Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב שלי באחריות עד לנובמבר 2019. במוסך מורשה יבואן רוצים 1,200 ש"ח על טיפול 30,000, במוסך מורשה רגיל (לא של היבואן) מבקשים 400 ש"ח בלבד. הרכב עבר טיפול 15,000 במוסך מורשה יבואן במחיר סמלי.

כאמור מדובר בטיפול בינוני ולא גדול.

האם האחריות שלי תפגע במידה ואלך למוסך מורשה לא של היבואן. אני יודעת מה אומר החוק, השאלה מה קורה במציאות? כאמור, ההבדל במחיר הוא פי 3.

תודה

פורסם

גם בין מוסכים מורשי יבואן יש הבדלי מחירים וראי אם יש אחר, מורשה היבואן, באזורך (היכן?)

לקבלת עוד הצעת מחיר.

חשוב לשים לב מה כל מוסך מבצע ומחליף.

אני ממליץ מאוד להחליף את מסנן אויר המזגן.

בברכה - רפי לין

פורסם

טיפול 30 אלף כולל פלאגים בעלות של 50 ש"ח ליחידה.

פילטר אוויר ופילטר מזגן ופילטר שמן.

על זה לוקחים לך 1200 ש"ח.

רוצה לחסוך אז תבקש פלאגים של חברת ngk הם זהים למקור וחסכת 80 ש"ח.

פילטר מזגן מקורי יחסית יקר עולה קרוב ל200 ש"ח.

כל הפילטרים האחרים יחסית מתומחרים זול עד 100 ש"ח.

פורסם

המוסך (מורשה יבואן) שאני מדברת עליו נמצא באיזור המרכז (אחד המפורסמים והמומלצים....). אם יש הצעות למוסכים נוספים באיזור המרכז/צפון - אני אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

מותר לך לטפל בכל מוסך מורשה מישרד התחבורה...ולא מורשה יבואן...זה יוזיל לך עלויות באופן משמעותי ולא ייפגע באחריות. עד כמה צפון את יכולה להגיע? חדרה טוב לך? מהיכן את?

פורסם
מותר לך לטפל בכל מוסך מורשה מישרד התחבורה...ולא מורשה יבואן...זה יוזיל לך עלויות באופן משמעותי ולא ייפגע באחריות. עד כמה צפון את יכולה להגיע? חדרה טוב לך? מהיכן את?

אני יודעת, השאלה מה קורה במציאות במידה וצריכים לממש אחריות ומגלים שאחד הטיפולים בוצע במוסך לא מורשה יבואן....

מכיוון שחיי מתחלקים בין איזור המרכז לצפון אז אני מדברת עד לאיזור חיפה/קריות.

תודה

פורסם

במציאות אם טיפלת במוסך מורשה מישרד התחבורה עם קבלות ורשיונות והכל המורשה יבואן חייב להכיר בזה כך שאין לך מה לחשוש. זה החוק! גם את החלקים מותר לך להביא בעצמך למוסך ושיעשה רק את העבודה. אם תרצי לעבור בחדרה אני מכיר מוסך אישית שמורשה מישרד התחבורה וגם יצא צדיק גדול בתוכנית יצאת צדיק ואני עובד מולו כבר שנים, תוכלי לבצע אצלו הכל עם קבלות ולא לחשוש מחוסר אחריות. במחירים הוגנים כמובן.

פורסם

לא נתקלתי ברשת במצב של מימוש אחריות בכזה מצב, כי מדובר על רכבים חדשים אשר הסיכוי לתקלה רצינית נמוך ביותר.

החוק אכן אומר שניתן לטפל במורשה משרד התחבורה כול עוד החלפים מקורים או מאושרים ע״י היבואן.

בפועל יכול להיות שינסו להערים קשיים או שלא.

אני אישית טיפלתי במורשה יבואן בעכו, מוסך פטין (פיאט,קיה).

אצלי טיפול שני לפנדה 2011 עלה 1400 כולל רפידות בלם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אינני איש בשורות בעניין המחיר שאכן גבוה מדי..אבל אני מטפל במוסך עדי בחדרה גם בפנדה שלי 2014) וגם ב-500 של אשתי.

השירות מצוין ומקצועי וגם אם שילמתי עוד 400 ש"ח לשנה-שנה וחצי, זו עובדה שהרכב בן 4, אפס מוחלט של תקלות ומעולם לא הייתי צריך לחזור למוסך כדי לסדר משהו שהם פיספסו..

אני נוסע מחיפה עד לחדרה בשביל הטיפולים..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

שמן 123 שח

פילטר שמן 42 שח

פילטר אוויר 62 שח

מצתים 172 שח

פילטר מזגן 49

רפידות בלם 120 שקל

עבודות

רפידות 144 שח

טיפול 40 אלף 540 שח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון, בגלל זה בספייס סטאר ובקליאו אני מטפל במורשה רגיל והמחירים בהתאם.

• תוכן חדש...