Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פה הרבה המלצות על הקיה סיד סטיישן...

אתמול ראיתי ברחוב אופל אסטרה סטיישן ודי התלהבתי.

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הזה, הבנתי שאפשר לקנות 0 ק"מ בהנחה משמעותית.

איך הוא ביחס למתחרים מבחינת אמינות, מרחב במושב האחורי, בטיחות ותא מטען.

תודה!

פורסם

איפה ראית אסטרה סטיישן חדשה (או 0 ק"מ)?

כבר הרבה זמן לא מביאים כזאת, רכב נחמד - לפחות למקבלים בליסינג...

אני יכול לספר שמניסיון קצר עם אסטרה האצ'בק החדשה (מנוע 150 כ"ס, שידרוג למה שהציעו בסטיישן/סדאן), מדובר ברכב טוב מאוד, גרמני במובן הטוב של ההגדרה.

דרך אגב, נראה לי שגם האספקה של האוקטביה סטיישן נעצרה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לגבי האסטרה, מישהו בעבודה שלי קנה לא מזמן דרך אחת חברות הליסינג בארץ.

לגבי האוקטביה, שאלתי את סקודה ואמרו שעדיין מוכרים סטיישן חדשות

פורסם

הסיד מיושנת ותזכה בקרוב למחליפה. אם כבר סיד אז לפחות לך על הדיזל החזק והחסכוני.

אוקטביה יקרה יחסית ותמיד האמינות פחות טובה אבל היא מאוד מרווחת, חסכונית ויש לה מערכות בטיחות אקטיביות.

אופל אסטרה נוחה מאוד ואיכותית אבל הסטיישן מגיעה רק ברמת האבזור הנמוכה וללא מערכות בטיחות.

פורסם
אופל אסטרה נוחה מאוד ואיכותית אבל הסטיישן מגיעה רק ברמת האבזור הנמוכה וללא מערכות בטיחות.

האסטרה סטיישן אכן מגיעה רק ברמת האבזור הנמוכה אבל כיום היא כוללת מערכות בטיחות מקוריות (ופטורה ממובילאיי).

מאחר ולא ידוע לי מתי העדכון בוצע, צריך לברר במידה ורוכשים מאפס קילומטר כי האבזור קיים ברכב הנרכש.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

המפרט באתר אופל באמת עודכן וכעת כל רמות הגימור מקבלות בלימה אוטונומית, התרעה ותיקון סטייה מהנתיב וזיהוי תמרורים.

• תוכן חדש...