Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותנו פולקסוואגן LT-35 טורבו דיזל , האם מישהו נתקל פעם בתופעה שבה פתאום נורת כריות האוויר נדלקת, ולא חוזרת על עצמה בשנית? חד פעמי?

אתמול הרכב יצא לעבודה, ונדלקה המנורהף הנהג לא יודע מה קרה, חיברתי את האוטו אצלי בחניה הרצתי בדיקה, הוא זרק לי PLEASE SWITCH AC ON/OFF , עשיתי את זה , התוכנה ביצעה מחיקת תקלות, ועכשיו המנורה נכבתה, (לא להבין לא נכון, היא לא נכבתה לתמיד - היא נדלקת רגיל שפותחים סוייץ ונכבת לאחר כמה שניות) ביצעתי סריקת תקלות, אך חוץ מבעיה אחת שאני יודע עליה (Injectors) שום דבר אחר לא עולה

האם יכול להיות מצב שבו היא נדלקה באופן חד פעמי גם שאין תקלה? או שכדאי להמשיך ולעקוב אחרי זה?

פורסם

שלום רב

האם נרשמה לך קוד תקלה

האם הסורק שלך מעודכן ומתאים לפי דרישות היצרן

וכן יש מיקרים שהמחשב לא מספיק להקליט קוד תקלה (היות והתקלה נמשכה זמן קצר מדי spike)

במקרה זה יש לעבור על החיוט והחיבורים אך כאשר מדובר בכרית אוויר לא מומלץ מסכנת ניפוץ הכריות תזהררררררר!!!!!!!!!

בברכה זיסו יוסי

פורסם

שלום, יש לי מכשיר דיאגנוזה בבית .

יש לי שתים למען האמת - אחד FULLY COMPATIBLE של VAGCOM מ רוס-טק, שהוא ממש זהה ל DEALER למכשיר שלהם. אני עושה איתו הכל ב VAG, מקידוד רדיו ומפתחות ועד כיוון הזרקה וכו סריקת תקלות

ויש לי אחד שהוא עובד על רוב הרכבים, אבל רק משנת 96 (OBD-II)

זיסו היקר

הסורק הזה, עזר לי לא פעם, וזה לא רק סורק זה ממש האורגינל.

הבעיה היא, שהנהג טוען שאולי הוא התניע את הרכב מבלי להמתין לכיבוי נורת קדם חימום ונורת AIR BAG לפני ההתנעה, (הוא הניע מהר מידי) בסריקה שביצעתי שוב, לא נמצאה כל תקלה למעט תקלה במערכת ה INJECTORS, שאני מודע אליה. ובנוסף - המנורה חזרה לתפקד כרגיל, נדלקת לפני ההתנעה למספר שניות, נכבת ואני מתניע. והיא לא נדלקת בשנית

יתכן מאוד שזה היה מקרה חד פעמי. (קרה לי גם בקסארה.)

• תוכן חדש...