Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"

חטיבת המסחריות של צ'מפיון השיקה את הקראפטר החדש. ישווק כאן תחילה בגרסת וואן סגור להובלת סחורות עם מנועי טורבו-דיזל חזקים, ולראשונה עם תיבת הילוכים אוטומטית ומערכות בטיחות מתקדמות"

דווקא את זה אהבתי "באירופה משווק הקארפטר ביותר מ-800 שילובים שונים של גרסאות מרכב, יחידות הנעה, אבזור ועוד"

800 שילובים זה די מדהים, לא מפתיע, אבל תמיד מדהים לקרוא על זה מחדש.

מסחריות של פולקסוואגן קיימות בארץ, אבל פחות נראה, כמו שכתבי בעבר נראה לי שזה נשלט בעיקר ע"י דוקאטו וספרינטר.

אבל עוד מתחרה, זה יהיה מאבק מעניין.

הייתי שמח להשיג להשיג נסיעת מבחן על הרכב ולדווח פה, אבל לא נראה לי שזה יקרה :(

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בניגוד לדגם הקודם, הפעם אין שיתוף פעולה עם מרצדס.

פולקסוואגן קראפטר ומרצדס ספרינטר כבר לא תאומים לא זהים

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אפרופו משאיות...

שמתם לב ש"ברינקס" החלו להשתמש במשאיות חדשות?.

הם הפסיקו להביא את המרצדס והחלו להביא איווקו, עליה הם מרכיבים את המרכב המשוריין.

יצא לי לדבר עם מישהו ב"ברינקס" שאמר לי שהמרכב שמרצדס יצרו לרכב משוריין, כבר לא מתאים לדרישות היום מבחינת זיהום אוויר.

לכן מרצדס הפסיקה לייצר את השלדה הקיימת ומייצרת משהו חדש.

לפי דבריו, כיום יותר נוח להם להביא איווקו מאשר מרצדס.

אני לא בדקתי את דבריו לעומק, אם נכון או לא, אבל זה בהחלט מעניין

1201131-575.jpg זו המשאית הישנה.

ואלו דיאגרמה של המשאית החדשה, לא הצלחתי למצוא תמונה מתאימה.

INKAS-CIT-Iveco-Daily-6.png

פרנקופיל מושבע!

פורסם

מה שהנהג אמר לך זה 2 חצאי אמת שלא כ"כ קשורים אחד בשני.

המרכב של ברינקס בנוי על שלדת ואריו שלא משוות כבר מעל לחצי עשור.

מרצדס החליטו להפסיק ייצור של הדגם לקראת כניסת תקנות פליטה יורו6 לתוקף. הדגם שנכנס ל"משבצת משקלים שלו" הוא פוסו קאנטר.

הסיבה היחידה שהם בוחרים באיווקו היא מסיבות משקל העמסה. כיום איווקו משווקים וואנים עם "חזית עם אף" (מנוע לפני הקבינה) במשקל כולל של עד 7 טון.

המרכב של ברינקס בעל משקל גבוה בגלל המיגונים. תוסיף לזה את העובדה שעם השנים הרכבים נעשים כבדים יותר (מערכות פליטה מתקדמות, יותר אבזור, יותר מערכות בטיחות וכו') ותבין למה זו האופציה היחידה שלהם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
איזה רישיון נדרש לזה' date=' ג' או גם ב' אפשרי? מישהו יודע?[/quote']משקל כולל של הקראפטר החדש 3800 קילו.

אם יש לך רישיון B שנעשה עד 2007, הוא כולל הייתר על 4000 קילו, אפשר לנהוג בקרפטר.

אם יש לך רישיון B שנעשה אחרי 2007, הוא עד 3500 קילו ואז בשביל לנהוג בקרפטר אתה צריך רישין С1 (משא עד 12000 קילו).

עריכה: הסתכלתי במפרט באתר יבואן, רשום בכוכבית שניתן להזמין גירסה במשקל כולל 3500 קילו. ספק אם מישהו יזמין אותה.

פורסם

עבור עסק שמוביל משא בעל נפח גבוה ומשקל נמוך, קראפטר במשקל כולל עד 3499 ק"ג מגדיל את שוק הנהגים. גם ככה יש מחסור בהם בשוק העבודה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יש לי תחביב ממש מוזר, כשאני הולך ברחוב אני מסתכל על מדבקות רישום משקל שיש על כל מסחרית ומשאית. נדיר מאוד לראות מסחירות כאלה במשקל 3499 קילו. למעשה לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי.

הרוב המוחלט 3510 קילו ומעלה.

פורסם

כשאני חושב על זה - מעל 3.5 הרכב מוכר בהוצאות. לכן עדיף לחפש נהג עם רשיון מלפני 2007 ע"פ לשלם מס.

הגיוני

W. Churchill

פורסם
בדיוק...מקסימום אפשר להכשיר נהג, להוציא רישיון C1 עולה עד 4000 ש"ח.
ואז אחרי שהוא קבל את הרישיון הנכסף הוא עוזב אותך אחרי יומיים כי בחברות הגדולות (שמשלמות אותו שכר) אבל הוא מקבל עוד 2 ימי חופשה בשנה (או כל הטבת שקר אחרת).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה בעיה אבל זה לא שונה מכל מקום אחר שמקבל לעבודה עובדים ללא ניסיון ועשה להם הכשרה.

פורסם
יש לי תחביב ממש מוזר, כשאני הולך ברחוב אני מסתכל על מדבקות רישום משקל שיש על כל מסחרית ומשאית. נדיר מאוד לראות מסחירות כאלה במשקל 3499 קילו. למעשה לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי.

הרוב המוחלט 3510 קילו ומעלה.

גם אתה וגם YNV צודקים, אין כמעט בישראל רכבים מסחריים שעל גבול ה 3.5 טון מלמטה והסיבה העיקרית היא שיקולי מיסוי והוצאות לעסק (גם מיסוי בעת רכישה מה שמקפיץ את עלות הרכב וגם הוצאות שוטפות כגון שווי שימוש והחזרי מע"מ ופחת) התחום הזה שבין 3.5-4 טון הוא סוג של מקלט מס (נהג ב' ישן..)

ET

(גילוי נאות... בלה בלה בלה....)

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

• תוכן חדש...