Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקניה פרטית (בהנחה שבתום התקופה אתה חייב למכור כי אתה נוסע לחו"ל) יש הימור מסוים כי אין לך מושג מה יהיו תנאי השוק בעת שתצטרך למכור, ויתכן גם שתצטרך למכור לחץ כי יגמר לך הזמן.

אתה משלם פרמיה בשביל להיות בטוח כמה זה יעלה לך בלי שום הפתעות בדרך. אתה יכול להחליט על בסיס נתוני האמת שיש לך, ולשקול אם זה שווה לך את הסכום הנקוב.

בקניה פרטית אתה יכול למצוא את עצמך מוציא יותר בגלל כל מיני סיבות שלא בהכרח תלויות בך.

עצה שאני נותן לכל מי ששואל אותי לגבי רכישת רכב - בתנאי השוק הנוכחיים בהנחה שיש לך את סכום הרכישה במזומן - הרבה יותר כדאי לרכוש רכב בן שנתיים שלוש, גם אם אין לו אחריות, כי ירידת הערך בשנים הראשונות היא פשוט עצומה.

לו הייתי צריך לרכוש רכב לתקופה קצובה, לא הייתי רוכש רכב חדש. או ליסינג פרטי או משומש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשתף אותך במצבי

יש לי את סכום הרכישה במזומן

בעוד 40 חודשים בדיוק, אני יוצא מהארץ

האפשרות הראשונה שלי היא רכב יד שניה,

עכשיו השאלה מופנית ספציפית על הלאון כי זה הרכב שאני חפץ בו אחרי בדיקה מקיפה אצל כול המתחרות

אני מודע לחוסר האמינות בגיר, האם בקנייה רכב יד שניה אינני מסתכן בעשרות אלפי שקלים נזק ברמה שתגמד את ירידת הערך?

זאת אומרת אני יודע שהמנוע אמין,

אני יןדע שהגיר בעייתי, אבל מה הבעיה אני לא יודע, שמעתי מצמדים, שמעתי מכטרוניקס,

בהנחה שאפגוש את שני הדברים האלה, האם זה דברים משביתי גיר לגמרי? האם הם דורשים החלפת גיר בעשרות אלפי שקלים?

הידע הטכני שלי- שואף ל0 לכן אני מחפש את הפתרון הקל שזה רכב באחריות

האפשרות השנייה שלי, לשלם ירידת ערך של 67,000 שקל מראש ללא כול סיכון במצב השוק

במסגרת ליסינג פרטי

האפשרות השלישית היא לקנות רכב חדש, ולקוות שגם בוא תיהיה ירידת ערך של 30 אחוז ב3 שנים ראשונות, כמו שיד 2 משקף בשנים האחרונות על הלאון

אבל בעוד 40 חודשים אני בחוץ, הרכב ימכר בכול מחיר בחודש ה39- זאת אומרת שיהיה לי בערך 3 חודשים של למכור בנחת לאחר מכן זה יתחיל להיות לחוץ.. מאוד

לו היית במקומי, במה היית בוחר,

אני צעיר, לא רוצה לעשות טעויות מיותרות, מסתמך על עצת חכמים ולמודי ניסיון ממני

פורסם

1. הסיפורים על התקלות בגיר מנופחים מעבר לכל פרופורציה.

2. כדי להמנע מתקלות עדיף לרכוש רכב שנסע בעיקר בדרכים בינעירוניות.

3. תיקון הגיר במכונים מתמחים זול בהרבה מתיקון במוסך מורשה, ומסתכם באלפי שקלים בודדים - הרבה פחות מכל ירידת ערך.

4. קנה רכב שטופל לפי הספר במוסכים מורשים והקפד על טיפול בהתאם להוראות היצרן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מצד שני אתה עומד ביציאה מחניה,לפניך יונדאי טוסון חדשה

ופתאום "בום" היא נכנסת בך ברוורס "אויש לא שמתי לב".

ואחרי זה לך תסביר בבדיקה למה החליפו לך מכסה מנוע,טמבון,גריל ופנס.

את הרכב הזה לא תמכור במחירון.

ולא חסר סיטואציות על הכביש.

המחירון משתנה,השוק משתנה וגם העובדה שקנית רכב חדש לא מבטיחה שתמכור אותו במצב "חדש".

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

האמת שאתה צודק.

נגיד בליסינג פרטי זה כולל השבה לקדמות

כך שניתן להחזיר את הרכב בכול מצב חיצוני שלא יהיה ללא תוספת של אגורה

פורסם

נגיד בליסינג פרטי זה כולל השבה לקדמות

כך שניתן להחזיר את הרכב בכול מצב חיצוני שלא יהיה ללא תוספת של אגורה

אין דבר כזה - על כל מה שמעבר לבלאי סביר יחייבו אותך, במיוחד אם אתה לא ממשיך לעסקה חדשה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אין דבר כזה - על כל מה שמעבר לבלאי סביר יחייבו אותך, במיוחד אם אתה לא ממשיך לעסקה חדשה.

הם ניתנים לי אופציה בתשלום של 89 ש״ח לחודש לתקופת ההשכרה

לקבל תוכנית השבה לקדמות

זה אומר

1. ביטול השתתפות עצמית במקרה של תאונה ( 1900 ש״ח)

2. השבה לקדמות ביום ההחזרה, זה אומר בפירוש שניתן להחזיר את הרכב בכול מצב, ואין חיוב בגין מכות, שריטות, או כול דבר אחר שקורה לפח של הרכב

מצד שני- אני משלם 89 שקל כפןל 36 שזה 2900 שקל ״מראש״

זה שווה ערך לכמעט 2 השתתפויות עצמיות.. תוהה האם זה כדאי

• תוכן חדש...