Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קניתי מאיביי את הדבר הזה

המוצר ממש מגניב וגם זול, ולשתי יציאות ה USB חיברתי את שתי מצלמות הרכב שלי

מה ששמתי לב אחרי משהו כמו שבועיים, ששתיהן לא עובדות פתאום (והן בוודאות עבדו כמה ימים אחרי שכבר היו מחוברות למוצר החדש). למען הסר ספק הן לא עובדות גם כשמחוברות למחשב - כלומר מתות.

האם יתכן שהמתח\זרם מהמוצר שרף את המצלמות? יש לציין שהוא בעצמו עובד כרגיל

ה שהייתי רוצה לעשות (אחרי שאזמין מצלמות חדשות) זה לחבר מפצל של 12V - שלאחד מהם אחבר מפצל USB למצלמות (מה שהיה מחובר במקור לשקע 12V), ולשני אחבר את המוצר המדובר (כששום דבר לא יחובר ליציאות ה USB שלו)

השאלה היא, האם יכול להיות שבגלל שהמוצר לא תקין (אני לא מבין באלקטרוניקה אבל כנראה שיש איזשהי בעיה לאור מה שקרה) הוא יפגע במערכת החשמל ברכב? או שהסיכון הוא רק בדברים שמחוברים אליו? (ברור לי שאין לכם דרך לדעת. אבל אני מחפש לדעת מה סביר והגיוני)

פורסם

זה בדיוק הבעיה עם המצלמות/מטענים לנייד/עכברים/מקלדות האלו ב2 דולר. הם עובדים מקסימום יומיים וגם זה אם יש לך מזל.

אני אחסוך לך את ה10 מצלמות שאתה מתכוון לייבא ואציע לך לרכוש מצלמה נורמלית בעלת אמא-אבא מוכרים.

לטווח הארוך יצא לך יותר זול יותר אמין.

מה יעזרו לך 10 מצלמות ב20 דולר, כשאתה תצטרך להוכיח לשופט שהרכב לפנייך לקח רברס ונכנס בך ולא אתה נכנסת בו מאחורה, היא תציג לך מסך שחור דחילאק

פורסם

המצלמות היו A118. שרדו 3 שנים כמעט. דווקא הפגינו אמינות לא רעה בכלל.

לגבי משדר הרדיו - זה זוטות אז לא היה לי חשוב משהו אמין. מה שכן, לא לקחתי בחשבון שבגלל שהמצלמות מחוברות אליו הוא יכול לפגוע בהם. לכן הצעתי את מה שהצעתי - אם קראת.

• תוכן חדש...