Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

למשפחה צעירה עם תאומים בני כמעט 4, כרגע יש פוקוס 2010 ששווה קצת מעל עשיריה בשוק.

התכנון הוא לקנות רכב 7 מקומות , ואולי להשאיר את הפוקוס כרכב שני.

הוספתי למשפחה דילמה לגבי אופציה אחרת

מאחר ורכב 7 מקומות חדש ישמש ליום יום, והפוקוס יהיה רכב שני, צריכת הדלק תהיה גבוהה ותחזוקה של רכב כזה היא גם יותר יקרה, וחבל.

העצה שלי היא 'להתיישן' ברכב 7 מקומות בן 10+- במחיר של הפוקוס + כמה אלפים, ואת התקציב לרכב 7 מקומות ההתחלתי, להשקיע ברכב משפחתי קצת יותר מרווח וחדיש יותר, שיהיה גם יותר חסכוני וגם יותר זול לתחזוקה ( כי יהיה משנתון גבוה יותר לעומת ה7 מקומות)

אז השאלה שלי היא כזו, לטווח הרחוק מה יותר ישתלם:

אופציה א:

רכב 7 מקומות בתקציב 70~ אלף שקל שיהיה בן 5-6 לנסיעות קבועות (בערך 2000 קמ בחודש)

פוקוס 2010 רכב שני בבית לנסיעות קצרות בעיר לעבודה של האישה (עד 10 קמ ביום)

אופציה ב:

רכב משפחתי - כנראה סטיישן, בן 3-5, שיהיה חסכוני יותר בדלק ובטיפולים לנסיעות עיקריות

רכב שני - רכב 7 מקומות בן 10-13 שיסע עד 10 קמ ביום.

תודה לחברי הפורום, אם למישהו עולים דגמים שהיום עולים קרוב ל80 אלף, זה רעיון טוב, מאחר והרכישה תתבצע סמוך לסוף השנה.

פורסם

מאזדה 5 /מיצובישי גרנדיס/אופל זאפירה/פורד גלקסי - יש דווקא לא מעט בשוק ה 7 מקומות.

אם רוב הזמן נוסעים עם 7 מקומות עדיף לקנות אותו כרכב ראשי ואפילו להישאר עם הפוקוס-כל עוד שהיא בגרסה האוטומטית ולא עושה בעיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אפשר גם לקנות רכב 7 מקומות חסכוני - רנו גרנד סניק\ סיטרואן גרנד פיקאסו בגרסת הדיזל (80 אלף זה בערך המחיר עכשיו לשנתון 2015 ). עדיפות לסיטרואן עם מנוע 2000 סמ"ק טורבו דיזל.

גם לא כל רכבי בנזין בעלי צריכת דלק גבוהה. למשל, טויוטה ורסו שלי בממוצע 1:11, שזה לא יותר מאשר הפוקוס הנוחית שלך. רכב אמין , שומר על המחיר לא רע ולא יקר לתחזוקה (ביטוחים\טיפולים).

אני לא כל כך קלטתי מדוע משפחה עם 2 ילדים צריכה רכב 7 מקומות, יש עוד שניים בדרך? צריך גם מקום בבגאז' לכמה עגלות\עגלת תאומים? אני שואל גם, כי לא ברור כמה כיסאות בטיחות יהיו ברכב בסוף השנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צריכת הדלק של רוב רכבי 7 המקומות בשוק דומה לזאת של הפוקוס - אין סיבה להחזיק שני כלי רכב - אם אין צורך בכך.

מאזדה 5 היא אופציה מצויינת, סיטרואן C4 פיקאסו משנת 2014 מהדגם החדש תכנס בתקציב, כמו טויוטה ורסו מ2012/2013.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טויוטה ורסו מומלצת רק מ 2013 ( אחרי המתיחה, שהביאה שיפור גדול בבידוד הרעשים ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכולם על התגובות

Zvit רכבי 7 מקומות הרבה פחות חסכוניים מהפוקוס

הפוקוס עושה 1 ל11 בממוצע ורכבי 7 מקומות 1 ל6-8.

סיטרואן לא בא בחשבון בגלל טעמי עיצוב וסטיגמת צרפתיות.

אין צורך ברכב 7 מקומות לנסיעות הקבועות, בגלל זה הצעתי את ההצעה שלי (הילדים בהמשך הרחוב)

הצורך ב7 מקומות הוא חשיבה קדימה להגדלת המשפחה, ולא להתקע כשמצטרף עוד נוסע.

מה שחשוב בעיקר שיהיה ברכב של ה5 מקומות מרווח מאחור.

עגלה כבר לא צריך, הילדים גדולים.

פורסם

אז באמת טויוטה ורסו 2013+ שמציעה עלויות זהות לרכב משפחתי רגיל יכולה להתאים למה שרשמת.

3 מושבים נפרדים בשורה השניה, שני מושבים נוספים לילדים למקרה הצורך , צריכת דלק נורמלית, אמינות טובה, סחירות עתידית טובה, טיפולים לא יקרים ( גם במורשה יבואן ), ביטוחים לא יקרים.

פורסם

חבר שלי מוכר פורד אסמקס שחורה 2012 אקובוסט שמורה מאוד ומטופלת, המון מקום. שלח לי הודעה בפרטי אם תרצה אקשר בינכם

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...