Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארוכה ב3.5 ס״מ, רחבה ב6.6 ס״מ, גבוהה ב2 ס״מ ועם בסיס גלגלים ארוך ב4 ס״מ, ב.מ.וו חושפים את הדור הרביעי והחדש לגמרי של האחות הגדולה בסדרת הX שלהם.

מפוצצת טכנולוגיה, וiDrive 7 החדש היא תוצא כרגיל גם עם האופציה לשורה שלישית.

מהההשקה יוצעו ארבעה מנועים. הגרסא הבכירה תהיה הxDrive 50i מנוע 4.4 ליטר V8 ו462 כ״ס (כרגע רק בארה״ב, כי באירופה זה לא פוליטיקלי קורקט...). XDrive40i מנוע 3.0 6 צילינדרים בטור המוכר, 340 כ״ס, וביצועים יפים לבהמה שכזו עם 5.5 שניות אפס למאה.

בגזרת הדיזל יוצעו xDrive50d שפה בניגוד לגרסת הבנזין תגיע עם מנוע 3.0 שישה צילינדרים, ו400 כ״ס. וגרסת דיזל קצת חסכונית יותר xDrive30d עדיין עם מנוע 3.0 שישה צילינדרים אך הספק צנוע יותר של 265 כ״ס.

ועם אתם גם זקוקים לבגאז׳ טוב תקבלו 650 ליטר (ללא שורה שלישית) ועד 1800 עם השורה השלישית מקופלת.

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/3122/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%95-X5-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3---%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%99-%D7%9C%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%9A-

IMG_5076.JPGIMG_5077.JPGIMG_5078.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

המפרט נשמע מעניין אבל העיצוב בעיני מפספס. מקווה שבמציאות זה נראה טוב יותר.

הפנסים האחוריים ממשיכים את הקו של ה-X4 ונוטשים את החיתוך המסורתי של ב.מ.וו ומתקרבים לעיצוב של מרצדס.

בחזית הגריל קצת איבד פרופורציה והוא גדול מדי ומשווה לרכב הבעה מוזרה.

בשורה התחתונה הדגם החדש מחזק את הגעגועים שלי לדור הראשון שהיה היפה ביותר.

פורסם

בקרוב אצל גובי פרוטקשן שבאים לפיצוציה לידך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא התחברתי,

מתי כבר תגיע קפיצה קדימה ?

מרצדס לפחות עיצובית כמה רמות מעל וחבל כי מבחינת ניהוג אין על הבימר.

2017 Type R

פורסם

מרצדס שיחקו אותה בענק עם חלק מהעיצובים החדשים שלהם ברכבים הרגילים, אבל הג׳יפים שלהם מכוערים רצח בעיני.

פורסם
לא התחברתי,

מתי כבר תגיע קפיצה קדימה ?

מרצדס לפחות עיצובית כמה רמות מעל וחבל כי מבחינת ניהוג אין על הבימר.

לא התחברתי,

מתי כבר תגיע קפיצה קדימה ?.

כבר ניסו, בתחילת שנות ה2000 עם E65 שכולם שנאו אותה.

אני חושב שבגלל שקהל היעד שלהם סופר שמרן, הם לא יכולים להוציא מוצרים שונים מדי.

זאת לא קורולה או סיביק שאתה יכול להדביק את אותו השם לדגם שונה לגמרי כל פעם, וכולם יהיו סבבה עם זה.

ברוני סמים ופרוטקשן לא אוהבים שינויים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בקרוב אצל גובי פרוטקשן שבאים לפיצוציה לידך

הם אוהבים יותר x6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
קידמה וכו', אך לא אוהב את לוח המחוונים הדיגיטלי של ב.מ.וו. מתאים אולי להונדה, לא ל-ב.מ.וו.

ואו נכון, לא שמתי לב לזה בכלל, אבל אתה צודק לגמרי זה פשוט לא מתחבר...

2017 Type R

פורסם

אני מאוד אוהב את לוח השעונים האנלוגי והקלאסי אצלי בבימרית, ולמרות שבאופן כללי לוח שעונים דיגיטלי לא מפריע לי, אני שמח שאצלי זה לא קיים.

מצד שני לשם עולם הרכב מתקדם, וכשרכבים עממיים כמו 3008, CRV וכו כבר עברו לדיגיטלי, על אחת כמה וכמה היצרנים היוקרתיים עוברים לכך. לא נראה לי שנמצא הרבה רכבים עם לוח שעונים אנלוגי בעוד חמש שנים מהיום.

פורסם

אתה צודק, ובין היתר יש לי גם 3008 שעליה אני נוסע לרוב ביום יום.

ודווקא שם זה עובד מעולה, או לפחות נראה מעולה יש כמה שטיקים שלא הייתי מתנגד שישתנו.

הנקודה היא שבבימר הנ"ל זה פשוט לא נראה טוב לטעמי, זה לא מתחבר, לא קשור...

2017 Type R

פורסם

קצת אכזבה. באמת הגיע זמן לטיפה חידושים. מתלי אוויר שיודעים לאזן בתוך סרן יש לVAG והם מותקנים באאודי SQ7, פורשה קאיין ובנטלי בנטאייגה.

פורסם

במוו מוסיפים מתלי אוויר מגניבים/לוח שעונים דיגיטלי (ובטח יש עוד רשימה ארוכה של תוספות חדשות) - לא מעניין, כבר היה אצל מישהו אחר.

אם הם לא היו מוסיפים את הדברים האלה - במוו לא מצליחה להשוות את עצמה למרצדס ואאודי, הגיעה הזמן שתגשר על הפערים, הגיע הזמן שתחדש.

במוו תנסה לחדש ותעשה משהו מגניב - איבדה את המסורת, זה לא כמו פעם.

וכמובן אסור לשכוח את הבדיחה הקבועה על ערסים/עבריינים. מצחיק פה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...