Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי השפעה על התוכניות שלהם, אבל על פי העיתונות הזרה הלאון הבאה צפויה ב-2019 (כאן כנראה ב-2020).

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך כלל אנשים שמודאגים מיום המכירה, לא מחפשים וואגיות. יש סיכוי סטטיסטי שיתקלו בעוד כמה משוכות עוד הרבה לפני שיצטרכו למכור. אנשים שמודאגים מיום המכירה בעוד 3 שנים, מחפשים יפנומטית. סתם הנחתי את דעתי כאן.

פורסם
אין לי השפעה על התוכניות שלהם, אבל על פי העיתונות הזרה הלאון הבאה צפויה ב-2019 (כאן כנראה ב-2020).

מוגזם עבורי לספוג ירידת ערך של 50 אחוז ב3 שנים קצרצרות , ומצד שני אני גם לא אעז לקנות רכב כזה ללא אחריות

אבל מאוד באלי להנות מהנהיגה ולסוע בוואג (שאליהם הכי התחברתי )

כנראה שפשוט אין פתרון. באסה

בדרך כלל אנשים שמודאגים מיום המכירה, לא מחפשים וואגיות. יש סיכוי סטטיסטי שיתקלו בעוד כמה משוכות עוד הרבה לפני שיצטרכו למכור. אנשים שמודאגים מיום המכירה בעוד 3 שנים, מחפשים יפנומטית. סתם הנחתי את דעתי כאן.

אז אני אחד שגם רוצה להנות מנהיגה

גם רוצה רכב מהיר

וגם פוחד מהיום של המכירה

המשוכות שדיברת עליהם, לכן אני מתעקש על רכב באחריות

פורסם

50% ירידת ערך ב3 שנים? שמישהו יראה לי מי מוכר לאון FR PLUS 1.8 שנת 2015 ב75 אלף שקל.

במקרה הטוב תמצאו ב100 אלף שקל, יד שלישית.

פורסם

50% זו לא חובה בחוק, יש דגמים שיורדים פחות, ויש אפילו דגמים שיורדים יותר.

הבעיה היא שאין תעודת ביטוח במקרה הזה. אפשר לנסות להעריך היום מה יהיה המצב בעוד 3 שנים, רק שלא בטוח שההערכה הזו באמת תתממש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

גם ליפנומאטית אין ביטוח שתחזיק מחירון, אחרי שהליסינג יציף את שוק היד 2 שלהן.

אני מדבר על מצב של היום, ורוב הסיכויים שהוא ימשיך להיות כמו עכשיו בכמה שנים הקרובות, הריבית בשפל ויש הצפה של מכוניות ביד 2, הרבה יותר גרוע מזה לא יהיה.

פורסם

ליסינג תפעולי ל 36 חודשים כמו באוויס אקספרס למשל בלי צורך למכור בסופו של יום את הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני מדבר על מצב של היום, ורוב הסיכויים שהוא ימשיך להיות כמו עכשיו בכמה שנים הקרובות, הריבית בשפל ויש הצפה של מכוניות ביד 2, הרבה יותר גרוע מזה לא יהיה.

למה לא? למשל, הריבית עולה, אנשים לא מצליחים להחזיר הלוואות על הרכבים שלהם וחלקם עוברים לתחבורה ציבורית, מלא רכבים די חדשים חייבים להימכר כי חברות הליסינג מפסידות עליהן כל חודש אבל לאף אחד אין מזומן לקנות.

תמיד יכול להיות יותר גרוע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הפיתרון הכי טוב הוא לקנות משומש שספג כבר ירידת ערך וגם אם תצטרך לתקן משהו שלא באחריות, אני מניח שאתה מפחד מהגיר, אז עדיין לא תפסיד על כל העסקה כמו שתפסיד על חדש

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

אני מניח שזה לא הפתרון האולטימטיבי, אבל אני הייתי ממליץ ללכת על ליסינג פרטי או משהו בסגנון הזה. תן מקדמה, תשלם כל חודש סכום כסף מסוים, בסוף התקופה החזר את הרכב לחברת הליסינג ושלום על ישראל. לא צריך להתעסק עם מכירה ולא עם רכישה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה כל כך מפחד מהעלויות אחזקה תקנה מאזדה 3 חדשה.

רכב מאוד מאובזר ונחמד לנהיגה-גם תמכור אותו בלי בעיה.

ראית סיאט ב100 אלף?

כמה זמן המודעה קיימת?האם הוא מוריד במחיר?

אני עוקב אחרי רכב מסוים,ויש מוכר שמנסה למכור כבר 4 חודשים התחיל מ60 עכשו כבר ב48.

