Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

הגיע הזמן להחליף רכב , התקציב הוא כ 40K

מתלבט בין i30 2012-2011 , קיה פורטה 2011 והאמת פה אני תקוע , אני יודע ששתיהן בחירות לא רעות.

אבל אני תוהה אם יש אפשרות שלישית , יש לציין שהדרישה היא למנועי טורבו קטנים או 1.6,

כלומר כל מכוניות כגון פיקנטו ואחיותיה לא באות בחשבון , הנסועה השנתית תהיה בערך 25-30K

אשמח לשמוע רעיונות מעניינים.

תודה:-D

פורסם

שלום, כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב?

לכמות הנסיעות שרשמת הייתי מחפש רכב יותר חסכוני.למשל, הונדה ג'אז בנזין\היברידית . תחליף חסכוני לרכב משפחתי.

גם טויוטה ספייס וורסו על אותו העיקרון.

בגזרת המשפחתיות יש את מיצובישי לנסר הדור החדש, שהוא מתחרה לפורטה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעיקרון הרכב ישמש לנסיעות לעבודה , כך שבנאדם אחד ברוב הזמן , אבל בגלל שאנחנו חושבים על התרחבות מיני לא בא בחשבון.

לנסר יכול להיות מעניין אבל עם הפקקים של אני מניח שבגזרת הדלק היא לא תהיה חסכונית במיוחד.

לגבי ג'אז פחות התחברתי , כנ"ל הספייס ורסו , אולי האצ'בק כלשהי ?

פורסם

לנסר עם מנוע 1.5 או 1.6 זה כמו פורטה / i30 מבחינת צריכת דלק. גם 1.8 לא רחוק מזה ( רכבים משפחתיים סטנדרטיים ).

יש בלוח יד 2 כמה אוריס 2011 שאולי תצליח להכניס לתקציב, משהו כזה :

yad2.co.il/s/c/8etmcy

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...