Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתכנן לסוע לאילת ביולי באמצע היום. היו שרשורים בנושא בעבר וקראתי אותם. מבחינת הצטיידות אני פיקס (מים, שמן, כבלים, כלים, גלגל ספייר מנופח, קומפרסור, עוד מים, וזה לא הכל..)

אני מתכנן לסוע דרך מצפה רמון, כאשר אני לא רוצה להתנקז לערבה בסוף הדרך אלא דרך כביש 12 ואז להגיע לאילת מכיוונה המערבי (דרך הרי אילת). מה שלא הצלחתי להבין זה את המצב של כביש 12. כי על ההמשך שלו (כביש 10) שמעתי הרבה דברים רעים. אז מה שאני רוצה לדעת זה קודם כל האם הכביש בטיחותי (מאמין שכן), ובמיוחד - מה מצב התשתית? (שוליים, איכות סלילה\בורות)

בנוסף - האם יש קטעים ללא קליטה סלולרית בדרך הנ"ל?

תודה

פורסם

כביש בטיחותי, משולט היטב וראוי לנסיעה.

ככל שזכור לי אין בעיות קליטה בקטעים הדרומיים של הכביש. לפעמים יש בעיות באיזור הפארן.

יש על הכביש לא מעט תנועה כך שלא תהיה לבד, ואין לך ממה לחשוש.

כנ"ל מההיבט הבטחוני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הוא לא נוסע על 10.

הקטע של 10 הוא הכביש הכי יפה בארץ, ונפתח בחגים, וכנראה ייפתח בהמשך יותר אבל פות"ש לא מדבר עליו כלל.

דווקא ליד הבסיס של רפא"ל יש אנטנות סלולריות שמכסות שטחים עצומים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

נהגתי את הדרך הזו עשרות פעמים בשנתיים האחרונות, מאשר את מה שכתבו מעליי.

לגבי הקליטה - אכן היו בעיות לאורך הכביש, גם לי עם גולן.

יש את ה"חור השחור" שמתחיל אחרי הירידה ממצפה רמון ומסתיים לאחר מספר קילומטרים שאני לא זוכר (כל איזור המכתש).

יש עוד נקודות כמובן, אבל זה לא מפריע לנווט עם וויז. על יוטיוב אל תבנה.

פורסם

איפה הימים שירדנו לאילת עם פיאט פנדה שבימים טובים נהדפה ע"י 45 סוסים חולים.

בלי מזגן, בלי כריות אויר, בקושי חגורות בטיחות היו.

לא וויז לא גוגל ולא נעלים... פשוט נכנסים לאוטו ונוסעים. מפתיע גם מגיעים בלי שום בעיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה שוכח את כל אלה שנעלמו לעד במדבר ומעולם לא שמעו עליהם עוד.

לשעבר:

פורסם

לא יותר בטוח על אופניים?

סע לשלום, הצטייד בהרבה מים ובתוכניות לבילוי בדרך, יש אתרים מדהימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשעשיתי את תל אביב-אילת באופניים לקחתי פחות ציוד.

כביש 10 פתוח.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

התייחסתי לחבורה מאתמול שעשתה את הקטע בקצב של רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי,

כותב את הדברים לאחר שהייתי לפני כחודש בתעסוקה מבצעית באזור -

כביש 10 מוגדר בימי חול (חול - לא בחלק מהחגים) כשטח צבאי סגור ולאזרחים אסור לנסוע עליו.

כביש 12 לעומת זאת - פתוח ודי נוח לנסיעה. רובו סלול באספלט חדש יחסית, וכמו שאמרו לפני יש די הרבה תנועה, בטח ביולי אוגוסט.

מבחינת קליטה - יש הרבה חורים, ואני ברשת שקולטת הכי טוב באזור הזה - אורנג. מי שהיה לו פלאפון בתעסוקה פשוט קנה סים של אורנג לתקופה.

סך הכל כביש מאוד יפה למי שמתחבר לנופים.

אני במקומך לא הייתי נוסע בצהריים באזור הזה. חם מאוד מאוד ולא נעים לצאת אפילו ברמה של תחנת דלק - שאגב האחרונה לדעתי היא במצפה ואם אתה נוסע על כביש 12 יש רק בפאתי אילת. קח בחשבון.

עופר

פורסם

חם מאוד, קליטה, תחנות דלק, חייזרים...

בא לי לכתוב משהו אבל לא נעים לחטוף חסימה.

פעם היו אומרים על זה - man up.

חוץ מדלק לא צריך כלום. כלווווווווום. די כבר בנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...