אז הוא פרסם ב60,אף אחד לא קונה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
50% ירידת ערך ב3 שנים? שמישהו יראה לי מי מוכר לאון FR PLUS 1.8 שנת 2015 ב75 אלף שקל.

במקרה הטוב תמצאו ב100 אלף שקל, יד שלישית.

נכון, לא ראיתי טף אחד שהוריד 50 אחוז, ראיתי עשרות מודעות שהורידו 30 אחוז

ואף לא אחת בפחות מ100 אלף ש''ח

הורדה של 50 אחוז נצפתה אך ורק ב2013 שזה כבר רכב בן 5-5 וחצי

ליסינג תפעולי ל 36 חודשים כמו באוויס אקספרס למשל בלי צורך למכור בסופו של יום את הרכב.

אחרי בדיקה בכול החברות, כמה רשמים

דבר ראשון זה לא שווה למעט במקרים ספצייפים של רכבים מאוד בסייסים שמיועדים לציים

1. בליסינג פרטי אין וואג למעט סיאט ופולסווגן בסיסיות בלבד ועם שנתיים אחריות בלבד! ושנה ללא אחריות (שהנזק על אחריותך למרות שהרכב מושכר)

2. הם דורשים ירידת ערך של 1400 שקל בחודש כפול 36 על רכבים שהמחרון שלהם 100-110 אלף,

שזה 50 אחוז ירידת ערך,

למשל, סיאט ארונה- 50 אלף שקל ירידת ערך מחירון 100

איביזה 44 אלף שקל ירידת ערך מחירון 90

ועוד ועוד ועוד דוגמאות,

3. בסוף התקופה מכניסים לך עוד כמה מאות/אלפים, על שריטות מכות וכו'

והכול ברכב שלא שלך

תמיד יכול להיות יותר גרוע.

הפיתרון הכי טוב הוא לקנות משומש שספג כבר ירידת ערך וגם אם תצטרך לתקן משהו שלא באחריות, אני מניח שאתה מפחד מהגיר, אז עדיין לא תפסיד על כל העסקה כמו שתפסיד על חדש

תכלס חשבתי על זה, אם אני אקנה סיאט ב100 במקום 150 ואפסיד עלייה 20 במקום 70 אלף כמו שמתואר פה

יש הרבה מרווח ל״טעויות״

בנוסף , האם הגיר שלהם שובק חיים? או שזה בעיה של מצמדים לא יקרה מידי בכלל

ואיך המנועים?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatal

ץ

אם אתה כל כך מפחד מהעלויות אחזקה תקנה מאזדה 3 חדשה.

רכב מאוד מאובזר ונחמד לנהיגה-גם תמכור אותו בלי בעיה.

לא מפחד מעלויות אחזקה מפחד מירידת ערך מוגזמת ואי סחירות

המאזדה לא טובה לי, בחנתי אותה

מעדיף טורבו קטן נפח

ראית סיאט ב100 אלף?

כמה זמן המודעה קיימת?האם הוא מוריד במחיר?

אני עוקב אחרי רכב מסוים,ויש מוכר שמנסה למכור כבר 4 חודשים התחיל מ60 עכשו כבר ב48.

אז הוא פרסם ב60,אף אחד לא קונה.

לא ראיתי סיאט אחת ב100

כול הסיאטים שנמכרו ב2015 ב150 אלף נמכרות היום ב100 עד 120 -כ-ו-ל-ם

אפילו אחת לא בפחות מ 100

ליתר דיוק למצוא ליאון fr 1.8 שעלתה 150 במקור ב75 שזה 50 אחוז ירידת ערך אתה תמצא רק אחת בת 5-5 וחצי משנת 2013 שם הם נמכרות ב70 עד 85 לשמורות

פורסם

שוב, זה המחירים ביד 2.

האם הם משקפים את המציאות?-לא.

קניתי רכב שהמחירון שלו היה 38 וביקשו 35 ב27 אלף.

אז ביד 2 היה רשום 38,הקשר בין זה לבין מחיר הרכב לא קיים כפי שאתה רואה.

אתה תרצה לעזוב לחו''ל, תפרסם את הרכב וככל שיתקרב תאריך העזיבה תהיה לחוץ יותר למכור,ואם יהיה הרבה היצע ותהיה קרוב לתאריך תיאלץ למכור בפחות ממה שציפית.

ראיתי קורולות מ2015 ב90 אלף.

זה הזוי לגמרי-אפשר לקנות 0 ק''מ ב113.

מי ישלם סכום כזה על רכב בן 3?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...