע עם תיק גב ריק וממלא אותו בכל הניירת , אלקטרוניקה, מסטיקים שיש באוטו ויוצא מהמוסך. אל תשאיר מתנות.

אם יש אפשרות , נשאר לצפות במוסך .

אני מבין את המוסך . אין לו כח וגם לא יקבל הרבה כסף גם אם יצליח לתקן התקלה אבל לכופף גרסאות זה קצת מיותר. עדיף שיגידו את האמת.

המלצה : תנסה מוסך אחר. אם אתה מחפש מורשה יבואן אולי כדאי את צמרת בצק פוסט. לא שהם מלאכים , אבל יש הבדלים.

כתבתי את זה בשרשור אחר: תוצאה של תודעת שירות ירודה.

ביקשתי מהשירות לקוחות שיאשרו לי אחרי התיקון של הנורה הדולקת לקחת את הרכב למוסך מורשה אחר על מנת שיבדקו את כל העבודה שעשו במוסך הזה כי פשוט הדברים לא נראים לי ואני כמעט ולא מבין דבר ברכבים .

ניסית לאפס את הנורה לחץ אוויר דרך הכפתור?

ברור , זה לא עזר .

LPG , מסכים שזו טריפה וזו נבלה

בצמרת החליפו לי מצבר בשעה וחצי (עדיין הרבה) . אבל אולי באמת מונזה עדיפים. לא הייתי .

ברכבי דיזל של הקונצרן החדשים יש גם משאבת אוריאה (עליה פתחתי דיון נפרד) וגם משאבת fap . היא חלק ממנגנון ה dpf . וכן כמו אוריאה יש גם נוזל fap שדורש מילוי.

בכל מקרה , פות"ש עוד מעט תצא מאחריות אולי תוכל למצוא מוסך פרטי עם מוסר עבודה טוב יותר.

אני לא דוגמא אבל אני במודע בחרתי ברפואה (במוסך) פרטית שם הכל עולה כסף אבל זורם חלק.

העניין הוא כמו שרשמתי יש אחריות של שנתיים נוספות על המנוע גיר ומזגן אז אני יהיה חייב להמשיך לטפל במורשה יבואן אשמח אם למישהו יש המלצה על מוסך כזה באיזור רמת ישי (חיפה/עפולה או משהו אחר באזור)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, בסורפתית DPF נקרא FAP, למרבה השעשוע...

הלקח שלי, מניסיוני הצנוע מאוד, הוא שמוסך, בין אם מורשה יבואן או לא, צריך לבחור עם פינצטה לפי המלצות בפורום ובמקומות אחרים, ואם צריך לנסוע גם 100 ק"מ לטיפול. אין להסתמך בצורה עיוורת על הכותרת "מורשה יבואן", זה לא שאנחנו במדינות הנורדיות או הגרמאניות ששם אולי אפשר לצפות לאחידות ולסטנדרט מינימלי מסויים. יש מוסכים מצויינים, רק צריך לדעת למצוא אותם. יכול להיות שיש יבואנים שמפקחים בצורה קצת יותר הדוקה על רמת המוסכים המורשים שלהם.

חזיר דיזל

פורסם
לא הבנתי מה הקשר בין מוסך חרא (אם זה אכן כך) לפיז'ו?

והקקי ציפורים זה כי הרכב כנראה עבר טיפול שמש מקצועי.

לא יודע אם השאלה מופנית אלי אבל זה לא שאני אומר שפיג'ו זה רכב חרא כרגע אין לי ממש ניסיון עם הרכב שאני יכול לשפוט אותו ,אבל מבחינתי שאני מדבר על פיג'ו אני מתכוון ליבואן שאמור להיות אחראי על זה שהמוסכים שלו לא יתנהלו בצורה כזאת ואם כבר קורת סיטואציה כזו ידע לטפל בלקוח בצורה מכובדת מה שעד עכשיו לא קרה אולי אכן משהו ישתנה בעתיד ואז מבטיח לעדכן .

