Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

התחלתי לעבוד בעבודה חדשה לפני כחודשיים, בעבודה הזאת עובדים הרבה עם האפליקציה של החברה ולכן החברה מספקת לכל עובד פלאפון נייד עם קו שכולל אינטרנט ושיחות. קיבלתי את המכשיר לפני כחודש, המכשיר הוא לא חדש, הוא היה בשימוש כשנה על ידי עובד אחר שהיה לפניי, כשהתחלתי לעבוד "חתמתי" עליו, לא יודע על מה בדיוק חתמתי כי לא התעמקתי אבל רק ידוע לי שבמקרה של אובדן יש השתתפות עצמית על הנייד. רוב הזמן אני לא משתמש במכשיר, אלא משתמש במכשיר האישי שלי וכשנגמרת לי הסוללה אני פשוט מוציא את הנייד של העבודה מהתיק. מה שקרה לי היום זה שנגמרה לי הסוללה וכשהוצאתי את המכשיר מהתיק הוא פשוט היה עם מסך תקול עם מלא כתמים ופשוט לא רואים כלום במסך, הטלפון לא נרטב ולא כלום, פשוט שכב בתיק. עכשיו מה אני עושה במקרה כזה? יש איזשהו חוק שמגן עליי במקרה כזה? האם אני זה שצריך לשלם תיקון על מסך בטלפון משומש שהוא אצלי רק חודש וחצי ואני בקושי נוגע בו? מילא הנזק היה באשמתי אז הייתי משלם מה שצריך אבל באמת שלא עשיתי כלום ובאותו בוקר המכשיר עבד.

עוד לא פניתי למנהל בעניין כי אני רוצה לבוא מוכן וחכם לשיחה הזו ולדעת איפה אני עומד בסיטואציה הזו.

תודה רבה לחכמי הפורום והמשך ערב מקסים.

פורסם

מניסיון אישי לא הייתה כל בעיה,המכשיר נשלח לתיקון ובמהלך הזמן הזה קיבלתי מכשיר חלופי.

לא שילמתי קנס/השתתפות עצמית.

אני כן יודע שבמקרה של אבדה ישנה השתתפות עצמית (לפחות אצלי).

פורסם

עדיף שתשאל את המנהל שלך, הוא אמור לספק לך תשובות.

אצלנו יש נוהל שיש כמה תיקוני נזק בשנה חינם, ואז יש השתתפות עצמית (אותו נוהל עם רכב ליסינג אגב - תאונה אחת באשמתי בשנה חינם, ואחר כך יש השתתפות עצמית).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יותר חכם לדעתי יהיה לחפש את המסמך שחתמת עליו.

אצלנו בעבודה קיבלנו טלפונים ואם צריך למשל להחליף מסך או להכניס לתיקון וכו' זה עולה 150 ש"ח.

וב-150 ש"ח אפשר לתקן הכל - להחליף מסך, שקע טעינה וכל דבר אחר שלא תקין בטלפון.

אצלנו יש נציג של חברת פלאפון שנמצא יומיים בשבוע והולכים אליו, תבדוק אם יש משהו כזה אצלכם.

פורסם

אתה עובד כמפתח או תפקיד מסביב לו בחברת הייטק/סטארט אפ? זאת תהיה בושה מצידם לבקש ממך כסף.

בכל מקרה, כנראה בתיק הוא נמחץ או נדפק במשהו, נדיר מאוד שסתם יופיעו כתמים על המסך, אין לו אבעבועות רוח:?

Miata ND2

• תוכן חדש...