Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי דיונים קודמים שנפתחו בנושא, האחרון ביניהם לפני שנה כך שאשמח לשמוע תובנות נוספות

מתלבט בין יונדאי i10 לבין קיה פיקנטו:

יונדאי:

1.25 סמ"ק

גרסת inspire + התקנת מולטימדיה של כלמוביל

סדר גודל של 71,800 ש"ח לא כולל אגרת רישוי

קיה:

1.25 סמ"ק

גרסת אבזור EX

סדר גודל 75,000 ש"ח לא כולל אגרת רישוי

הייתי שמח לדעתכם בדגש על:

1. אבזור - בגדול קיה מציעה יותר (למרות שהמולטימדיה של כלמוביל טובה יותר)
  2. בטיחות - לקיה יש יתרון עם הבלימה האוטונומית
  3. צריכת דלק - הנתונים היבשים של קיה טובים יותר, האם אכן כך?
  4. ביצועים ונוחות נהיגה
  5. מרווח פנימי
  6. אמינות
  7. מחיר - האם שווה לשלם 3000 ש"ח יותר על הקיה? (לוקח בחשבון גם את נושא האחריות המורחבת)

תודה רבה רבה,

מעריך מאוד את העזרה שלכם!

פורסם

1. הקיה מעט מאובזרת יותר ביחס ליונדאי , היונדאי ברמת גימור נמוכה ואילו הקיה ברמת גימור גבוהה יותר, אבל יתרון האבזור של הקיה לא גדול במיוחד, מערכת מקורית , שמשות כהות, ועוד כמה דברים.

2. בטיחות אקטיבית יתרון לקיה עקב הבלימה האוטונומית ויתרון פסיבי של כרית אוויר נוספת ותכנון עדכני יותר. תוכל להשוות ציוני ריסוק בEURONCAP, אבל הקיה נבחנה במבחנים עדכניים יותר.

3. ממליץ לקרוא את המבחן ההשוואתי למכוניות מיני שנערך כאן בפורום לקבלת תמונה.

4. ראה 3, ההבדל לא יהיה גדול אם בכלל. מדובר באותו מנוע וגיר עם כיול שונה בשתיהן.

5. אין לי מספיק זמן בשתיהן על מנת לקבוע.

6. אמינות זהה, אותם מכלולים שיוצאים מאותו המפעל והם דיי פשוטים.

7. האם שווה זו שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך. אישית הייתי נוטה לכיוון הקיה גם בתוספת מחיר, גם איכות החומרים בה מעט טובה יותר לטעמי מזו של היונדאי

וגם היא חדה יותר. היונדאי נוחה יותר ממנה.

לעניין האחריות, היתרון של הקיה מסתכם ב4 שנים חלקיות על הגיר והמנוע , ואתה צריך לקחת בחשבון שאתה צריך לטפל במוסך מורשה יבואן על מנת לשמר אותה ,

לטוב ולרע. (לפי החוק אתה יכול לטפל איפה שבא לך, אבל אני מניח שיהיה יותר פשוט לטפל אצלם על מנת לשמר אותה).

פורסם

אני הייתי נוטה לכיוון הקיה בגלל אחריות ארוכה יותר, בלימה אוטונומית, מערכת מולטימדיה מקורית , מצלמת רוורס וחיישני רוורס מקוריים בניגוד ליונדאי ולדעתי איכות חומרי פנים טובה יותר. אני מעדיף התקנות מקוריות עלפני התקנות מקומיות.

פורסם

מבחינת נוחות היונדאי לטעמי עדיפה וגם המושבים נוחים יותר.

הסלון בקיה מרשים ביחס למיני אבל גם ליןנדאי סלון נעים משולב שני צבעים.

סנדרו לא אופציה?

ישאר לך אפילו עודף מ70 אלף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי הולך על ה-i10- מרווח יותר וגדול יותר במידות. משום מה אם אתה שם i10 ליד פיקנטו, הפיקנטו נראה פשוט צעצוע. וחוץ מזה שנוחות הנסיעה ביונדאי טובה משמעותית וגם בידוד הרעשים טוב משמעותית.

• תוכן חדש...