פורסם

לא מבין למה לחזור למוסך הספציפי. נסה לקבל אישור לעבור למוסך מורשה אחר והפעם בקש המלצות למוסך מורשה טוב (ואצל כל היבואנים יש מורשים מעולים ויש מורשים זבל).

כמו שזה נראה פשוט נפלת על מוסך חאפר ולא ישר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נשמע כמו מוסך מזעזע.

כל הכבוד לך על הסבלנות באמת. השארת שם את הרכב 5 ימים...

מקווה מאוד שהם יקבלו שם בראש חזק חזק.

מקווה מאוד שיטפלו בך מהר ובצורה הכי טובה שיש.

ממש בושה של התנהלות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
מה צריך אישור? שיסגור כרטיס, יקח את הרכב שלו ויסע למוסך אחר.

התחיל טיפול באחריות שבינתיים נגמרה. עדיף לעשות את זה בתיאום מול היבואן כדי למנוע ויכוחים אחר כך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בס"ד

מנסיון של חבר, היבואן לוקח דייברצינות תלונות של לקוחות, ומטפל בהם מהר (לובינסקי).

ככל הנראה נפלת (תרתי משמע) על מוסך לא מקצועי בעליל, תסתכל על זה כעקומת למידה.

ולא אני לא מתכוון בלוותר למוסך.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

זה מסוג הדברים שאם (פות"ש) היה מחפש עוד ליקויים - בוודאי היה מוצא.

וזה עצוב.

למוסך כזה - לא בטוח שהייתי ממשיך להכנס.

אגב - אצל רון החליפו לי מצבר כך שתוך 10 דקות הייתי בחוץ אחרי "לימוד" של החלונות.

alfa 156 2.5.

פורסם

פות"ש, אני ממליץ לך לנסוע קצת יותר דרומה לחדרה, יש שם מוסך יורומוטוס 2000, מקצועיים, ושרותיים.

לא הייתי מתקרב למוסך צמרת בחיפה, יקרנים מאוד, במוסכי יבואן אחרים תמצא מחיר זול יותר בכ200 - 400 שקלים פחות (אותו טיפול בדיוק),

הם ידעו להכניס לי החלפת צלחות בכ1200 ש"ח אחרי כ35K ק"מ בערך, לא זוכר בדיוק, כמובן שביקשתי שישאירו את הישן, תכלס היה קשה לי להאמין להם שזה כבר נשחק ודורש החלפה, וזה כאשר רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות, כאשר הגעתי לשם ושילמתי, מצאו תירוץ שלא שמו לב שביקשתי, כמובן שהשיחה היתה מוקלטת אך זה לא ממש הועיל, אני די בטוח שסתם השחילו לי החלפת צלחות, אני נוהג 20 שנה כמו סבתא, ומעולם לא נדרשתי להחליף צלחות בתדירות הזו.

2 המקרים האלה הספיקו לי בשביל לנסוע לחדרה ולטפל שם, באזור חיפה יש גם את גזית, לא ניסיתי אותם אך בזמנו המליצו לי על צמרת שהם די גרועים.

פורסם
אנא שלח לנו בהודעה פרטית שם וטלפון,

אנא טפלו ובדקו אתכם ואת המוסכים המורשים שלכם. כי לא נראה שאתם עושים את זה או שמנהלי המוסכים מתרגשים. היצרן לא דורש זאת מכם? במה אתם שונים ממוסכי מדרכה? רק במחיר?

פורסם

אם כבר חיפה, אז רק מוסך גזית

חפש את לילך (בעצם היא תמצא אותך)

חוויית שירות נהדרת ותחושת אמינות ושקיפות מובטחת

תחזור לפה להודות לי

ו@צוות לובינסקי, הגיע הזמן שתמצאו את הדרך להעלות על נס מוסכים שמכבדים את הרשת, ולהקיא מתוככם מוסכים גרועים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...