Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2.0 2001 בעיית גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

עצה שלכם לגבי טיפול גיר בגולף שלי

הבעיה לא כל כך חמורה לדעתי אבל זה זמן לטפל לפני שתהיה חמורה.

העניין הוא שהילוך ראשון נותן מכה לפעמים ולפעמים לוקח לו זמן להכנס לפעולה(2 שניות דילי אולי טיפה יותר לפעמים)

דבר שני אני לא יודע אם זה רק בראש אבל בזמן האחרון נראה לי שיש לו דילי בעברת הילוכים

אסביר: כאילו לוקח לו זמן להעביר הילוך במקום שיעבור מהר וללא עליה מיותרת בסל''ד

דבר שלישי ראוי לציין ששמתי לב לנזילה קטנה שנגרמה עקב קרטר גיר לא מחוזק(בערך סיבוב לכל בורג

חשבתי על אפשרות ללכת למוסך מהימן ולהחליף שמן גיר ופילטר גיר רק לא יודע אם זה שווה את ההשקעה ולא יודע מה העלות של הטיפול.

אשמח לדעה שלכם אני לא רוצה לגמור עם גיר משופץ ב7 אלף שקל :)

פורסם

יכול להיות שבעיקבות הנזילה שהייתה יש לך חוסר שמן בגיר ואת זה אתה חייב לבדוק. שמן ופילטר גיר שעשו את שלהם יכולים בהחלט לגרום לתופעה שאתה מדבר עליה.

פורסם

יש כ213 ק"מ ברכב

ולא ידוע לי על טיפולי גיר קודמים לצערי

מה שכן פתחרתי פעם את אחד מצינורות הקולר בשביל להחליף רדיאטור ויצא משם טיפה שמן שחוכלומר הוא לא היה אדום כלל

פורסם

אם לא ידוע לך על החלפת נוזל, בק"מ גבוה כזה, לדעתי תמתין למות התיבה. תכין 5,000 לשיפוץ (כולל עלות קולר אויר חיצוני)מניסיון אישי עם גיר זהה.

seat leon 1.8 20v

פורסם

קשה להאמין שגיר של גולף לא עבר שום טיפול עם כזה קילומטראג'. יש פה בפורום כמה מומלצים לאבחון שכזה. בכל מקרה, במידה ותיאלץ באמת לשפץ, אל תחסוך את התקנת הקולר החיצוני. זה אמנם ייקר את השיפוץ, אבל בלעדיו התקלה תחזור

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...